Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
izka53 pisze:ud i znajomi zaproszeni
casica pisze:To samo![]()
Słyszałam, że koszt zależy od wielkości badanego obszaru, ale nie wiem, nie mam doświadczenia z rezonansem
casica pisze:Wpłaty uzupełnione - na godz. 20.00 mamy 1160 zł
kociarkowaaaa pisze:casica pisze:Wpłaty uzupełnione - na godz. 20.00 mamy 1160 zł
mały błędzik się wdarł1360zł
casica pisze:kociarkowaaaa pisze:casica pisze:Wpłaty uzupełnione - na godz. 20.00 mamy 1160 zł
![]()
![]()
kociarkowaaaa pisze:casica pisze:kociarkowaaaa pisze:casica pisze:Wpłaty uzupełnione - na godz. 20.00 mamy 1160 zł
![]()
![]()
źle policzyłaś....bo skoro wczoraj dodałaś post, że jest 1110zł... to dziś po kilku wpłatach nie może być tylko 50zł więcej... tylko trudno się to liczy, więc może wpisuj proszę stan przy wpłatach? typu "stan na dzień"chociaż ja pewnie też źle policzyłam
oraz te z fejsa też
casica pisze:kociarkowaaaa pisze:casica pisze:kociarkowaaaa pisze:casica pisze:Wpłaty uzupełnione - na godz. 20.00 mamy 1160 zł
![]()
![]()
źle policzyłaś....bo skoro wczoraj dodałaś post, że jest 1110zł... to dziś po kilku wpłatach nie może być tylko 50zł więcej... tylko trudno się to liczy, więc może wpisuj proszę stan przy wpłatach? typu "stan na dzień"chociaż ja pewnie też źle policzyłam
oraz te z fejsa też
Proszę Cię![]()
Policzyłam na piechotę, na kalkulatorze i w exceluWynik za każdym razem taki sam, 1160 zł
![]()
No tak, jestem matematycznym debilem, ale mimo to 1110 zł + 50 zł daje, moim zdaniem, 1160 zł
Nie sumuję wpłat z fb z wpłatami miau, na końcu je dodam, teraz są spisywane osobno
Użytkownicy przeglądający ten dział: bartoo, luty-1, MruczkiRządzą i 95 gości