Małpiatka u mircei. Mała już po sterylce.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sie 24, 2005 9:31

Sun pisze:Powiedzcie Biedronie, że po 5 września będzie miała parter i dwa pięterka do łobuzowania! :)

Powiemy :D

Sun pisze:W ogóle to chciałabym ją już zobaczyć.... :D

Nie widzę problemu. Trzeba się tylko dogadać z mirceą, u której Biedronka teraz jest. Właśnie czekam na mircee. Jak ustalimy co i jak - odezwę się w wątku albo na priv.

A dziś pewnie Biedrona szczepiona będzie.

Olinka

Od: Pt wrz 24, 2004 16:21

Post » Śro sie 24, 2005 10:05

bądż dzielna przy sczepieniu Biedronko :D
Gość

Post » Śro sie 24, 2005 10:51

Biedroneczka jest taka śliczna, że nie miałam wątpliwości, że wkrótce znajdzie super domek. Sun, będziesz miała wielką pociechę z tej kociej ślicznotki. I przekonasz się szybciutko, że kot to wielka radość, ale dwa koty to dwa razy więcej radości. :lol: :lol: :lol:
Obrazek

kociabanda

Od: Śro gru 01, 2004 14:35

Post » Śro sie 24, 2005 12:00

kociabanda pisze:I przekonasz się szybciutko, że kot to wielka radość, ale dwa koty to dwa razy więcej radości. :lol: :lol: :lol:

Właśnie tak mi się coś niejasno wydaje... :lol: To tak samo jak z psami: jeden pies - wspaniale, dwa psy - wypruta gąbka z kolejnej kanapy... :wink: :lol:

Sun

Od: Czw sie 18, 2005 9:46

Post » Śro sie 24, 2005 12:02

Olinka, to ja czekam na odzew!!! :) Eh, chciałabym ją już zabrać, ale wygląda na to, że tak po 5 września będzie akurat.... :) A nie chcę ryzykować, że zostało jakieś świństwo po Blackym i Kitucha się zarazi...

Sun

Post » Śro sie 24, 2005 12:08

Biedrona, tylko pozwól się tam dobrze zaszczepić, bo wiesz jaki my tu sajgon mamy... ;) Psy, pchły (właśnie w najbliższych dniach odpchlamy psiarnię!) i full zarazków! :lol:

Jak mój małżonek zobaczy drugą kanapę w strzępach to omdleje... :? To jest absolutnie niemożliwe, żeby jakiekolwiek zwierzę na świecie było większym 'destroyerem" niż moja Greta, jeszcze pół szczeniak.... :roll: Siusiu na podłodze czy gdziekolwiek indziej, to NIC przy jej aktualnych wyczynach. A niestety, mimo że jeszcze nie pracuję, czasem MUSZĘ gdzieś wyjść, choćby z dziećmi na spacer, jak dzisiaj!!! :twisted: A wtedy Gretajec znajduje sobie zajęcia. Ulubione - to, co powyżej albo rozpruwanie pampersów. Pół biedy, jeśli bez zawartości :roll: :twisted:

Sun

Post » Śro sie 24, 2005 23:12

Biedronko, Biedronko, na razie pokazuję wszystkim Twoje fotki... :) Kiedy będzie ten 5 września?!...

Sun

Post » Śro sie 24, 2005 23:23

Nie należy tego samego tematu w kilku wątkach, ale zrobię ten wyjątek i tu też spytam: czy Biedrona dogadałaby się z innym kociakiem? Np. z Liptonem? Są chyba mniej więcej w tym samym wieku. A jak mam mieć 2 koty, to chyba wolę od razu... Nie będę się zadręczać dywagacjami na temat jak to będzie z dwoma, itp. Jeśli mam "docierać" stado i ustawiać hierarchię, to chciałabym w miarę szybko. Zanim mi się odechce... :wink:

Sun

Post » Śro sie 24, 2005 23:24

No, dajcie cynka czy Biedrona szczepiona, bo mnie już naprawdę serce boli a wiecie, że zadzwonić nie mogę... :(

Sun

Post » Śro sie 24, 2005 23:32

Olinka, moja córka wpatrywała się w Twoje koty, po czym powiedziała, że Ona Diplodoka chce... :lol:

Sun

Post » Śro sie 24, 2005 23:34

Słuchajcie, a czy mi aby nie odbiło, że chcę kota???????? 8O 2 koty??? A jak to się leczy??? 8O :conf: W końcu zwierząt mi nie brakuje... :strach: :?

Sun

Post » Śro sie 24, 2005 23:36

Nie wiem czy była szczepiona dziś.
Szczerze mówiąc zrzuciłam to na mircee :oops:. Jestem wstrętna.
Jeśli chodzi o to czy Biedronka dogada się z drugim kotkiem - to uważam, że drugi kotek jest jak najbardziej wskazany dla niej. Ona się świetnie dogaduje z innymi zwierzakami, a z kotkami to szczególnie. Szczególnie w kwestii brojenia... Już ci współczuję Sun :twisted: :lol:

Olinka

Post » Śro sie 24, 2005 23:38

Sun pisze:Olinka, moja córka wpatrywała się w Twoje koty, po czym powiedziała, że Ona Diplodoka chce... :lol:

Nie dam!
Mój ci on!

Olinka

Post » Śro sie 24, 2005 23:42

Sun, to się nie leczy, to jest normalne :wink: :D
Jakbyś miała ochotę na drugiego , to polecam całkiem cudownego, bawiącego się bez przerwy Miecia :wink:
Poczytaj tutaj:

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=31 ... highlight=

Miecio jest wspaniałym, małym łobuzem, bez problemu dogadującym się z każdym kotem :wink: :D
Naprawdę nie chcesz dwóch... :wink: :?:
Anna i tylko cztery koty :(

anna57

Od: Wto kwi 27, 2004 10:24

Post » Śro sie 24, 2005 23:42

Olinka pisze:Nie wiem czy była szczepiona dziś.
Szczerze mówiąc zrzuciłam to na mircee :oops:. Jestem wstrętna.
Jeśli chodzi o to czy Biedronka dogada się z drugim kotkiem - to uważam, że drugi kotek jest jak najbardziej wskazany dla niej. Ona się świetnie dogaduje z innymi zwierzakami, a z kotkami to szczególnie. Szczególnie w kwestii brojenia... Już ci współczuję Sun :twisted: :lol:

Olinko, Ty tu najlepiej wpadnij :) Wtedy załapiesz, że w kwestii brojenia nic mnie już nie złamie. Dzisiaj padłam na jakiś czas. Moja córka wylazła z łóżeczka (wypchnęła jeden szczebelek :roll: ) i: wypruła wszystkie herbaty z torebek, wysypała suchą karmę dla psów na pół kuchni, przytaszczyła do pokoju cukierniczkę... :? Zodiakalny Rak wpadł w furię. To właśnie dzięki mojej skłonności do wpadania w furię w razie przekroczenia granicy wytrzymałości radzę sobie ze stadem... :? Furię słychać było chyba na samej górze, czyli na 4 piętrze, a ja mieszkam na parterze. Dzięki temu - nikt nie oberwał... :lol: To jak, zabrać też Liptonka????

Sun

[poprzednia][następna]