Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Agłaja^..^ pisze:Jest Pani wspanialapoprosze o nr.konta na PW . mocne kciuki za kicie
Szymkowa pisze:Jakieś imię dla kotki?
Agłaja^..^ pisze:ale z niej chudzinka...super ze trafila na takich dobrych ludzita lecznica tez jest super, znam wetow ktorzy bez oporow uspia nawet zdrowego kota...
ps.mam prosbe, prosze mi wyslac nr konta na maila aneszka@vp.pl bo mam problem z pw nie widze nowych wiadomosci.
pannapaulina pisze:Jestem w niej totalnie zakochana! Śliczna koteńkaMam nadzieję, że złotówki ode mnie już doszły, proszę je dołożyć do rachunku z lecznicy czy co tam potrzeba. Dziękuję za dużo zdjęć
anamarika pisze:Pani Aniu,czy potrzebna karma?
Gdzie mam szukać danych do przelewu,wysłania paczki? Cudna kocina tak się tuli,aż lżej mi na sercu:))
Dziękuję!!!!!!!!!!!!
Cindy pisze::ok: Lepiej nie mogla traficTak dobrze, to chyba w zyciu nie miala
basia111 pisze:Mój kot kiedyś podczas mojej nieobecności wylał sobie na łepek trochę płynu do mycia naczyń, wróciłam po dwóch dniach i dopiero mu go zmyłam, ale też miał na uchu takie jakby czerwone odparzenie bez sierści. Może Stefanka też była oblana albo weszła w jakiś chemikalia?
Szkraba pisze:czy wiadomo jak to się stało, ze kot jest w takim stanie...?
puszatek pisze:byłam pewna, że zabierzesz koteńkę, Aniu![]()
![]()
![]()
![]()
na pewno przez te kilka dni nie mogłaś spokojnie spać, widząc ją w lecznicowej klatce
pozdrawiam cieplutko
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], PortaMrs i 62 gości