phantasmagori pisze:A Justyś nie pochwaliła się, iż Maksiu był frontmanem protestu przed cyrkiem w Tychach![]()
Zobaczcie jaki dzielny chłopak (nawet obszczekał radiowóz)
https://www.facebook.com/media/set/?set ... 656&type=1
O tak

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
phantasmagori pisze:A Justyś nie pochwaliła się, iż Maksiu był frontmanem protestu przed cyrkiem w Tychach![]()
Zobaczcie jaki dzielny chłopak (nawet obszczekał radiowóz)
https://www.facebook.com/media/set/?set ... 656&type=1
wito pisze:Witam.
Nie wiem czy to najodpowiedniejszy wątek do zamieszczenia takiego postu, ale mam kocią sprawę.
Nie jestem kociarzem, ale chciałbym jak najlepiej rozwiązać sprawę.
W mojej okolicy (Glinka, zabudowa jednorodzinna) jest dość dużo kotów. Na mojej działce, gdzie znajduje się dom w trakcie budowy, ostatnio odkryłem 5 młodych kotów, które jedna z kotek wydała na świat.
Moja wiedza laika podpowiada, że koty mają chyba ponad tydzień (mają otwarte oczy) i kilkanaście centymetrów nie licząc ogona. Próbuję dokarmiać kotkę i chciałbym znaleźć dom dla tego przychówku jeżeli będzie już na to czas.
Dzwoniłem do tyskiego schroniska dla zwierząt po informację, co można zrobić w tej sytuacji i otrzymałem informację, że jest Fundacja EDANO zajmująca się kotami, lecz nie mogę się niestety dodzwonić.
Zwracam się do ludzi "pozytywnie zakręconych na punkcie kotów", żeby pomogli znaleźć dla nich domy.
Gdyby udało się dodatkowo wysterylizować kotkę, żeby problem się nie pogłębiał, to byłoby jeszcze lepiej.
wito pisze:Witam.
Nie wiem czy to najodpowiedniejszy wątek do zamieszczenia takiego postu, ale mam kocią sprawę.
Nie jestem kociarzem, ale chciałbym jak najlepiej rozwiązać sprawę.
W mojej okolicy (Glinka, zabudowa jednorodzinna) jest dość dużo kotów. Na mojej działce, gdzie znajduje się dom w trakcie budowy, ostatnio odkryłem 5 młodych kotów, które jedna z kotek wydała na świat.
Moja wiedza laika podpowiada, że koty mają chyba ponad tydzień (mają otwarte oczy) i kilkanaście centymetrów nie licząc ogona. Próbuję dokarmiać kotkę i chciałbym znaleźć dom dla tego przychówku jeżeli będzie już na to czas.
Dzwoniłem do tyskiego schroniska dla zwierząt po informację, co można zrobić w tej sytuacji i otrzymałem informację, że jest Fundacja EDANO zajmująca się kotami, lecz nie mogę się niestety dodzwonić.
Zwracam się do ludzi "pozytywnie zakręconych na punkcie kotów", żeby pomogli znaleźć dla nich domy.
Gdyby udało się dodatkowo wysterylizować kotkę, żeby problem się nie pogłębiał, to byłoby jeszcze lepiej.
Ania G pisze:Wklejam kilka zdjęć Gracji z wczorajszej wizyty u weta.
Tak jak napisała Justyna Gracja nie była zainteresowana sesją i starała się ustawiać tylko z profilu
Oczekiwanie w kolejce na wizytę
Ściąganie szwów.
" Nie będę pozować przodemZobacz jaki ładny mam profil
"
Pobranie krwi do badania. Cukier w normie
Justynka o mnie dba i trzyma wacik po pobraniu krwi
Jak na Grację przystało nawet do badań łapeczki mam ułożone z gracją
Już po badaniu w transporterku.
'Spójrz! Na główce mam prążki jak tygrysek"
Ślicznotka![]()
Ania G pisze:Szukamy takich pampersomajtek dla Maksa w jak najniższej cenie :
Użytkownicy przeglądający ten dział: Beanie, Google Adsense [Bot], luty-1 i 788 gości