Elżbieta pisze:Dlaczego jak wejdzie się na stronę schroniska,pojawia inna strona,innej firmy?
Ela
Mi dziala bez zarzutu....
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Elżbieta pisze:Dlaczego jak wejdzie się na stronę schroniska,pojawia inna strona,innej firmy?
Ela
pixie65 pisze:Zdążyłam przeczytać posty przed zmianami...
Nie udzielę Wam żadnej "cennej" rady - myślę, że robicie wszystko co możecie i tak jak powinniście. Pozdrawiam.
aassiiaa pisze:ewung rozumiem, ze ty jedziesz na 10000% bo jesli tak to ja chyba musze wszystkich serdecznie przeprosic i nie pojechacCzemu?
1. U Mantry w nocy zauwazylam oookkkrrrooopppnnnaaa biegunke
Czy ktos ma jutro czas i samochod aby zawiesc mnie z nia do lecznicy i z powrotem - NW - lecznica Arka? W ta ulewe bus odpada
Nie wiadomo co sie okaze i jak czasowo bede stala![]()
2. Wlasnie sie dowiedzialam, ze dzisiejsza ofira powodzi (glosno o tym w mediach) jest maz mojej mamy przyjaciolki. Znałam go i ....... jakos tak![]()
![]()
![]()
[*]
Wybaczcie.
Moze ktos z okolic Ewung sie z nia zabierze?
ryśka pisze:Ja tylko szybko - w niedzielę wrócimy razem,
dojechac trzeba do centrum Bytomia/Tarnowskich Gór, Wiśniowa jest tuż przy Tesco w T. Górach, Adria zaoferowała bycie przewodnikiem na tym terenie, więc myślę, że możecie się umówić z nią, kiedy już będziecie wiedzieć o której dojeżdża PKS, żeby Was porwała i dowiozła na miejsce. Docelowo najlpiej być w azylu ok. 18.
aassiiaa pisze:grrr... bardzo przepraszamale biegunki Mantry nie mialam w planach
Mozesz mi podeslac na pw o ktorej i skad jedziesz.
Do lecznicy jade rano dzieki bez44wszystko zalezy od tego co mi tam powiedza.
Użytkownicy przeglądający ten dział: meso, puszatek, Silverblue i 72 gości