Samefusy pisze:nakrapek to facet?!?... czy to prawda ze to sa obciazone genetycznie kocurki? wlasnie ktos mi to powiedzial i chcialam zweryfikowac?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Samefusy pisze:nakrapek to facet?!?... czy to prawda ze to sa obciazone genetycznie kocurki? wlasnie ktos mi to powiedzial i chcialam zweryfikowac?
Samefusy pisze:"pamiętam jak rozmawiałam z hodowcą,- kocury w trzech kolorach to wybryk natury, gen odpowiedzialny za trzy kolory jest typowym genem żeńskim. Kocury sa bezpołodne i słabe biologicznie. A czy rude czy brązowe to nie ma znaczenia - trzy kolory są ważne a nie intensywnośc barwy.
on może też miec nie do końca równo pod deklem. Tak słyszałam. "
co powiecie na te slowa mojej znajomej? prawda to czy nie?
Jana pisze:Samefusy pisze:"pamiętam jak rozmawiałam z hodowcą,- kocury w trzech kolorach to wybryk natury, gen odpowiedzialny za trzy kolory jest typowym genem żeńskim. Kocury sa bezpołodne i słabe biologicznie. A czy rude czy brązowe to nie ma znaczenia - trzy kolory są ważne a nie intensywnośc barwy.
on może też miec nie do końca równo pod deklem. Tak słyszałam. "
co powiecie na te slowa mojej znajomej? prawda to czy nie?
![]()
![]()
![]()
Mam kocura, który jest biały-czarno-szary (tygrysio pręgowany) z brązowo-rudą łatą na brzuchu. To Szczurek. Gdybym go nie wykastrowała byłby płodny jak jasny piorunek, a jeżeli chodzi o psyche, oprócz tego, że głupiutki, ma bardzo równoZupełnie nie rozumiem słów tej znajomej i bardzo ciekawam skąd ona takie rewelacje bierze...
Iśka pisze:Kotecek rezolutny, gaduła, ciałko ,że schrupać a ktoś tu wątpi w jego inteligencję???
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 58 gości