FACET rozwalił transporter,bo jego dzieci chcą się bawić kot

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto sie 05, 2014 10:56 Re: FACET rozwalił transporter,bo jego dzieci chcą się bawić

Erin pisze:O, jak mąż słuszego wyglądu, to jak najbardziej super pomysł :ok:

Niestety nie :oops: Średnio wysoki i nie rozbudowany, ale lepszy taki niż żaden, a dla takiego furiata każdy chłop dobry, bo przy kobietach tacy potrafią pokazać swoją siłę, a jak jest facet w pobliżu to może być mu głupio. Zresztą jakbyśmy tam podjechali wszyscy to niech ten facet boi się mnie :twisted: hihi Ale najfajniej byłoby złapać mamę i dziecko... Ja w życiu nie łapałam kotów więc mogę iść na ochotnika do kłótni i bójki tym wsiokiem ;p
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Wto sie 05, 2014 11:05 Re: FACET rozwalił transporter,bo jego dzieci chcą się bawić

No więc właśnie, już o tym pisałam. Takie ciołki próbują leczyć kompleksy, wyżywając się na spokojnych kobietach.
Ale na widok faceta jakoś dziwnie często cichną.

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Czw sie 07, 2014 10:38 Re: FACET rozwalił transporter,bo jego dzieci chcą się bawić

Ktoś chętny na niedzielę?
Może i facet będzie,skoro tak lubi tam jeść...

Maluchy zaszczepione, wyszło 76 zł ze zniżką,ale szczepienie trzeba powtórzyć za miesiąc

Wpłaty:
40 zł Czorny Miś

justyna8585

Od: Śro wrz 10, 2008 10:49

Post » Czw sie 07, 2014 15:02 Re: FACET rozwalił transporter,bo jego dzieci chcą się bawić

No zobaczę, bo muszę rozmawiać z TZ, bo ja nie jestem zmotoryzowana, ale tak na 90% mogę się pisać, jak obiecałam :>

klaudiafj

Post » Czw sie 07, 2014 23:28 Re: FACET rozwalił transporter,bo jego dzieci chcą się bawić

klaudiafj pisze:No zobaczę, bo muszę rozmawiać z TZ, bo ja nie jestem zmotoryzowana, ale tak na 90% mogę się pisać, jak obiecałam :>

No to czekam na decyzję...

Nie zostawiałam ostatnio jedzenia z braku kasy :oops: Mam jeszcze do karmienie osiedlowe koty,nie jest łatwo.Mam dostać pieniądze w poniedziałek dopiero.

Ja tak będę nachalnie prosić o wsparcie w postaci karmy i jeszcze spłaty szczepień.
DT ma na utrzymaniu inne koty i niewielkie dochody...ja nie jestem w stanie pomoc :oops:

W poniedziałek pojadę zrobić jakieś fotki,które nadawałyby się do ogłoszeń.
Niestety nie było ani jednego telefonu w sprawie czarnuszków,a takie piękne są,.Na olx 2 telefony zostały wzięte i echo...Myślicie,że jest szansa na wspólny dom? czy darować sobie już nawet próbowanie?

A mógł tutaj być i 3. :( Nie moge tego przeżyć :(

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ebea0a8bf385.jpg

Maluchy rozrabiają, kochają jedzenie,człowieka...

justyna8585

Post » Pt sie 08, 2014 11:57 Re: FACET rozwalił transporter,bo jego dzieci chcą się bawić

Ten trzeci o którym mówisz to ten którego trzeba złapać? Ja mogę jechać, ale tak jak mówię nie znam się na tym i w życiu nie łapałam kota ;) A w ogóle - gdzie mamy jechać? Ten zajazd jest w Rudzie? i o której?

klaudiafj

Post » Pt sie 08, 2014 14:40 Re: FACET rozwalił transporter,bo jego dzieci chcą się bawić

powodzenia w "odbijaniu" trzeciego :D :ok:
Obrazek

violet

Od: Pon sty 07, 2013 17:17

Post » Pt sie 08, 2014 19:35 Re: FACET rozwalił transporter,bo jego dzieci chcą się bawić

justyna8585 pisze: Myślicie,że jest szansa na wspólny dom? czy darować sobie już nawet próbowanie?

Ja bym się nie upierała przy wspólnym domu, większość ludzi dokaca się jednak "na raty", szkoda dobrych domów. Wspólny dom może się znajdzie, ale to znacznie dłużej potrwa.
Obrazek

Agulas74

Od: Pt maja 11, 2007 12:30

Post » Pt sie 08, 2014 20:46 Re: FACET rozwalił transporter,bo jego dzieci chcą się bawić

To jest za zjazdem z autostrady na Halembie ok 2 min. przy głównej ulicy.

Byłam dzisiaj ok 20 00 tam,kota nie było,ludzie nie siedzieli...

justyna8585

Post » Sob sie 09, 2014 10:30 Re: FACET rozwalił transporter,bo jego dzieci chcą się bawić

hmm no my jak coś możemy jechać, tylko o której by to miało sens?

Justyna kolejny ciuszek kupiony na bazarku i również zakup 100% udany - dzięki :))

klaudiafj

Post » Sob sie 09, 2014 11:21 Re: FACET rozwalił transporter,bo jego dzieci chcą się bawić

Trzymam kciuki za 3 czarnuszka i mamę.
Justyna a te dwa, które już złapałaś gdzie teraz przebywają i jakiej są płci :?: Nie mogę znaleźć takiej informacji albo ją zwyczajnie przeoczyłam :oops: .

wiata

Od: Wto lip 17, 2007 13:38

Post » Sob sie 09, 2014 11:28 Re: FACET rozwalił transporter,bo jego dzieci chcą się bawić

wiata pisze:Trzymam kciuki za 3 czarnuszka i mamę.
Justyna a te dwa, które już złapałaś gdzie teraz przebywają i jakiej są płci :?: Nie mogę znaleźć takiej informacji albo ją zwyczajnie przeoczyłam :oops: .

To jest dziewczynka i chłopczyk-Sudan i ...zapomniałam imienia dziewczynki :oops:
Kociaki są w awaryjnym, przepełnionym DT u pewnej osoby,która pomaga juz parę lat.Nie chcę pisać u kogo,ale jeśli to będzie konieczne,to napiszę.Są w najlepszych rękach,ale dobijają kwestie finansowe.DT utrzymuje się tylko ze stażu z gromadką kotów,dlatego jakakolwiek karma na wagę złota.

klaudiafj pisze:hmm no my jak coś możemy jechać, tylko o której by to miało sens?

Justyna kolejny ciuszek kupiony na bazarku i również zakup 100% udany - dzięki :))

Dzięki wielkie :)

Ja zawsze byłam tam ok 17 00 i był wtedy...Pojadę dzisiaj zobaczyć ok 16 00-17 00.

justyna8585

Post » Sob sie 09, 2014 19:02 Re: FACET rozwalił transporter,bo jego dzieci chcą się bawić

Jakieś wieści z gospody i okolic? Miałyście szanse podjechać, zobaczyć?
15.07.2014 - Tymusiu [*] zawsze będę Cię kochać....

Czorny Miś

Od: Czw wrz 05, 2013 18:33

Post » Sob sie 09, 2014 19:24 Re: FACET rozwalił transporter,bo jego dzieci chcą się bawić

Byłam, kiedy podjechałam,to nie widziałam go, wyszłam z auta i doszłam do połowy drogi,jak maluch mnie zobaczył,to zaczął zwiewać i to jeszcze jak...On mnie nie może zauważyć :(
nie wiem jak to jutro zrobimy,bo nie ma sensu,żeby Klaudia jechała na daremno,jeśli malucha nie będzie,ale z drugiej strony jak znowu mnie dostrzeże,to będzie to samo.Jeśli nie zrobię paru kroków,to moge nie zobaczyć,że on jest...:(

justyna8585

Post » Sob sie 09, 2014 20:16 Re: FACET rozwalił transporter,bo jego dzieci chcą się bawić

Nie wiem :/ Myślisz, że do mnie podejdzie? Będę musiała wsadzić go w transporter.. :/

klaudiafj

[poprzednia][następna]