Banda Zombie - Stanikowa w nowym domku :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro paź 18, 2006 20:58

A ja z aka pewna niesmialoscia pytam........ w jaki sposob moja nr 5 dotrze........
Bo szczerze mowiac nie mam jak pojechac no i tez zaplata za paliwo tez nie wchodzi w gre........
Mam nadzieje ze ktos bedzie jechal na trasie Warszawa - Debica..........
Kolega dopiero za miesiac ponownie bedzie jechal.......:(.
Mam nadzieje ze wczesniej moja Zombusia do mnie dotrze???

joanka741

Od: Nie paź 15, 2006 17:07

Post » Śro paź 18, 2006 23:18

Moi faceci pracują w niedzielę nie wiadomo do której więc odebranie kociąt będzie możliwe albo w sobotę albo w poniedziałek.

Joanko może się okazać zupełnie niespodziewanie, że transport do Dębicy znajdzie się prędzej niż za miesiąc. Grunt to optymizm. :D Zajrzyj do wątku transportowego albo sama napisz prośbę o pomoc.
Obrazek]Obrazek

Modjeska

Od: Pt mar 31, 2006 20:52

Post » Śro paź 18, 2006 23:37

Modjeska - Chyba wolałabym poniedziałek, jeszcze te gówienka osobiście poobserwuję trochę...

tylko niestety musiałybyśmy sie umówić albo o 9 rano albo punktualnie ok. 15-ej, na 16-tą muszę być na AWFie, potem jestem neistety zajęta...
Obrazek

jopop

Od: Pt maja 20, 2005 20:05

Post » Śro paź 18, 2006 23:58

:roll: W poniedziałek będzie w takim razie problem bo rano nie zdążę do roboty a po południu jeszcze w niej jestem, niestety. Sobota jest o tyle bezpieczniejsza, że nie pracuję i nie mam (wyjątkowo) zajęć i co ważne mój Tż również jest wolny. Poza tym mamy dwa dni na oswajanie towarzystwa z nowym domem i nowymi ludźmi. A jeśli nie, to zostaje wtorek?
Obrazek]Obrazek

Modjeska

Post » Czw paź 19, 2006 0:05

tzn. tak: poniedziałek może być też wcześniej niż o 9-ej, nie chcaiłam tylko proponowac wizyt porannych:)

a co do soboty - jestem w domu do ok. 12-ej i potem późnym popołudniem. Ale wstrzymajmy sie decyzja, zobacze jakie beda kupy jutro i pojutrze. Ustalimy to ostatecznei w piatek wieczorem, ok?

nie chce Ci zwalać srajacego kłopotu na głowę...
Obrazek

jopop

Post » Czw paź 19, 2006 0:37

Czasem i "srający kłopot" ma coś w sobie...
Nie wątpię, że moje Wampirki również dostarczą mi rozrywki :D
Obrazek

czarna_agis

Od: Czw wrz 07, 2006 23:14

Post » Czw paź 19, 2006 19:16

hop

joanka741

Post » Pt paź 20, 2006 0:27

:dance: :dance2: :dance: :dance2:
Należą mi się brawa!!
Zalatwiłam z dzieckiem (własnym) transport zombiaczka do Dębicy. Joanko bedziesz miała kociątko już w niedzielę wieczorem. Synek podrzuci je w drodze do Rzeszowa. Może to być co prawda późny wieczór bo droga daleka ale mam nadzieję, że się wszystko uda pomyślnie przeprowadzić.

W tej sytuacji kociaczki-zombiaczki chcemy zabrać w sobotę, koniecznie razem z umową adopcyjną. Ja niestety nie mam. Może być ostatecznie wersja komputerowa na e-maila.
Obrazek]Obrazek

Modjeska

Post » Pt paź 20, 2006 8:29

SUPER!!!!!!!!!DZIEKI BARDZO!!!!!!!!!!!!
DZIEKUJE z gory i dolu:)), tylko mam kaca bo synek jednak nadlozy km..... o do rzeszowa to on odbija w okolicach tarnobrzegu.......
dziekuje w imieniu zombiaczka:)) i wlasnym:))

joanka741

Post » Pt paź 20, 2006 8:53

Modjesko wyslalam pw ale.... nie wiem czy wyslalam bo mam ja w wiadomosciach do wyslania:(, i nie wiem jak mam wyslac...........
jak nie dojdzie to wysle na maila:))
Maslo maslane:))hehehehe
Ale bedziemy tulac w niedziele kociego dzidulka:))- bidulka
Ciekawe co moj maz na to hehehe, pewnie myslal ze zartuje jak mu pokazywalam zdjecia zombiakow:)).
Ale widze jak Zuze nosi na rekach wiec podejrzewam ze zombiak powali go na kolana swoja uroda:))
Kocie kobiety sa niezwykle:))

joanka741

Post » Pt paź 20, 2006 10:54

Modjesko nie pomyslisz koty bo jest super opisana:)) z biala mucha , majtaki i plama pod prawa lapka....... ta kotka nr 6 ma wiecej bialego chyba na brzuszku.
a 3 puchatek to chlopczyk:)).
wlasnie wydrukowalam mezowi zdjecie i mam zamiar na biurku mu polozyc z opisem:))
TO NASZ KOT:)

joanka741

Post » Pt paź 20, 2006 11:07

o matko... widze, ze wszystko sie toczy wlasnym torem, beze mnie:)

to i lepiej, bo ja ma zmartwienie z jedną wampirzycą...

no dobra, Modjeska, chcesz srajtki na głowę, to dostaniesz :twisted:

razem z lekami i instrukcją obsługi :twisted:

Umowy przygotuję, nie ma sprawy. tylko Modjeska - masz drukarke??? bo nie wiem czy moja domowa działa...

sobote wolisz rano (przed 12) czy wieczorkiem? wieczorek to nie przed 7 na pewno, bo o 5 musze byc na slubie na ursynowie :roll:

dzis rano jak sprzatalam zombie - numer 5 powital mnie... MRUCZENIEM!!!

ale jeszcze w pelni oswojone to one nie sa, szczegolnie te czarne:)
Obrazek

jopop

Post » Pt paź 20, 2006 11:16

w celu uniknięcia pomyłek proponuję oznaczyć koty wstążeczkami w różnych kolorach :D żartuję
dziewczyny jednak różnią się od siebie znacznie ilością i rozmieszczeniem białego a chłopak ma inne znaki szczególne :wink:

Dziewczyny jeśli mogłabym to poproszę o przesanie mi dzisiaj do 16tej na maila umowy adopcyjnej bo ze wzgledów praktyczno-czasowych już w tą niedzielę przekazuję Ani transporterek na małą to dołączyłabym do niego wypełnioną umowę - a niestety drukareczki w domu chwilowo brak
Obrazek + Arctica Obrazek

czarna.wdowa

Od: Śro lip 26, 2006 12:51

Post » Pt paź 20, 2006 11:28

o rany, jestem w pracy do wieczora, a umowy mam na domowym kompie...

napisze Ci na pw w punktach co musi na niej byc, napisz to sama po polsku i podpisz:)
Obrazek

jopop

Post » Pt paź 20, 2006 11:37

a może być taka jak na stronie Fundacji Koci Pazur??
http://www.kocipazur.org/umowa.doc
Obrazek + Arctica Obrazek

czarna.wdowa

Od: Śro lip 26, 2006 12:51

[poprzednia][następna]