Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ryśka pisze:Jak się sprawują Wasze nowe drapaki?
marinella pisze:ja tez mam od covu
zalety
jest dokładnie taki jaki chciałam bo sama go projektowałam
covu podpowiedziała co zrobic zeby wyszedł taniej
ma super kolory
jest solidny
mamy go juz rok
koty go uwielbiają
wygląda tak : (nazwa na stronie covu : dziudzioland)
ania2126 pisze:Drapaki Armarkatu można kupić na Allegro. Cena wg mnie jest bardzo atrakcyjna. http://www.allegro.pl/item301596082_sup ... c6202.html
Nie mam pojęcia czym są spowodowane te niskie ceny. Ja skłonna byłabym zapłacić wiele więcej, bo naprawdę drapak super wygląda i jakość wykonania jest bez zarzutu. Na amerykańskiej stronie Armarkatu m.in. ten model jest na wyprzedaży i podana jest cena detaliczna 219$, a cena online 109$ (obniżona ze 119$). Miałam spore obawy, ponieważ zawsze uważam, że nie ma nic za darmo i szerokim łukiem omijam wszelkie przeceny. Zaryzykowałam jednak i warto było - defektu nie doszukałam się żadnego.
ania2126 pisze: A żebyśmy my były całkowicie zadowolone i miały w domu drapaki idealnie zgodne z naszymi oczekiwaniami, musiałybyśmy posiadać zdolności Covu
covu pisze:ania2126 pisze: A żebyśmy my były całkowicie zadowolone i miały w domu drapaki idealnie zgodne z naszymi oczekiwaniami, musiałybyśmy posiadać zdolności Covu
albo napisać czego potrzebujemy i zamówic drapak u covu
dziekuje za uznanie
anita5 pisze:Ryśko, u nas hamak też jest kompletnie ignorowany. A ja tak bardzo chciałam ten hamaczek! No i chyba to JA chciałam. Tylko. Ale ja się w nim nie zmieszczę.
ryśka pisze:anita5 pisze:Ryśko, u nas hamak też jest kompletnie ignorowany. A ja tak bardzo chciałam ten hamaczek! No i chyba to JA chciałam. Tylko. Ale ja się w nim nie zmieszczę.
Mam dokładnie to samo wrażenie
Użytkownicy przeglądający ten dział: asoio, kasiek1510, Paula05 i 42 gości