wiecie nie jest tak zle z tymi tabletkami a tak sie balam.poprostu jak sa glodne to w miesko wkladamy tabletke i juz do tego okazalo sie ze tylko po pol tabletki musza brac.co prawda kiedys nawet w miesie wyczuwaly tabletki ale te moze maja mniejszy zapach i jakos ich oszukujemy
chcialam tylko napisac ze kotki maja sie naprawde dobrze.tabletki jedza w jedzeniu a Whiskey tak rozrabia jak maly kotek cieszymy sie z tego powodu strasznie.ja jestem teraz na 2 tygodniowym urlopie wiec bede miala dla moich dzieci duzo czasu pozdrawiam wszystkich co tu wpadaja
u mnie i mich kotkow wszystko ok .ostatnio malo wpadam ale jestem na urlopie i jakos jestem zajeta .dzisiaj zrobilam zdjecia mojej pierwszej koteczce ktora strasznie kocham jak wszystkie moje dzieci
u mnie i mich kotkow wszystko ok .ostatnio malo wpadam ale jestem na urlopie i jakos jestem zajeta .dzisiaj zrobilam zdjecia mojej pierwszej koteczce ktora strasznie kocham jak wszystkie moje dzieci
sorki dziewczyny ale cos nacisnelam i tyle razy powtorzylo sie to co napisalam Arielku Whiskey czuje sie bardzo dobrze bryka po ogradzie bo juz troche cieplej sie zrobilo on lubi strasznie sloneko kochany taki i znow jest tym urwisem jakim byl przedtem dzieki ze zrobilyscie porzadek z tymi zdjeciami .chyba Kasia to zrobila ja zawsze takie duze wysylam ale jeszcze sie ucze z tym kaputerkiem bo wlasciwiem mam od niedawna
kasiu - ja ci tu zawsze bede sprzatac bo taki moj obowiazek jak zauwaze
ale skorzystaj ze strony http://imageshack.us/ drugi link od gory robi ze zdjecia fajna miniaturke, ktoe a sie powieksza po kliknieciu
i ciesze sie bardzo, ze Whiskey dobrze sie czuje
chce tylko napisac pare slow bo ostatnio jestem strasznie zajeta urlop sie skonczyl i praca sie zaczela Whiskey jak narazie rozrabia i czuje sie naprawde dobrze.widac ze leki dzialaj.cieszymy sie z tego bardzo pomimo ze wiemy ze zmiany moga nastapic w kazdej chwili.wiecej napisze w weekennd i sprawdze wasze wateczki pa pa .pozdrowienia od Whiskiego