dziedzius nakarmiony, wypiskany, obmyty, porzadnie wylelkany

ona cos malo tylko je. na opakowaniu mleka jest napisane, ze dawka dzienna to 33 ml, a ona wciaga z jakies 20 - 22 ml. czyli 2/3 tego co niby powinna. a moze jej to piorunskie mleko nie smakuje. bebiko pila chetniej (takie mam wrazenie). zmienic znowu na niemowlece, dopoki nie dostane wreszcie mixolu

tak to jest mieszkac w 60000 wsi

wetka, ktora zatrudnia dr. Malec nawet nie wiedziala, ze cos takiego jest. moze u nas nikt kotow nie odkarmia sam?
w ogole w Tczewie to jakas znieczulica doslownie. a we mnie to az sie gotuje

niedaleko mojego domu jest buda dla kotow. wczoraj wieczorem jak bylam na spacerze z psem, to patrze a tam takie chlopaki, stare konie, gdzies po 17 - 18 lat wala w bude, zeby koty wyszly.

no jak mnie cholera chwycila, jak zaczelam sie wydzierac, to szok. najgorsze, ze telefonu przy sobie nie mialam, bo bym zaraz zadzwonila w odpowiednie miejsca.
a jak juz odchowam Halinke to sie chyba zabiore za sterylki tych bezdomnych kotow. tylko oczywiscie bede potrzebowala rak do pomocy. i problem bedzie gdzie takie kotki po zabiegach maja dochodzic do siebie?
musze sie chyba wybrac do naszego prezydenta (miasta oczywiscie), by wspomogl moze akcje. kandyduje znowu wiec moze???? chyba, ze nie bedzie kasy, bo nowe rondeczko przed urzedem sobie zrobia, ktore tylko utrudnia ruch i wkurza wszystkich mieszkancow

jak sie kiedys wkurzylam i poszlam do urzednikow w sprawie kotow (leczenie chorych, tabletki antykoncepcyjne), to mi szef wydzialu komunikacji powiedzial, ze forsy na takie rzeczy nie ma

ale przyznal, ze koty sa potrzebne, bo szczurow nie ma i nie trzeba odszczurzac piwnic. no to mowie do niego, ze wlasciwie to ma kase bo na odszczurzanie nie wydaje, ale on niebardzo wiedzial gdzie sie te pieniadze podziewaja

ludzie z tozu (ktory wstrzymal dzialalnosc, mial sie podobno reaktywowac, ale nie wiem czy doszlo to do skutku), powiedzieli, ze to i tak sukces, bo oni zawsze od urzedasow slyszeli, ze koty to intruzi

szkoda slow! trzeba zaczac cos robic bo tak byc nie moze!!!! tylko rak potrzeba bo moimi dwiema, to ja sobie moge........koty w budzie poglaskac