Izi rak ?Izi bardzo chory kot ..

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto wrz 20, 2016 20:08 Re: Tytek Kot Nad Koty. 5 tymczasów szuka domu !!!

Gutek ,raz jeszcze dziękuję za białasy , u Kalai oba grzeją zadki w nowych domkach .
Dziewczyny jesteście :1luvu:
Gdybym nie weszła ,zapewne z sikorki nic by nie zostało ,potwory nie kotecki :twisted:

Siatki muszę wymienić ,wiadomo ,deszcz ,słońce ,mróz i wszystko leci.
Na fachowe osiatkowanie to mnie nie stać ,a z drugiej strony chcę żeby chociaż na parapecie poleżały :wink:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Śro wrz 21, 2016 17:12 Re: Tytek Kot Nad Koty. 5 tymczasów szuka domu !!!

Zły czas mnie dopadł ,drugi dzień wyje ,o tak sobie ,bo mi smutno samej ,bo mi źle na duszy ,bo myśli brzydkie osaczają ...

Jeden pozytyw taki że Tytek nie ma gorszego USG niż poprzednie ,może tylko troszkę ściany jelita grubego są pogrubiałe ,ale o niczym to jeszcze nie świadczy .
Może być jakiś stan zapalny ,ale żadna tragedia ,tylko on to inaczej widzi :twisted:
Obrazek

dorcia44

Post » Śro wrz 21, 2016 17:19 Re: Tytek Kot Nad Koty. 5 tymczasów szuka domu !!!

Mniej słońca to i smutne myśli częściej się nas czepiają :201481
Dobrze , że Tytek w miarę stabilnie. Tak trzymaj koteczku :ok:
Obrazek
Maciuś ['], Kubuś ['], Filemon ['], Pimpuś ['], Maksiu ['], Nikitka ['], Tosia ['], Filip ['], Ina ['], Zoja ['] :( kiedyś się spotkamy
To i owo na dług u weta - viewtopic.php?f=20&t=216152

ametyst55

Od: Pon sie 16, 2010 14:04

Post » Śro wrz 21, 2016 17:38 Re: Tytek Kot Nad Koty. 5 tymczasów szuka domu !!!

Kto robił Tytkowi USG?
Ufff - że nic nie ma!!!! Bardzo się bałam. Tylko skąd ta kupa na dywanie?
Protest jakiś?
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Śro wrz 21, 2016 18:37 Re: Tytek Kot Nad Koty. 5 tymczasów szuka domu !!!

Marciński.
Zawsze u Niego robię.
Obrazek

dorcia44

Post » Śro wrz 21, 2016 21:32 Re: Tytek Kot Nad Koty. 5 tymczasów szuka domu !!!

Jak CI smutno i samotnie to wpadaj do mnie :smokin:
Obrazek

LimLim

Od: Sob lut 23, 2002 20:08

Post » Czw wrz 22, 2016 6:45 Re: Tytek Kot Nad Koty. 5 tymczasów szuka domu !!!

Doczytałam zaległości, jak ten czas pędzi myślałam że byłam tu wczoraj a tu minęło tyle dni i do torebki Dorciu dalej się nie dokopalam :oops: ten weekend odpada bo jutro po pracy jadę do Mamy ale obiecuję ze w przyszły znajdę :)
Dobrze ze z Tytkiem w miarę ok trzymam mocne kciuki za całokształt :ok:
Miłego dnia :)

kaja888

Od: Pon wrz 29, 2008 21:03

Post » Czw wrz 22, 2016 19:09 Re: Tytek Kot Nad Koty. 5 tymczasów szuka domu !!!

Hej Kochani .
Kończy się wrzesień ,a ja miałam jeden telefon i jeden sms o kociaki :?
Martwię się tą sytuacją .
ChudzInka znów miała sranko ,więc zrobię jej badania ,mam nadzieję że tylko się przejadła.
Dziąsła ma krwisto czerwone ,wszystkie wymieniają ale ona pierwsza zaczęła i tylko ona ma taki syf w paszczy. :roll:

W domu zimno ,włączyłam ogrzewanie ,nie mam innego wyjścia bo mi się maluchy pochorują :(

Pożyczałam 3 klatki do łapania podrostków na zabieg ,telefon ,super mamy 3 ! Ucieszyłam się i ja ,tyle że potem dowiedziałam się że dwa to owszem podrostki ,a 3 to może 6 tyg. malec ,na sterylkę :evil: :twisted: :strach:
Zastanawiam się czym Ci ludzie myślą .
Ktoś od nich wziął maluszka ,za to dziś alarm jest drugi chodzi i płacze ,zaparłam się nie wezmę ,nie ,nie mam miejsca ,nie mam pieniędzy i nie mam siły .
Dobra wezmę :twisted: kupiłam na Pwstańców conva ,Weaninga ,wydałam tyle kasy :placz: a dostaje telefon ,malucha zabrał kurier który coś im przywoził.
No k...a rzesz mać ,krew mnie zalała .
Jak ja nie lubię ludzi. :x
Obrazek

dorcia44

Post » Czw wrz 22, 2016 19:28 Re: Tytek Kot Nad Koty. 5 tymczasów szuka domu !!!

Dorciu , a może chudzinka ma sranko bo wymienia ząbki, u mnie tak zareagował na wymianę zębów Filemon .
Obrazek
Maciuś ['], Kubuś ['], Filemon ['], Pimpuś ['], Maksiu ['], Nikitka ['], Tosia ['], Filip ['], Ina ['], Zoja ['] :( kiedyś się spotkamy
To i owo na dług u weta - viewtopic.php?f=20&t=216152

ametyst55

Od: Pon sie 16, 2010 14:04

Post » Czw wrz 22, 2016 20:25 Re: Tytek Kot Nad Koty. 5 tymczasów szuka domu !!!

jest to możliwe.
Jest wesoła ,troszkę brzuszek jej spadł ,ale ona cała malutka i drobniutka.
Obrazek

dorcia44

Post » Pt wrz 23, 2016 16:36 Re: Tytek Kot Nad Koty. 5 tymczasów szuka domu !!!

Mam teraz maraton ,wracam z pracusi telefon ,bo kocięta ganiają przy Lidlu .
Nie ,kurde ,nie ,nie mam siły ,mam dość kociąt ,dość kotów i ogólnie dość.
Wpadam do domu ,wypuszczam psy ,słowem oporządzam stado i znów na kozę jadę.
Ozór na brodzie ,pićććć ..ale nie ma pić są krzaki ,syf ,strach ,ale chodzę i szukam ,nawołuje .
Nic ,nie ma .
Godzina minęła ,wracam z podkulonym ogonem do domu ,no żal tych kociaków ,złość już mi przeszła :oops:
Coś łyknąć i na Łamaną ,tam podobno też się kręci malutki elegancik.
Jego też nie ma,nie lubię tak..
Zaraz będzie ciemno i nigdzie już nie pojadę szukać.
A może jest im zimno? może głodne? chore? może ktoś je wyrzucił i zginą pod autami..

A może istnieje inne życie ,tylko ja tego nie dostrzegam ?

Jutro zrobię powtórkę .
Może będą?
Obrazek

dorcia44

Post » Pt wrz 23, 2016 19:53 Re: Tytek Kot Nad Koty. 5 tymczasów szuka domu !!!

Kociak z Łamanej złapany .
Umówiłam się z Agą ze zawiozę Jej Animondę i od razu poszłyśmy w teren ,był ,w budce.
Szybko zastawiłyśmy otwory i dziki dzik złapany.
To z 10 tygodniowe cudo ,czarne jak smoła i długowłose ,oczy złote ,ogromne :1luvu:
Niestety nieć ,mimo próśb Agi nie wzięłam :oops: :( nie dam rady .
Ona wychodzi na cały dzień ,malucha trzeba oswajać ,może ktoś pomoże :?: :?: :?: :?:
Obrazek

dorcia44

Post » Pt wrz 23, 2016 20:50 Re: Kociak z oderwaną jedną nóżką a druga stópka zmiażdżona

Kociak złapany ma oderwaną łapkę ,sterczą kości :cry: prawa tylna ,sterczą tylko takie jak by długie igły ,kość rozłupana ..druga zmiażdżone paluszki i zerwana skóra .
Siedzę i wyję ,nie było nic widać ,leżała taka przerażona ,Aga wyje ,jutro do weta.
Będzie potrzebna pomoc finansowa ,same tego nie ogarniemy .
Obrazek

dorcia44

Post » Pt wrz 23, 2016 21:02 Re: Kociak z oderwaną jedną nóżką a druga stópka zmiażdżona

Straszne coś postaram się wspomóc finansowo. Jak proszę o info

Farcia

Od: Pon lis 22, 2010 14:18

Post » Pt wrz 23, 2016 21:09 Re: Kociak z oderwaną jedną nóżką a druga stópka zmiażdżona

Czekam na Agę ,jedziemy teraz na Powstańców śl. do całodobówki ,trzeba podać leki ,zabezpieczyć .
Jak będzie miejsce w szpitaliku zostanie do operacji.
Obrazek

dorcia44

[poprzednia][następna]