WARSZAWA .Kotka W CIĄŻY.Dziewczyna nie wie co robić..

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon kwi 13, 2015 22:01 Re: WARSZAWA .Kotka W CIĄŻY.Dziewczyna nie wie co robić..

jolanta48 pisze:A była osoba co chciała wziąć kotkę z małymi.Skandal.

Jezeli to nie glupi zart i taka osoba faktycznie nadaje sie na dt , to zaraz pod jej drzwiami moze sie znalezc dowolna liczba chodzacych kociat PILNIE potrzebujaca DT

annakk

Od: Pt gru 07, 2012 23:04

Post » Pon kwi 13, 2015 22:05 Re: WARSZAWA .Kotka W CIĄŻY.Dziewczyna nie wie co robić..

Jakoś dziwnym trafem w necie mnóstwo jest osób chcących brać miocik na odchowanie.
Szkoda, że w realu jest ich o wiele mniej.

jaaana

Od: Śro gru 10, 2008 22:03

Post » Pon kwi 13, 2015 22:06 Re: WARSZAWA .Kotka W CIĄŻY.Dziewczyna nie wie co robić..

jaaana pisze:Nic nie rozumiem :oops:
Kogo mod nie puścił, kto pisał na KOTACH?

Też się polubiam . Dopiero do mnie dotarło co zostało napisane . Jaka czarna kotka?! Na fb jest krowka pokazana!?
A co do modow?to czy aby o tę samą kotke chodzi?
Ciekawa jestem tego zamieszania:(ł
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 10 >>

Post » Wto kwi 14, 2015 4:31 Re: WARSZAWA .Kotka W CIĄŻY.Dziewczyna nie wie co robić..

jolanta48 pisze:No super, napisałam prawdę i mod nie puścił. Jeżeli to jest ta osoba co pisała na Kotach to sobie już darujcie. Kotka okociła się, miała 7 maluchów. I one już nie żyją bo uśpiła je.A była osoba co chciała wziąć kotkę z małymi.Skandal, Jak teraz mod mi tego nie puści to zrobię borutę.Jak można usypiać sliczne małe zdrowe kotki.

Jeśli zablokowano Ci post na FB, to zgłaszaj to tam. Twój wcześniejszy post w tym wątku jest tu viewtopic.php?f=1&t=168367&start=60#p11062450 i potem komentarze. Kotka z tego wątku to krówka a przynajmniej takie zdjęcie zamieszczona na omawianym wydarzeniu na FB. Ilość kociąt była wymieniana na innym wydarzeniu, zdjęcia nie było.
Borutę zawsze łatwo zrobić. Może warto się najpierw zastanowić czy w dobrym miejscu i właściwym temacie. I czy na pewno jest o co :?

alix76

Od: Nie mar 22, 2009 7:37

[poprzednia]