Dzięki.
Ksenia jest rezydentem, a bura Sisi jest nówka
Obie są słodkie ale dokocenie posuwa się bardzo, bardzo powoli. Si jest taka trochę niedotykalska
Będzie dobrze
Moderator: Estraven
Dzięki.
Ksenia jest rezydentem, a bura Sisi jest nówka
Obie są słodkie ale dokocenie posuwa się bardzo, bardzo powoli. Si jest taka trochę niedotykalska
goska_bs pisze:Moja sasiadka z dolu ostatnio mowila ze dzieki Chlopakom zrezyguje chyba z budzikai ze chyba mam stado wielkich psow a nie 2 male kotecki
Ciesze sie ze Krakowskie Chlopaki dogadujasie coraz lepiej
Mizianki dla obu (ale szzcegolne dla Sopota)
mokkunia pisze:Rene, naprawdę nie ma za co dziękować. To ja Ci dziękuję, że dałaś mu domek...
Ja wiedziałam, że Sopot dogada się z rezydentem. Bo on jest wyjątkowy. Bezstresowy, odważny, chętny do zabaw, ufny, posłuszny i mądry. I piękny. I dobrze zbudowany i śliczny i same och achy
Masz cudowne dwa koty Rene. szkoda, że mam do Ciebie tak daleko, bo już bym pewnie u Was była z aparatem i robiła foto sesje
A pomyśl sobie, że będzie jeszcze lepiej mokkunia pisze:Rene, naprawdę nie ma za co dziękować. To ja Ci dziękuję, że dałaś mu domek...
Ja wiedziałam, że Sopot dogada się z rezydentem. Bo on jest wyjątkowy. Bezstresowy, odważny, chętny do zabaw, ufny, posłuszny i mądry. I piękny. I dobrze zbudowany i śliczny i same och achy
Masz cudowne dwa koty Rene. szkoda, że mam do Ciebie tak daleko, bo już bym pewnie u Was była z aparatem i robiła foto sesje
covu pisze:zrobie fotosesja jak bede w krakowie![]()
jak mnie do domu nie wpuszcza to przez okno![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 43 gości