Może coś dodać do ogłoszeń Pico? Że bawiłby się z dziećmi? Dobry do domu z dzieciakami?
Moderator: Estraven

) jak się na niego uwagi nie zwraca.Uwielbia spać pod kołdrą,sam się tam pakuje
 ) jak się na niego uwagi nie zwraca.Uwielbia spać pod kołdrą,sam się tam pakuje  Lubi też "pomagać" w ścieleniu łóżka,włazi pod prześcieradło.
 Lubi też "pomagać" w ścieleniu łóżka,włazi pod prześcieradło.  . Nadal wszystko ok,nadal szaleją na jego punkcie,a w zooplusie już 3 czy 4 zamówienie złożone. Sama się dowiedziałam przypadkiem jak zadzwoniłam do nich upomnieć się o punkty za polecenie znajomego
 . Nadal wszystko ok,nadal szaleją na jego punkcie,a w zooplusie już 3 czy 4 zamówienie złożone. Sama się dowiedziałam przypadkiem jak zadzwoniłam do nich upomnieć się o punkty za polecenie znajomego  
  . Zrobił się taki kochany jak został sam,bez szalonego gangu Silverka i Rozi
 . Zrobił się taki kochany jak został sam,bez szalonego gangu Silverka i Rozi 

"
 " 

. Moja Wika potrafi pokazać,że "chce na rączki" ,ale ona robi to subtelniej.
 . Moja Wika potrafi pokazać,że "chce na rączki" ,ale ona robi to subtelniej.   
  Bo chciał się tulić,a mamcia zdejmowała wciąż z rączek na podłogę
 Bo chciał się tulić,a mamcia zdejmowała wciąż z rączek na podłogę 

. Zawsze serce mi pęka jak tak rozstaję się z kotem,choć wiem,że trzeba czasu...Nigdy nie przyzwyczaję się do tego widoku. A potem info,że nie je,nie pije,nie siusia. To trudny okres dla DT. Bardzo trudny. Ale DS był informowany,że tak to może wyglądać i wiedział czego się spodziewać. A już pirwszej nocy szalała biegając,przyszła do łóżka. Za to rano znów się bala,jakby wszystko zapomniała.Także cieszy mnie,że teraz już jest ok. Wścieka się i rozdaje buziaczki.
 . Zawsze serce mi pęka jak tak rozstaję się z kotem,choć wiem,że trzeba czasu...Nigdy nie przyzwyczaję się do tego widoku. A potem info,że nie je,nie pije,nie siusia. To trudny okres dla DT. Bardzo trudny. Ale DS był informowany,że tak to może wyglądać i wiedział czego się spodziewać. A już pirwszej nocy szalała biegając,przyszła do łóżka. Za to rano znów się bala,jakby wszystko zapomniała.Także cieszy mnie,że teraz już jest ok. Wścieka się i rozdaje buziaczki.
 Przecież można przygarnąć chomika,królika... i nie zawracać głowy,nie wytracać czyjegoś czasu.
 Przecież można przygarnąć chomika,królika... i nie zawracać głowy,nie wytracać czyjegoś czasu. 

I Silvuś list też podpisze, swoją odciśniętą łapeńką
 I Silvuś list też podpisze, swoją odciśniętą łapeńką  
  ).A teraz trafił do raju i jest ubóstwiany.
 ).A teraz trafił do raju i jest ubóstwiany.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Paula05, sebans i 85 gości