ravikaja pisze:Fragmentu o obcowaniu nie jarze - sam fakt posiadania bengala czyni wlaciciela znawca?
Zapewne większym od kogoś kto go nie posiada![]()
Chyba jednak nie - bo ja np rozrozniam OCI od bengali

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ravikaja pisze:Fragmentu o obcowaniu nie jarze - sam fakt posiadania bengala czyni wlaciciela znawca?
Zapewne większym od kogoś kto go nie posiada![]()
jednak mysle, ze musicie sie jeszcze sporo nauczyc na temat tej rasy, bo sorry - ale jak narazie to jeszcze pare dni temu twierdziles, ze ja mam bengale na zdjeciu
No i czekam na zdjecia - bo kotek fajny.
Citroni pisze:Oj ale nie nalatujcie tak na nich tylko dlatego że cieszą sie kociakiem![]()
Tak naprawdę nigdy nie wiadomo co z niego jeszcze wyrośnie!!
ravikaja - pięknego macie kota, ta rasa jest zjawiskowa, a co do wystawiania - jeśli wam i kotu bedzie to sprawiać radochę....
A nawet jak championem nie będzie to wy i tak będziecie mieć na jego punkcie fiołai to jest bardzo fajna przypadłosć
![]()
I czekam na zdjecia!!!! Uwielbiam bengale!!!!!
Viridian pisze:
Kotek Championem nie zostanie na pewno ale życzę mu dużo sukcesów
ravikaja pisze:Jutro kastracja
ravikaja pisze:No właśnie powiedzcie mi moi Drodzy jak to wygląda, bo kastraty można wystawiać- zgadza się
Wiem, że na bank w osobnej kategorii (no bo jaj nie mają), ale co z czym się je itd... itp...
![]()
ravikaja pisze:Viridian rozwińproszę temat, bo jesteśmy z Kachną w tej sprawie zieloni
Lekarz uchodzi za dobrego i to z polecenia do Niego dotarliśmy więc stwierdziliśmy "why not"
Klemens jeszcze tego lata będzie miał zrobioną wolierę, czy w takim przypadku bezpieczniej będzie Go jednak zaszczepić
Pozdrawiam.
R.
Użytkownicy przeglądający ten dział: DanielGek i 61 gości