mamucik pisze:Katy pisze:U moich rodziców znów w tym roku był ten sam ksiądz...
Znów zobaczył koty i psa i powiedział, że "potwory to trzeba oddać do schroniska"
Rozumiem, że szybko wyszedł
Mama mu zasunęła św. Franciszkiem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mamucik pisze:Katy pisze:U moich rodziców znów w tym roku był ten sam ksiądz...
Znów zobaczył koty i psa i powiedział, że "potwory to trzeba oddać do schroniska"
Katy pisze:mamucik pisze:Katy pisze:U moich rodziców znów w tym roku był ten sam ksiądz...
Mama mu zasunęła św. Franciszkiem
Amica pisze:mamucik, ja nie mam pretensji, staram się tylko pokazać, że zrobiliśmy to, co dało się zrobić. Piękna ma dom, u Agnieszki z Fundacji Nasza Szkapa. Pojedzie tam jak tylko upewnimy się, że wszystko jest z nią w porządku.
O kotach pisała prasa rok temu. "Gazeta Wyborcza", "Życie Warszawy", "Fakt" i inne. Sprawa była poruszana trzykrotnie w piśmie KOT i w "Kocich sprawach". Była audycja w Polskim Radio. Sfinks i Piękna to adopcja za pośrednictwem GW właśnie. Tak jak pisałyście wcześniej - księża są różni, tak jak i ludzie. Nie można uogólniać. Wracanie do sprawy sprzed roku niczego już nie zmieni.
Amica pisze:mamucik, ja nie mam pretensji, staram się tylko pokazać, że zrobiliśmy to, co dało się zrobić.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google Adsense [Bot] i 573 gości