DYMNE ZAPALENIE oskrzeli MAJĄ SUPER DOMY

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon gru 30, 2013 20:03 Re: DYMNA, dłuższy włos 3 mies ZAPALENIE oskrzeli w schronie

Tak dzisiaj tutaj pisaliśmy i zgodziłam się na to, że koteczkę możemy wziąć na DT, ciężko byłoby z tą świadomością, że jednemu maluchowi się pomogło, a jej nie .. i że chora tam zostanie ...

Kombinuję, kombinuję .. cały czas myślę ... :|
Obrazek

aannee99

Od: Wto sie 28, 2012 8:35

Post » Pon gru 30, 2013 23:11 Re: DYMNA, dłuższy włos 3 mies ZAPALENIE oskrzeli w schronie

Podrzucę do góry, może ktoś ma jakiś pomysł, może ktoś mógłby pomóc?.
Koniecznie trzeba dowiedzieć się jutro czy kociaki są jeszcze w schronisku.
W drugiej kolejności trzeba znaleźć TDT lub najlepiej od razu transport do nas,ale przeraża mnie ta odległość i to, że póki co osoby, które pytane były o możliwość zabrania kociaków - nie mogą tego zrobić ... Wierzę jednak nadal, że mimo to uda nam się to wszystko zorganizować.

Póki co uciekam do łóżka, pora wczesna, a rano trzeba wstać i funkcjonować. Będę tutaj oczywiście zaglądała.
Obrazek

aannee99

Post » Pon gru 30, 2013 23:19 Re: DYMNA, dłuższy włos 3 mies ZAPALENIE oskrzeli w schronie

Jakby się znalazł tdt, to byłoby łatwiej z transportem.
Czekam na odp. kilku osób z blabla, ale teraz, przed sylwestrem, cienko to widzę.
Obrazek

Bagienka

Od: Sob paź 08, 2011 6:05

Post » Wto gru 31, 2013 6:22 Re: DYMNA, dłuższy włos 3 mies ZAPALENIE oskrzeli w schronie

Zapytajmy Reksia oni może na dwa koty będzie mniej -można się złoży, no i oni mają profesjonalne klatki do przewozu
Wojtusiu... zabrałeś moje serce. odwiedź mnie proszę, kiedyś..we śnie..w innym futerku.
ObrazekObrazek

mamaGiny

Od: Pon maja 10, 2010 10:30

Post » Wto gru 31, 2013 8:05 Re: DYMNA, dłuższy włos 3 mies ZAPALENIE oskrzeli w schronie

mamaGiny pisze:Zapytajmy Reksia oni może na dwa koty będzie mniej -można się złoży, no i oni mają profesjonalne klatki do przewozu

:ok:
BOZENAZWISNIEWA

Post » Wto gru 31, 2013 8:31 Re: DYMNA, dłuższy włos 3 mies ZAPALENIE oskrzeli w schronie

mamaGiny pisze:Zapytajmy Reksia oni może na dwa koty będzie mniej -można się złoży, no i oni mają profesjonalne klatki do przewozu

Czekam na odpowiedź od "Reksia" - mają się dzisiaj lub jutro ze mną skontaktować :)
Tak, mają profesjonalne klatki do przewozu zwierząt.

Zobaczymy jaka będzie cena :)
Bądźmy dobrej myśli.
Obrazek

aannee99

Post » Wto gru 31, 2013 10:04 Re: DYMNA, dłuższy włos 3 mies ZAPALENIE oskrzeli w schronie

tutaj zgłosiłam małą,niew iem czy aktualne,ale szansę na domy będzie miała,bo joluka to zaangazowana babeczka,wiec na pewno "wesprze"nas kontaktem :)
viewtopic.php?f=13&t=159201
BOZENAZWISNIEWA

Post » Wto gru 31, 2013 10:05 Re: DYMNA, dłuższy włos 3 mies ZAPALENIE oskrzeli w schronie

:1luvu:

Rozmawiałam wczoraj z moją siostrą, która na święta przyjechała do nas z Niemiec ( tam mieszka od kilku lat i pracuje ). Opowiedziałam historię kociaków i o tym, że chcemy je zabrać do siebie, ale jest problem jeśli chodzi o transport. Przekazała mi 100 złotych na ten cel :1luvu: :1luvu:
Obrazek

aannee99

Post » Wto gru 31, 2013 10:17 Re: DYMNA, dłuższy włos 3 mies ZAPALENIE oskrzeli w schronie

aannee99 pisze::1luvu:

Rozmawiałam wczoraj z moją siostrą, która na święta przyjechała do nas z Niemiec ( tam mieszka od kilku lat i pracuje ). Opowiedziałam historię kociaków i o tym, że chcemy je zabrać do siebie, ale jest problem jeśli chodzi o transport. Przekazała mi 100 złotych na ten cel :1luvu: :1luvu:

super...
najwazniejsze zabrac koty ze schroniska,a potem myslec co dalej.Kotki sa sliczne,wiec na pewno dom sie dla jednej koty znajdzie(osobiście nei wiem czy bym oddała kota majac jego rodzeństwo,no,ale ja to inan historia :wink: )
BOZENAZWISNIEWA

Post » Wto gru 31, 2013 10:19 Re: DYMNA, dłuższy włos 3 mies ZAPALENIE oskrzeli w schronie

Dokładnie, najważniejsze by te maluchy wyciągnąć ze schroniska, nie wiem tylko do kogo mam pisać i prosić o to :(
Obrazek

aannee99

Post » Wto gru 31, 2013 10:37 Re: DYMNA, dłuższy włos 3 mies ZAPALENIE oskrzeli w schronie

jakby Reksio je zabrał 2 stycznia to dziś je moge wziąć

(jak mi wydadzą)
Wojtusiu... zabrałeś moje serce. odwiedź mnie proszę, kiedyś..we śnie..w innym futerku.
ObrazekObrazek

mamaGiny

Od: Pon maja 10, 2010 10:30

Post » Wto gru 31, 2013 11:50 Re: DYMNA, dłuższy włos 3 mies ZAPALENIE oskrzeli w schronie

mamaGiny pisze:jakby Reksio je zabrał 2 stycznia to dziś je moge wziąć

(jak mi wydadzą)

Kochana Ciociu,Timus buziaki Ci przesyła :1luvu:
BOZENAZWISNIEWA

Post » Wto gru 31, 2013 12:37 Re: DYMNA, dłuższy włos 3 mies ZAPALENIE oskrzeli w schronie

Koteczka ma już DS czy nie? Chętnie bym ją wzięła, jeśli znajdzie się transport do Wrocławia.

Rianne

Od: Sob gru 21, 2013 21:14

Post » Wto gru 31, 2013 13:00 Re: DYMNA, dłuższy włos 3 mies ZAPALENIE oskrzeli w schronie

Rianne pisze:Koteczka ma już DS czy nie? Chętnie bym ją wzięła, jeśli znajdzie się transport do Wrocławia.

nie ma DS,ale super wiesci :D
BOZENAZWISNIEWA

Post » Wto gru 31, 2013 13:12 Re: DYMNA, dłuższy włos 3 mies ZAPALENIE oskrzeli w schronie

Generalnie podoba mi się baaardzo, byłaby jbc jedynaczką tyle że właśnie transport do Wrocławia by się przydał. ;)

Rianne

Od: Sob gru 21, 2013 21:14

[poprzednia][następna]