Zdecydowałam się wczoraj na ryzykowny zakup - kupiłam ludzki odpowiednik Scanomune - Beta Glukan, po przestudiowaniu forum, ulotek obu leków oraz netu, wyszło na to, że oba leki mają tę samą substancję czynną Beta 1,3/1,6 D Glukan, to wyciąg z tej samej rośliny. Działają tak samo. Co więcej wyglądają tak samo. Koszt jednej kapsulki tez wychodzi taki sam, z tym, że jedna kapsułka Scanomune zawiera 7,5 mg Beta Glukanu i jest na jednego kota, ludzki odpowiednik ma go 250mg czym mozna obdzielić ok 33 kotów

I co o chodzi?!?!
Podziliłam proszek w miarę na pół, zostanie rozpuszczony w 15ml wody i podany po 1ml 15 chorym kotom. Zobaczymy, wierzę w skuteczność taką jak w przypadku Scanomune, bo niby czemu nie?
A do tego, ponieważ ważność Beta Glukanu kończyła się za jakies dwa miesiące pani aptekowa opuściła mi jego cenę na 25zł, takie miałam szczęście!
Takie rzeczy trzymają mnie przy życiu

Zawsze jak już myślę, że to już koniec, że wszystko poszło się rypać, nagle ktoś napisze jakieś dobre słowo, ktoś zalicytuje na aukcji, ktoś wystawi jakaś aukcje, czy dostanę tanio Beta Glukan