Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
alessandra pisze:marivel pisze:intryguje mnie zmiana tytułu wątku, wakacjujemy? czyli wyjechali?
powoli zapełniam tobołek z fantami, myślę że do połowy lipca będzie gotowy do wysłania. jeszcze muszę coś dosępić![]()
jak dosępię, to będę wysyłać - wcześniej zapytam czy i kiedy Tulinek odbierze paczkę.
niom i słusznie Cioteczka prawi, mielimy wyjechać, znaczy Duzi mjeli i juz powoli snułem marzenia o spokoju i ciszy, ale ..nie, znów im się poślizgłoczy jakoś tak -se jusz by mogli pojechać to i Tuliś by wakacjował należycie i strategiem obmyślił na bazara , skoro Ciocia słać cosik zechce
![]()
no czarujem, coby wyjechali, ale wrócom, jakoś tak ich napadło, coby 4 lipca, ale se wymyślili, noNa razie nie wiem co o tym myśleć , może to jaka prowokacja a bo propaganda, hmm
T.
marivel pisze:alessandra pisze:marivel pisze:intryguje mnie zmiana tytułu wątku, wakacjujemy? czyli wyjechali?
powoli zapełniam tobołek z fantami, myślę że do połowy lipca będzie gotowy do wysłania. jeszcze muszę coś dosępić![]()
jak dosępię, to będę wysyłać - wcześniej zapytam czy i kiedy Tulinek odbierze paczkę.
niom i słusznie Cioteczka prawi, mielimy wyjechać, znaczy Duzi mjeli i juz powoli snułem marzenia o spokoju i ciszy, ale ..nie, znów im się poślizgłoczy jakoś tak -se jusz by mogli pojechać to i Tuliś by wakacjował należycie i strategiem obmyślił na bazara , skoro Ciocia słać cosik zechce
![]()
no czarujem, coby wyjechali, ale wrócom, jakoś tak ich napadło, coby 4 lipca, ale se wymyślili, noNa razie nie wiem co o tym myśleć , może to jaka prowokacja a bo propaganda, hmm
T.
jakoś się postaram dopasować do zmiennych planów wakacjuszy.
Jak skompletuję paczkę to się odezwę. Ale jeszcze chcę ją nieco uzupełnić
alessandra pisze:jutro będziem pisać, bo Duża mnje od futra siem nie chce odkleić T.![]()
ciotka59 pisze:alessandra pisze:jutro będziem pisać, bo Duża mnje od futra siem nie chce odkleić T.![]()
no wiadomo, baba z wozu - kotom lżej![]()
Czekaliśmy... aż zaczęliśmy się niepokoić
czarno-czarni pisze:poziomka!!! widzę poziomkę!!!
najwspanialszy widok
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], MruczkiRządzą i 110 gości