jest kot FILEMON... żaden Filet...
footra mają dziś moc atrakcji... można pył gipsowy roznosić po całym domu... można pobawić się kamałkami cegieł... o wkładaniu pyszczycha do wiaderka z zaprawą nie wspomnę...
Moderator: Estraven
Matahari pisze:footra mają dziś moc atrakcji... można pył gipsowy roznosić po całym domu... można pobawić się kamałkami cegieł... o wkładaniu pyszczycha do wiaderka z zaprawą nie wspomnę...
Matahari pisze:jest kot FILEMON... żaden Filet...
footra mają dziś moc atrakcji... można pył gipsowy roznosić po całym domu... można pobawić się kamałkami cegieł... o wkładaniu pyszczycha do wiaderka z zaprawą nie wspomnę...
Tiris pisze:Matahari pisze:jest kot FILEMON... żaden Filet...
a co to znaczy?????
Tiris pisze:Matahari pisze:jest kot FILEMON... żaden Filet...
a co to znaczy?????
Matahari pisze:Tiris pisze:Matahari pisze:jest kot FILEMON... żaden Filet...
a co to znaczy?????
kamałkami to kamałkami... jak nie wiesz to se sprawdź w słowniku...
zawsze powtarzałam, ze żadne studia nie zastąpią porządnej szkoły podstawowej...
haniaszaraf pisze:Małe kawałki=kamałki.To takie proste
Matahari pisze: ... zaraz przystępuję do pazurokiuru całokształtu z ominięciem jednostek nieprzystosowanych i niewspółpracujących...
Matahari pisze: Zmora podrapała mnie okrutnie na ręku i ząbkami zaznaczyła mnie na policzku - mam gustowne dwie sznyty...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Szymkowa, Wix101 i 70 gości