Dwa robalki...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon sie 18, 2014 20:31 Re: CZĘSTOCHOWA, HELP !!!- dwa robalki z przystanku...

I jeszcze cenę na miejscu negocjuj!
ObrazekObrazek

Zosik

Od: Pt sty 25, 2013 17:10

Post » Pon sie 18, 2014 20:33 Re: CZĘSTOCHOWA, HELP !!!- dwa robalki z przystanku...

Powiem, że się odszkodowanie należy.
Za te...straty jakieś...zdrowotne.
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Pon sie 18, 2014 20:43 Re: CZĘSTOCHOWA, HELP !!!- dwa robalki z przystanku...

Może jeszcze zarobisz na tym transporcie? :mrgreen:
ObrazekObrazek

Zosik

Post » Pon sie 18, 2014 20:45 Re: CZĘSTOCHOWA, HELP !!!- dwa robalki z przystanku...

vip pisze:Tak sobie jeszcze wkleję, bo takie fajne to zdjęcie :D .
Jak to się przytulają, śpiki jedne małe :D .

Obrazek

Obrazek
"Mimo że zgubiłem się, mimo że zabrnąłem w mrok,
wymieszałem z błotem krew, ocaleję mimo to,
trzeba uprzytomnić sobie, że nawet kiedy wszystko straci sens,
znajdziesz przestrzeń, gdzie wielka wiara tłumi lęk"

cytryna

Od: Pt paź 14, 2011 10:24

Post » Pon sie 18, 2014 21:39 Re: CZĘSTOCHOWA, HELP !!!- dwa robalki z przystanku...

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Za koteczki i za Ciebie :wink:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Wto sie 19, 2014 7:56 Re: CZĘSTOCHOWA, HELP !!!- dwa robalki z przystanku...

Dzień dobry.
My z dziumdziokami już pracujemy. :)
Czekamy na transport.

Obrazek

Oczka faktycznie nie wyglądają ciekawie, maluchy smarkają i kichają. Biduki takie maleńkie, chude.
Bury/bura (nie zaglądałam) to kawał ancymona. Próbuje otworzyć transporter, miaukoli i rozbija się od ścianki do ścianki.
Będziesz miała koleżanko vip wesoło. :twisted:
ObrazekObrazek

Zosik

Post » Wto sie 19, 2014 8:20 Re: CZĘSTOCHOWA, HELP !!!- dwa robalki z przystanku...

Za maluchy :ok: :ok:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Wto sie 19, 2014 9:13 Re: CZĘSTOCHOWA, HELP !!!- dwa robalki z przystanku...

Miejmy nadzieję, że nie zabawią długo i pójdą migiem do DS(ów) :ok:
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Wto sie 19, 2014 9:14 Re: CZĘSTOCHOWA, HELP !!!- dwa robalki z przystanku...

Smarki pojechały.
Facet bardzo miły, pogadaliśmy trochę, okazało się, że na weta się uczy. :D
ObrazekObrazek

Zosik

Post » Wto sie 19, 2014 9:22 Re: CZĘSTOCHOWA, HELP !!!- dwa robalki z przystanku...

No proszę, wiedział Vipek, kogo na kierowce wybrać :D :ok:
"We don't apologize
But we can harmonize
Don't try to criticize

Caragh

Post » Wto sie 19, 2014 10:12 Re: CZĘSTOCHOWA, HELP !!!- dwa robalki z przystanku...

te dwa chore maleńtasy jadą do Gosi :?: 8O do chorego Plamka :?: :cry:
30.07.09 Maciuś [*] 02.10.10 Kocik [*] 16.12.10 Pusia [*] 10.07.14 Meliska[*] 23.01.18 Boluś [*] Kubuś [*] 07.10.2019 Kisia [*] 09.06.2021 Piracik [*] 07.03.2022 Kacperek [*] 05. 01. 2024 Belfaścik [*] 16. 02. 24 Figa [*] 22.02.25 Tulinka [*]15.04.25 Kropek [*] 06.05.25 Ptysiek 08.05.25 wybaczcie mi, do zobaczenia...

puszatek

Od: Sob lut 05, 2011 21:53

Post » Wto sie 19, 2014 10:38 Re: CZĘSTOCHOWA, HELP !!!- dwa robalki z przystanku...

Zaznaczę :ok:

Szybka akcja, brawo!. Oby maleńtaski udało się wyprowadzić na prostą.
Co do transportu z BlaBlaCar, to ja również transport dla Marcelka i jego siostry tam znalazłam :1luvu:
Obrazek

aannee99

Od: Wto sie 28, 2012 8:35

Post » Wto sie 19, 2014 10:48 Re: CZĘSTOCHOWA, HELP !!!- dwa robalki z przystanku...

puszatek pisze:te dwa chore maleńtasy jadą do Gosi :?: 8O do chorego Plamka :?: :cry:

Niestety tak.
"We don't apologize
But we can harmonize
Don't try to criticize

Caragh

Post » Wto sie 19, 2014 12:22 Re: CZĘSTOCHOWA, HELP !!!- dwa robalki z przystanku...

Ja mam wolny pokój do wstawienia klatki, 2 x dziennie tam jestem, więc może... izolacja od moich kotów pełna, ale widzę, że za późno.
Najszczęśliwszą nie będę już nigdy, ale dajcie im dom:
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=163179

najszczesliwsza

Od: Nie mar 04, 2012 23:43

Post » Wto sie 19, 2014 16:11 Re: CZĘSTOCHOWA, HELP !!!- dwa robalki z przystanku...

puszatek pisze:te dwa chore maleńtasy jadą do Gosi :?: 8O do chorego Plamka :?: :cry:

Ano tak, Basiu...niestety, na miejscu nie znalazło się nic, wszystko zakocone, chorych maluchów wysyp, a jedyna osoba, która być może mogłaby pomóc- choć nie napewno- przebywa poza granicami kraju na wakacjach. Został albo schron, albo wściekle drogi hotelik, albo...vipek.

Aga, ja nawet do Ciebie nie dzwoniłam, bo wiedziałam, że Ty masz różnie, że swoje koty musiałaś oddać...nie wiedziałam, że masz taką możliwość. W sumie szkoda, obyłoby się bez takiej długiej podróży.

Robactwo dotarło i rozlazło się po łazience.
Siedzom.
Nie zdawałam sobie sprawy, że są takie maleńkie.
Antek był malusi, Kresia...ale to jest mega maniunie :? .
Oczki zaropiałe, załzawione, trzecia powieka.
Brudne, obsrane w podróży futerka...choć pan zatrzymał się gdzieś i wymienił wkład.
Przeraźliwie chude.
Obejrzały ze zdziwieniem budkę, posłanko, zabawki, drapaczek...aż ujrzały michę!

Śpik nr 1- buranio...trochę mi przypomina...innego burania. Maciupki, gdybym miała powiedzieć, ile waży,powiedziałabym, że nic. Ogoneczek ja czterdziesty numer nitki, łapiny jak zapałki, wychudzony trójkątny pyś.
Co mu nie przeszkadza biegać, wspinać się, mruczeć i przytulać się do jakiegoś Goliata z rudym warkoczem. Podczas mycia oczek drugiemu smarkowi, buranio zdążył dwa razy wspiąć się vipkowi na kark. Myślę, że to chłopczyk, ale nawet paznokcia sobie za to uciąć nie dam.

Śpik nr 2- biało bure nieszczęście. Chyba odrobinę większy, ale w zdecydowanie gorszej kondycji. Mało ruchliwy, woli spać, nieufny. Waży tyleż samo, co buranio, czyli nic. Albo chorszy albo bardziej wycofany, stawiam na to pierwsze.
Ożywia się wyłącznie na widok miski, nie dopuszcza do niej burania, warczy, piszczy, skrzeczy, bez kija nie podchodź.
Co do pci, to nie mam pojęcia, nie chcę mu ogonka zadzierać, i bez tego chyba mnie nie lubi.

No i tyle...
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

[poprzednia][następna]