Moderator: Estraven
ARKA pisze:No przeciez kochana Zosia i Ziemowit i Ewa![]()
Jesteście kochani.ARKA pisze:No przeciez kochana Zosia i Ziemowit i Ewa![]()

Katy pisze:ARKA - co będzie z adopcją, będzie sie ktoś tym zajmował? Napisz coś więcej, prosze
zuza pisze:jedzie do Lodzi
wyruszamy o 14
ZUZA 
[nie ma takich ikonek, co by wyrażały moją radość]
ARKA pisze:Sluchajcie jest propozycja z Lodzi,ze Kacpra wezma do siebie.
I wiemy dokonale KTO bedzie sie Kacperem opiekowal!
Jaka by to nie byla lecznica to uwazam ze to zdzierstwo, szczegolnie branie za bezdomnego chorego Kacpra tyle pieniedzy! ZADNA warszawska lecznica takich stawek nie smiala by zaproponowac!!!
My, oferujemy swoja pomoc finansowa-Zuza wie.
pstryga pisze:O rany , to super!!! Kociak będazie maił dom![]()
![]()
![]()
ARKA pisze:Katy pisze:ARKA - co będzie z adopcją, będzie sie ktoś tym zajmował? Napisz coś więcej, prosze
Dziewczyny nie martwcie sie co potem-NAJWAZNIEJSZE aby kot jaknajszybciej znalazl sie w rekach fachowcow.
Ada pisze:ARKA pisze:Sluchajcie jest propozycja z Lodzi,ze Kacpra wezma do siebie.
I wiemy dokonale KTO bedzie sie Kacperem opiekowal!
Jaka by to nie byla lecznica to uwazam ze to zdzierstwo, szczegolnie branie za bezdomnego chorego Kacpra tyle pieniedzy! ZADNA warszawska lecznica takich stawek nie smiala by zaproponowac!!!
My, oferujemy swoja pomoc finansowa-Zuza wie.
Arko, oni nie widzieli Kacpra (moze powinnam wysłac zdjecie) i przykro mi, ze uwazasz, ze to zdzierstwo, jezeli inne lecznice oferuja 20 czy 30 zł za sam pobyt. Ale zapewne sie myle.
Inne lecznice maja refundacje, dostaja z gminy zwroty i finansuja swoja działalnosc w ten sposob.
Nie mam mozliwosci w tej chwili rozmowy o rabatach ze wzgledu na znajomosci i sytuacje kota i nie wiem co by było pozniej, przy rozliczaniu..moze okazało by sie ze kwota jest nizsza. Nigdy nie zanosiłam tam bezdomnego kota.
Najwazniejsze zeby fachowo pomoc cierpiacemu kotu.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Paula05 i 66 gości