vienna pisze:dakota pisze:A może zmień tytuł wątku - "jak vienna kibel odtykała...", będzie miał większe powodzenie, a może i do Top Ten się załapie...
Chyba cię zabiję.W jakiś wymyślny sposób.
utopisz mnie w kiblu?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
vienna pisze:dakota pisze:A może zmień tytuł wątku - "jak vienna kibel odtykała...", będzie miał większe powodzenie, a może i do Top Ten się załapie...
Ania z Poznania pisze:Ann_pl pisze:dakota pisze:Ann_pl pisze:vienna pisze:czekajcie , zaraz wracam, trzymac kciuki...
Poszłaś do sąsiadów czy do toitoi?![]()
przypominam, że jest jeszcze kuweta...
Bez żwirku, bo ten utonął w odpływie WC
Jezuuu, ledwo zdążyłam do toalety ze śmiechu. Dobrze, że nie była zapchana![]()
Teraz mogę czytać dalszy rozwój akcji.
dakota pisze:vienna pisze:dakota pisze:A może zmień tytuł wątku - "jak vienna kibel odtykała...", będzie miał większe powodzenie, a może i do Top Ten się załapie...
utopisz mnie w kiblu?
Agusia pisze:dakota pisze:vienna pisze:dakota pisze:A może zmień tytuł wątku - "jak vienna kibel odtykała...", będzie miał większe powodzenie, a może i do Top Ten się załapie...
utopisz mnie w kiblu?
No coś Ty ! Żeby sobie znowu zapchała ?? A tym razem ruchy przód, tył szczotką kibelkową nie pomogą...![]()
Ann_pl pisze:Agusia pisze:dakota pisze:vienna pisze:dakota pisze:A może zmień tytuł wątku - "jak vienna kibel odtykała...", będzie miał większe powodzenie, a może i do Top Ten się załapie...
utopisz mnie w kiblu?
No coś Ty ! Żeby sobie znowu zapchała ?? A tym razem ruchy przód, tył szczotką kibelkową nie pomogą...![]()
To zalezy czy Dakota się zbryla
Ann_pl pisze:Agusia pisze:dakota pisze:vienna pisze:dakota pisze:A może zmień tytuł wątku - "jak vienna kibel odtykała...", będzie miał większe powodzenie, a może i do Top Ten się załapie...
utopisz mnie w kiblu?
Agusia pisze:dakota pisze:vienna pisze:dakota pisze:A może zmień tytuł wątku - "jak vienna kibel odtykała...", będzie miał większe powodzenie, a może i do Top Ten się załapie...
utopisz mnie w kiblu?
dakota pisze:vienna pisze:dakota pisze:A może zmień tytuł wątku - "jak vienna kibel odtykała...", będzie miał większe powodzenie, a może i do Top Ten się załapie...
utopisz mnie w kiblu?
Ania z Poznania pisze:Agusia pisze:dakota pisze:vienna pisze:dakota pisze:A może zmień tytuł wątku - "jak vienna kibel odtykała...", będzie miał większe powodzenie, a może i do Top Ten się załapie...
utopisz mnie w kiblu?
Łomatko, wykończycie mnie!![]()
A ja tu petentów przyjmuję.
dakota pisze:Ann_pl pisze:Agusia pisze:dakota pisze:vienna pisze:dakota pisze:A może zmień tytuł wątku - "jak vienna kibel odtykała...", będzie miał większe powodzenie, a może i do Top Ten się załapie...
utopisz mnie w kiblu?
zbrylam się, zbrylam...tylko bryła trochę za duża ostatnio...
ojej, jeszcze by mnie kretem przeleciała...
Anja pisze:Piknie pieknie
Ja mam zsyp metr od drzwi mojego mieszkania, robie krok, wyrzucam torebke ze zwirkiem i juz po sprawie, dlatego takie hece mi nie groza (na razie - odpukac)
dakota pisze:Ann_pl pisze:Agusia pisze:dakota pisze:vienna pisze:dakota pisze:A może zmień tytuł wątku - "jak vienna kibel odtykała...", będzie miał większe powodzenie, a może i do Top Ten się załapie...
utopisz mnie w kiblu?
Agusia pisze:dakota pisze:Ann_pl pisze:Agusia pisze:dakota pisze:vienna pisze:dakota pisze:A może zmień tytuł wątku - "jak vienna kibel odtykała...", będzie miał większe powodzenie, a może i do Top Ten się załapie...
utopisz mnie w kiblu?
To juz jest perwersja![]()
Aga1 pisze:Agusia pisze:dakota pisze:Ann_pl pisze:Agusia pisze:dakota pisze:vienna pisze:dakota pisze:A może zmień tytuł wątku - "jak vienna kibel odtykała...", będzie miał większe powodzenie, a może i do Top Ten się załapie...
utopisz mnie w kiblu?
To juz jest perwersja![]()
No i ciekawe co na to kret ....![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Evilus, puszatek, Silverblue i 143 gości