ŚLEPACZKI CZ.VII -DO ZAMKNIĘCIA. dziękujemy

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lis 20, 2013 14:45 Re: ŚLEPACZKI CZ.VII - ZAPRASZAMY :-)

Polecam się :ok:
Obrazek

nelka83

Od: Czw gru 29, 2011 8:41

Post » Śro lis 20, 2013 15:25 Re: ŚLEPACZKI CZ.VII - ZAPRASZAMY :-)

b]do wsparcia w listopadzie proponuję[/b]
1. koty z chorymi oczkami z tego wątku :
viewtopic.php?f=1&t=158402
koordynator akcji: martka
ObrazekObrazekObrazek
-leczenie

martko, napisz ile jest tych kotków z chorymi oczkami, czy były u weta, ewentualnie jaka forma pomocy jest wygodniejsza dla Ciebie: faktura z lecznicy czy zamówienie z zooplusa?

2. koteczkę, której chłop polski nie zdążył ubić :evil:
Klara Obrazek -kontakt jesis
wątek: viewtopic.php?f=1&t=158470&p=10263924#p10263924
-leczenie/zabieg
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek

Klub Ślepaczkowy

Od: Czw maja 05, 2011 14:56

Post » Czw lis 21, 2013 10:59 Re: ŚLEPACZKI CZ.VII - propozycja lwsparcia listopadowa str.

Witam się w słodkim wątku :wink: :D (z opóźnieniem wynikającym z ciężkiej choroby mojej PiPi).
Przeczytałam wszystkie stronniczki nowego wątku, obejrzałam wszystkie kocie cudeńka :1luvu: :1luvu: :1luvu: Pokazujcie swoich podopiecznych jak najczęściej, prosimy:)) Ku pokrzepieniu serc :ok: :ok: :ok:
Teraz zaklinam los by udało nam się zebrać troszkę do skarbony bo listopadowa lista już jest pełna bid kochanych potrzebujących naszej pomocy.
W ten weekend postaram się ruszyć ze świątecznym bazarem dla Ślepków - mam nadzieję, że mi sprzęt pozwoli :roll:
Wybaczcie, że w tak miłą atmosferę z finansami wyskakuję, ale Ślepki ich bardzo potrzebują :oops:
Olu kochana, chyba trzeba z jakąś czekoladą i kawką się pojawić :wink: :D . Może też być nalewka :mrgreen:

Prosimy o wielkie kciuki - dzisiaj wizyta PA Homerka :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Czw lis 21, 2013 11:02 Re: ŚLEPACZKI CZ.VII - propozycja lwsparcia listopadowa str.

Za wizytę :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

nelka83

Od: Czw gru 29, 2011 8:41

Post » Czw lis 21, 2013 11:30 Re: ŚLEPACZKI CZ.VII - propozycja lwsparcia listopadowa str.

Nareszcie Joaś zajrzałaś :D
Od razu będę miała wieści po wizycie i dam tu znać, choć myśle,że Nowa_Sztno także tu napisze :ok:

Z kawką i czekoladkami -nie ma sprawy, co do nalewki, to wiekszośc przez tą pogode wyduldana :oops: ale ostała sie pigwowa, bo "dochodzi ", co oznacza,że jak szybko sie nie spotkamy, ta także zniknie :mrgreen:

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Czw lis 21, 2013 11:40 Re: ŚLEPACZKI CZ.VII - propozycja lwsparcia listopadowa str.

a tu Fryderyk pozdrawia z ds -ale kluseczka sie zrobił :lol:
Obrazek
Mam nadzieję,że .AnnMarie. podczytuje nas i razem z nami sie raduje :D

alessandra

Post » Czw lis 21, 2013 14:31 Re: ŚLEPACZKI CZ.VII - propozycja lwsparcia listopadowa str.

lista beneficjentów listopadowa

1. koty z chorymi oczkami z tego wątku :
viewtopic.php?f=1&t=158402
koordynator akcji: martka
ObrazekObrazekObrazek
-leczenie

martko, napisz ile jest tych kotków z chorymi oczkami, czy były u weta, ewentualnie jaka forma pomocy jest wygodniejsza dla Ciebie: faktura z lecznicy czy zamówienie z zooplusa?

edit: kotków z oczkami do leczenia jest 5
forma: faktura z lecznicy za leczenie oczek

2. koteczkę, której chłop polski nie zdążył ubić :evil:
Klara Obrazek -kontakt jesis
wątek: viewtopic.php?f=1&t=158470&p=10263924#p10263924
-leczenie/zabieg

3.mały bursztynek dt lidka02 Obrazek
wątek: viewtopic.php?f=1&t=155036&start=975
-zabieg/leczenie

forma: karma (kotek po zabiegu już )

stan finansów na obecną chwilę 452zł :(
Ostatnio edytowano Sob lis 23, 2013 15:10 przez alessandra, łącznie edytowano 2 razy

alessandra

Post » Czw lis 21, 2013 14:43 Re: ŚLEPACZKI CZ.VII - propozycja lwsparcia listopadowa str.

Olu, każda naleweczka cieszy :mrgreen: Trza się prędko spotkać :piwa:
Zwłaszcza, że jest co świętować - z moich wyliczeń wynika, że uda nam się wesprzeć wszystkie zgłoszone w tym miesiącu biedy :ok: :ok: :ok:
Jutro postaram się wstawić szczegółowe rozliczenie Funduszu Ślepaczków od czerwca do października włącznie (od stycznia do maja pojawiło się w czerwcu).
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Czw lis 21, 2013 14:47 Re: ŚLEPACZKI CZ.VII - propozycja lwsparcia listopadowa str.

Byłoby wspaniale-coś mi sie zdawało,że jakieś zapasy powinny być, ale ile, kumo, ile? :wink:

alessandra

Post » Czw lis 21, 2013 16:06 Re: ŚLEPACZKI CZ.VII - propozycja lwsparcia listopadowa str.

Bry, bry.
:mrgreen:
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Czw lis 21, 2013 16:30 Re: ŚLEPACZKI CZ.VII - propozycja lwsparcia listopadowa str.

alessandra pisze:Nareszcie Joaś zajrzałaś :D
Od razu będę miała wieści po wizycie i dam tu znać, choć myśle,że Nowa_Sztno także tu napisze :ok:

Z kawką i czekoladkami -nie ma sprawy, co do nalewki, to wiekszośc przez tą pogode wyduldana :oops: ale ostała sie pigwowa, bo "dochodzi ", co oznacza,że jak szybko sie nie spotkamy, ta także zniknie :mrgreen:

No ja już się cały dzień trzęsę, i na trzęsiawkę już orzechy z czekoladą znajdłam :wink:
Czekam wgapiona w telefon, a Homer ma to gdzieś i ćwiczy wspinaczki pod sufit :roll:
Jeszcze mnie swoim zachowaniem chce dodatkowo o zawał przyprawić :roll:
ObrazekObrazek

"Some people say that cats are sneaky, evil, and cruel. True, and they have many other fine qualities as well."

Nowa_Sztno

Od: Czw sty 26, 2012 16:00

Post » Czw lis 21, 2013 17:40 Re: ŚLEPACZKI CZ.VII - propozycja lwsparcia listopadowa str.

Pecia :D -nareszcie odnalazłaś nas :D
Julio, Kasiu dzisiaj pogoda u nas angielska , a nawet szkocka rzekłabym, więc chociaz optycznie cieszmy się Obrazek

a ten z robalem dla morelowej, bo ostatnio coś miała do robala, choć nie wiem w jakiej materii to ująć ...? Obrazek

A Tulinek dzisiaj źle sie czuje :( nie ma co sie dziwić, pogoda nie sprzyja -sama ledwo sie poskładałam rano :roll:

a ja marzę o czymś takim Obrazek
nawet mogę sie podzielić z kimś-oddam ..wisienkę :mrgreen:

alessandra

Post » Czw lis 21, 2013 19:22 Re: ŚLEPACZKI CZ.VII - propozycja lwsparcia listopadowa str.

Bardzo dziękuję, bo mi brakuje czegoś .. :mrgreen: Może być z robalkiem , robalek nie przeszkadza - się podzielimy, dogadamy.. :D

Strasznie się dużo je na tym wątku - wszystkie grube bedom..
Zima się ostra zapowiada czy co?
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Czw lis 21, 2013 19:32 Re: ŚLEPACZKI CZ.VII - propozycja lwsparcia listopadowa str.

Już Maria Kownacka pisała: Idzie zima - chudy zimy nie przetrzyma :mrgreen:
ObrazekObrazek

"Some people say that cats are sneaky, evil, and cruel. True, and they have many other fine qualities as well."

Nowa_Sztno

Post » Czw lis 21, 2013 20:15 Re: ŚLEPACZKI CZ.VII - propozycja lwsparcia listopadowa str.

I po wizycie :ok: :ok: :ok:
Jeśli tylko balkon zostanie zabezpieczony, Homerek ze swoją siostrą Shivą, pojadą do domu :piwa:

Kciuki trzymamy dalej :ok: :ok: :ok:
Agnesko, dziękuję :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazek

Nowa_Sztno

[poprzednia][następna]