Zawsze można je postawić wysoko albo jakoś inaczej zabezpieczyć przed kocim "podżeraniem"
 Zawsze można je postawić wysoko albo jakoś inaczej zabezpieczyć przed kocim "podżeraniem" 
Moderator: Estraven

i nie wiem czy tulipany zaszkodziły czy sianko od królika ,bo tam też ryjka wkładją.
 i nie wiem czy tulipany zaszkodziły czy sianko od królika ,bo tam też ryjka wkładją. 

u weta .byłam ,mam nadzieje ze  będzie dobrze ,nigdy nie mam kwiatów w domu ,chociaz je kocham ,a teraz TŻ przyniósł mi pęk ,znalazłam po nocy poodgryzane łebki,łodyga oddzielnie ...martwie sie okropnie....co powinnam zrobic?
 u weta .byłam ,mam nadzieje ze  będzie dobrze ,nigdy nie mam kwiatów w domu ,chociaz je kocham ,a teraz TŻ przyniósł mi pęk ,znalazłam po nocy poodgryzane łebki,łodyga oddzielnie ...martwie sie okropnie....co powinnam zrobic? , ale nic im po nadgryzieniu zamioculcasa nie było. Tylko ślady na listkach zostały.
, ale nic im po nadgryzieniu zamioculcasa nie było. Tylko ślady na listkach zostały.

))
))
ancymonka pisze:Wszędzie piszą, że dracena jest trująca, a mój kot ją zjada jak głupi. Z reguły potem ją zwymiotuje, ale tylko ją i nic więcej. Nie wiem co mu w niej tak smakuje... Są gdzieś informacje, co może dracena u kota wywołać??
 Kot przeciwnie, zżerał choję, zżerał azalię i anturium, teraz się zawziął na dracenę...
 Kot przeciwnie, zżerał choję, zżerał azalię i anturium, teraz się zawziął na dracenę... 

Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Magda_lena i 101 gości