oryginalne kociaki szukaja domu tymcz!!! SA FOTKI!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt sie 25, 2006 9:00

Agn moje kochane zapracowane...Ja sponsoruje pól biletu powrotnego :lol: ,i ciepłą strawę i nocleg dla pielgrzyma :D ,no i zwiedzanie Wrocławia równiez w pakiecie gratis.
Jurand,Eto'o,Gandalf i Fredek
Obrazek

Miciułka

Od: Czw kwi 20, 2006 10:49

Post » Pt sie 25, 2006 9:01

Dorcia - :aniolek: :aniolek: :aniolek:
Dzwonię do Beatryczki, a potem napiszę PW.

Agn

Od: Pt paź 21, 2005 14:01

Post » Pt sie 25, 2006 9:05

Dorcia jak kociaki będą u Ciebie, zrobisz im zdjecia i założymy wątki na kociarni
ja umieszcze linki na zaprzyjaźnionych forach i rozpczniemy szeroko zakrojoną kampanię promującą kociaki :)
bedzie dobrze
niestety moge pomóc tylko w taki sposób
gdyby Maleńtas była całkiem zdrowa.....ehhhh

wanila

Od: Pon cze 13, 2005 16:25

Post » Pt sie 25, 2006 9:25

Dorciu - poszło PW.
Dla zainteresowanych - Beatryczka się zgodziła przewieźć maluszki do Wawy.
Dziekujemy. :D
Musze zrobić dokładną rozpiskę, co mam dziś do zrobienia i twardo trzymać sie planu, bo znowu dzien mi się za szybko skończy. [Dobrze, że w nocy kończyłam pranie...]

Miciułka - za wszystko pięknie dziękuję. [Nie wiem tylko, czy to zwiedzanie nam wyjdzie... Zostawisz Białasa samego choć na chwilkę? Wątpię... :wink: ]

Agn

Post » Pt sie 25, 2006 9:26

Dorciu - poszło PW.
Dla zainteresowanych - Beatryczka się zgodziła przewieźć maluszki do Wawy.
Dziekujemy. :D
Musze zrobić dokładną rozpiskę, co mam dziś do zrobienia i twardo trzymać sie planu, bo znowu dzien mi się za szybko skończy. [Dobrze, że w nocy kończyłam pranie...]

Miciułka - za wszystko pięknie dziękuję. [Nie wiem tylko, czy to zwiedzanie nam wyjdzie... Zostawisz Białasa samego choć na chwilkę? Wątpię... :wink: ]

Wanila, Dorci przyda się każda pomoc `techniczna`, bo będzie bardzo zajęta, wiem jak to jest...

Agn

Post » Pt sie 25, 2006 10:02

Dorcia, wiem, że jeśli nie ma się doświadczenia w adopcji kociaków, to taka ilość kociaków na raz może przerażać, ale uwierz mi, one są takie małe, ze na 100% znajdą domy i to bardzo szybko.
To nie jest tak, ze skoro teraz sie ogłaszasz, i nikt nie chce zagwarantowac Ci, ze w przyszłości weźmie kociaki, to potem one domków nie znajdą.
Zwykle jest tak, ze ludzie nie chcą kociaków bezpośrednio z działek czy piwnic, ale jak już są w domu, jak są odpchlone,odrobaczone, zaszczepione, to już mają do tego inny stosunek.
Piszesz, ze masz fundusze na nie, więc naprawdę, gdybyś wzięła te "nieatrrakcyjne", odrobaczyła i zaszczepiła, to one znajdą bardzo szybko domy.
TYm barrdziej, ze kończą się wakacje i ludzie już znów zaczynają się interesować kotami.
Ja w lipcu wzięłam matkę z miotem 5 czarncyh kociaków. BYły u mnie ponad miesiąc, a teraz w ostatnich dniach zanlazłam dla wszystkich domy. A były zwykłei czarne.
Tak więc daję Ci gwarancję, ze one bardzo szybko znajdą domy.
Daj im szansę, proszę.

JA bym je wzięła, ale nie mogę wybrać się do Torunia po nie. Jeśłi by tylko był transport, tonie zastanwaiałabym się ani chwili.
Obrazek

kordonia

Od: Czw sty 30, 2003 13:59

Post » Pt sie 25, 2006 10:07

kordonia pisze:Ja w lipcu wzięłam matkę z miotem 5 czarncyh kociaków. BYły u mnie ponad miesiąc, a teraz w ostatnich dniach zanlazłam dla wszystkich domy. A były zwykłei czarne.

Mnie się marzy taki "zwykły i czarny"! :evil:
Tylko mój mąż pyskuje :(
Ola
Obrazek Obrazek

Olik, autorka bloga http://matkasanepid.blox.pl/html

ola25

Od: Pon lis 21, 2005 15:57

Post » Pt sie 25, 2006 10:17

ola25 pisze:Mnie się marzy taki "zwykły i czarny"! :evil:
Tylko mój mąż pyskuje :(

Olu, a jak `dorobiłaś się` tych dwu? Bo jeśli nie stosowałaś przy nich metody `na wypłakanie` to jeszcze wszystko przed Tobą. :lol:
Któregoś kota trzeba sobie wypłakać....

Agn

Post » Pt sie 25, 2006 10:19

U nas przez ostatni tydzien poszly 2 maluchy- na jednego ludzie sie wrecz uprali- ze ma byc tylko caly burasek :D a drugo mial byc koniecznie czarny z bialym :)
Nie chceli rudasa ani tri! o! :D
Obrazek
Obrazek

lidiya

Od: Sob cze 08, 2002 0:05

Post » Pt sie 25, 2006 10:49

Agn,to Dorcia w końcu bierze tego rudaska i tri,czy jakie,bo sie pogubiłam??
Jurand,Eto'o,Gandalf i Fredek
Obrazek

Miciułka

Od: Czw kwi 20, 2006 10:49

Post » Pt sie 25, 2006 11:03

Na razie czekam na info ze szczegółami od Dorci, żebym mogła zadzwonić do Teresy, które kociaki ma mi jutro podrzucać.

Agn

Post » Pt sie 25, 2006 11:05

Jak piszecie: "zwykły czarny", to robi mi się smutno. Jaki "zwykły"! Czarne są tajemnicze, "magiczne", dystyngowane...Jak będę chciała wziąć pod opiekę kolejnego kotka, to dla kontrasu z Milusią właśnie czarnego z odrobiną białego :D .
Teraz niestety nie mogę, bo mam chorego Kicka.

jupo2

Od: Pt mar 10, 2006 18:31

Post » Pt sie 25, 2006 12:16

Ten zwykły czarny to jest najpiękniejszy z całego miotu :lol: Wezme dwa .
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Pt sie 25, 2006 12:29

dorcia44 pisze:Ten zwykły czarny to jest najpiękniejszy z całego miotu :lol: Wezme dwa .

To czarny i który jeszcze?

Agn

Post » Pt sie 25, 2006 12:37

Agn pisze:Olu, a jak 'dorobiłaś się' tych dwu? Bo jeśli nie stosowałaś przy nich metody 'na wypłakanie' to jeszcze wszystko przed Tobą. :lol:
Któregoś kota trzeba sobie wypłakać....

Milka była zanim pojawił się obecny małżonek. Kisiel zamieszkał z nami 3 dni po tym jak przeprowadziliśmy się do wspólnego mieszkania, bo wmówiłam Pawłowi, że koty muszą być dwa (i miałam rację ;) ) Na początku P. nie mógł się pogodzić z wszędobylską sierścią, bieganiem w nocy i zwalaniem wszystkiego co popadnie na podłogę. Dzisiaj bardzo te dwa koty lubi, ale przed kolejnym broni się bardzo. Raz mu proponowałam Smołę - stanowczo odmówił. Gdy byliśmy w schronisku w Gdyni to go namawiałam na małego czarnuszka, ale w ostatniej chwili (już go prawie miałam! Izabela mi świadkiem!) powiedział, że poczekamy na własne mieszkanie. No i na tym stanęło. Niestety muszę się z nim liczyć :(
Ola
Obrazek Obrazek

Olik, autorka bloga http://matkasanepid.blox.pl/html

ola25

Od: Pon lis 21, 2005 15:57

[poprzednia][następna]