muza_51, bardzo dziękujemy
W imieniu Synusia i Justyny i Piotrka bardzo dziękuję za wsparcie

Synuś miewa się dobrze, na piątej stronie wątku są aktualne wyniki badań. Jeżeli kogoś interesowałyby początkowe wyniki, to niech napisze do mnie na priv, są też w zrzutce.
Dzisiaj będę ogłaszać Synusia na fejsie na grupach niemieckojęzycznych. Odświeżyłem też ogłoszenia po angielsku. Niestety jednak jak do tej pory odzew z grup zagranicznych jest słaby. Mam nadzieję, że to się zmieni.
W tej chwili dysponujemy kwotą 320zł. Do czwartku Justyna musi zapłacić za kolejne dwie ampułki. Cena każdej to +/- 600zł, w zależności od źródła. Do tego dochodzą leki wspomagające leczenie i koszty wizyt u weterynarza. Potrzebujemy uzbierać na cito około 900-1000zł.
Wiem, że koronawirus wszystkim dał po dupie. Masa moich znajomych straciła pracę, waszych na pewno też. Dużo osób jeszcze pracę straci i w ogóle nie zapowiada się to wszystko dobrze, ale bardzo was proszę: jakby każdy wpłacił 5zł, to Synuś będzie żyć. Ostatni zastrzyk ma wziąć 30 kwietnia.
Błagam o wsparcie dla tego malucha. Bardzo dużo już przeszedł, to końcówka tej drogi - niech ma szansę ją dokończyć.
Tu zrzutka:
https://zrzutka.pl/y72mnpTu konto: Justyna Slezak,
PL 29 1160 2202 0000 0004 5581 6571,
BIC(SWIFT): BIGBPLPW
Ksz.