Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Zakocona pisze:Amanda, w sprawie sterylki, to polecam p. Ziemińskich na Fredry (koło bazarku-Balcerka). Wszystkie sterylki robiłam u nich i są w porządku. Przestrzegam przed lecznicą na Toszeckiej. Duzo osób ją reklamuje, ale mi podpadli 2 razy i to mocno.
Amanda_0net pisze:kropka75 pisze:Jaka mądrutka koteczka.![]()
za domek, który na nią zasluży.
Amanda - jeśli się nie boi, to zrobi. Nie każdy to robil i nie każdy jest na tyle dobry. Osobiście nie wiem kto w Gliwicach jest tak kumaty.Byl Fabisz, ale wyniósl się do Chorzowa.
A co sądzisz o Tych na Pierwszego Maja w podworku? Ja zawsze chodzę na Toszecką, jeszcze nie byłam nigdzie indziej i nie wiem ktorzy sa dobrzySłyszałam,że gdzieś koło Balcerka są dobrzy weterynarze.Na ul. Fredry.
A nie wiesz, gdzie za darmo, albo za pół ceny kastrują bezdomne Kotki?
Zakocona pisze:Amanda czy skontaktowałaś się z Lidką przed urlopem, kiedy i gdzie - w razie czego - podwieźć kotkę? Ty jestes do niedzieli. To już jest tydzień urlopu Lidki. Tydzień mógłby ktoś ją dokarmiać, a w przyszłą sobotę, niedzielę, mogłaby już pojechać do Lidki.
Kotka jest na Toszeckiej? W którym miejscu dokładnie?
dzikus pisze:siedze i mysle już jakies 2 godziny co powiedziec TŻ-owi, tzn jak go przekonac na wziecie choc tymczasowo kota. Za nic nie chce widzieć w domu nastepnego![]()
Może choć na wychodzącą by się zdecydował, ale kotka nie wysterylizowana to też bedzie jęczał ze kotki się moga pojawić. Co prawda kociaki sąsiadów wykastrowane ale .... nietylko one biegają po naszym ogródku
zachodzę w głowe i nic wymysleć nie potrafię, moze ktoś ma jakiś pomysł
dzikus pisze:siedze i mysle już jakies 2 godziny co powiedziec TŻ-owi, tzn jak go przekonac na wziecie choc tymczasowo kota. Za nic nie chce widzieć w domu nastepnego![]()
Może choć na wychodzącą by się zdecydował, ale kotka nie wysterylizowana to też bedzie jęczał ze kotki się moga pojawić. Co prawda kociaki sąsiadów wykastrowane ale .... nietylko one biegają po naszym ogródku
zachodzę w głowe i nic wymysleć nie potrafię, moze ktoś ma jakiś pomysł
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510 i 79 gości