[Łódź]-prośba o pomoc dla kocurka!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw sie 10, 2006 6:04

Jak ja się cieszę... W końcu nie będzie musiał siedzieć w klatce i zamiast stu twarzy w Niego wpatrzonych będzie miał dwie ale kochające :) Zasłużył na to bo to cudowny pluszowy kot.... Wszyscy się zachwycali jego okrągłą buzią... W końcu ktoś zachwycił się baaaaardzo. Słodkiego, długiego życia Pilotka!!!!
Do zobaczenia Yennefer- czekaj na mnie w bytowniku przy ognisku.
10.02.2013 mój świat się zawalił.

Kto Ci tam Krokerku brzuch miętosi? Komu ćwierkasz? Do kogo się przytulasz w nocy? W czyich ramionach czujesz się bezpieczny?
09.11.2015r. odszedł Kroker

Slonko_Łódź

Od: Pt cze 10, 2005 7:36

Post » Czw sie 24, 2006 14:39

Ostatnio podsłuchałam, ze Pilotka tak dobrze poczuł się w nowym domku, że zaczął znaczyć :twisted:
Chyba kastracja go nie minie...
Zachęcam do zakupów w zooplusie przez zielony banerek na blogu - zooplus coś przekazuje na nasze podopieczne kocie bidy. http://domowepiwniczne.blogspot.com/

kalewala

Od: Śro cze 29, 2005 13:55

Post » Czw sie 24, 2006 14:47

annskr pisze: Chyba kastracja go nie minie...
Już po jajkach :roll:

...sam sobie winien, po co mu było posikiwać na śmerdząco? 8)
ObrazekWszystkie prawa do używania, kopiowania, przechowywania oraz rozpowszechniania zdjęć są obwarowane zastrzeżeniami dotyczącymi praw autorskich.

ziemowit

Od: Wto wrz 07, 2004 19:06

Post » Czw sie 24, 2006 15:18

Oj Pilotka.... Drzemie w Tobie potencjał.... Kto by sie spodziewał po takim "pluszowym" kocie obsiuśkiwania ścian :) Ubawił mnnie ten ancymonek :)
Do zobaczenia Yennefer- czekaj na mnie w bytowniku przy ognisku.
10.02.2013 mój świat się zawalił.

Kto Ci tam Krokerku brzuch miętosi? Komu ćwierkasz? Do kogo się przytulasz w nocy? W czyich ramionach czujesz się bezpieczny?
09.11.2015r. odszedł Kroker

Slonko_Łódź

Od: Pt cze 10, 2005 7:36

[poprzednia]