Wituś we własnym domku-Wituś umarł :( [*]

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon paź 21, 2013 18:46 Re: Wituś i Misza -Misza znalazł DS, Witusia nikt nie chce :

kropkaXL pisze:Obrazek

Ale cudne zdjęcie :1luvu: :1luvu:
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Pon paź 21, 2013 18:53 Re: Wituś i Misza -Misza znalazł DS, Witusia nikt nie chce :

Modele cudne Monisia :D
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Pon paź 21, 2013 19:02 Re: Wituś i Misza -Misza znalazł DS, Witusia nikt nie chce :

ale extra :1luvu: :1luvu:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Pon paź 21, 2013 19:30 Re: Wituś i Misza -Misza znalazł DS, Witusia nikt nie chce :

naprawde cudne modele masz, Kasiu :1luvu: Co jeden to piekniejszy :)

No przeciez gdzies musi byc domek dla kazdego z nich, gdzies na Witusia i innych musi ktos przeciez czekac, no jak mozna nie chciec takich fajnych skarbow :1luvu:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Pon paź 21, 2013 20:46 Re: Wituś i Misza -Misza znalazł DS, Witusia nikt nie chce :

No widocznie ci ludzie przeznaczeni dla nich jeszcze o tym nie wiedzą,że czekają na nich takie modele :?
Miszka zjadł troszkę i teraz sobie spokojnie leży na łóżeczku-juz tak się nie szwęda nie wiedząc gdzie chce iść.
Pomalutku dochodzi do siebie
My juz się pożegnamy, bo zmęczeni jesteśmy bardzo, a jutro bardzo pracowity dzień i tak do następnego poniedziałku-dobranoc!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Wto paź 22, 2013 5:52 Re: Wituś i Misza -Misza znalazł DS, Witusia nikt nie chce :

Dzięki jednej z naszych forumowiczek , chyba uda się zorganizować transport dla Miszeńki
Juleczko-przeogromne dzięki!!!!! :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Miszka je od rana, jakby świat miał sie kończyć, aż łapinkami wszedł do tacki, na którą czasem sypie karmę-musiałam tam wsypać, bo do miski kotów nie dopuszczał-warczał, chyba bojąc się, że dla niego zabraknie :lol:
Wczoraj Duża Miszki dzwoniła do mnie-już nie może sie doczekać, kiedy go przytuli!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Wto paź 22, 2013 7:02 Re: Wituś i Misza -Misza znalazł DS, Witusia nikt nie chce :

No to bardzo dobre wieści :D Trzymam kciuki, żeby z tym transportem się udało :ok: Wiadomo Kasieńko, kiedy Miszka miałby jechać?
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Wto paź 22, 2013 7:08 Re: Wituś i Misza -Misza znalazł DS, Witusia nikt nie chce :

Tak Kasieńko-w niedzielę :D
Pani Kasia juz drepcze z tęsknoty-nie może się doczekać na Miszeńkę, bo marzy o przytulaczku-Zuzia to taka kicia, która przychodzi na głaski , kiedy ma na to ochotę, a Miszka to typowy kotek narączkowo-nakolankowy z zepsutym wyłącznikiem mruczenia-no słodziak ogromny z niego!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Wto paź 22, 2013 7:11 Re: Wituś i Misza -Misza znalazł DS, Witusia nikt nie chce :

Wcale się pani Kasi nie dziwię :wink: Też nie mogłabym się doczekać na jej miejscu :) Zatem jeszcze raz za transport :ok: no i za domek dla słodkiego Witusia oczywiście :ok:
Obrazek

bulba

Post » Wto paź 22, 2013 7:12 Re: Wituś i Misza -Misza znalazł DS, Witusia nikt nie chce :

Dzięki!
No ja do pracy wybywam-do wieczorka!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Wto paź 22, 2013 18:13 Re: Wituś i Misza -Misza znalazł DS, Witusia nikt nie chce :

Dzięki Julii (Nowa_sztno) i Jej kolezance Lidce, Miszka w niedziele jedzie do swojej Pani Kasi- do Warszawy!!!
Dziewczyny kochane jestem Wam niesłychanie wdzięczna!!!!!! :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Kolega zawiezie nas do Szczytna, tam odbiera go Lidka i wiezie do Warszawy, skąd odbiera go Pani Kasia-nawet niedaleko mieszka od Lidki.
Lidka nawet tak zorganizowała,że bierze swój transporterek, odbiera Miszkę ode mnie i przepakowujemy go do transporterka, a w Warszawie Pni Kasia będzie czekała ze swoim transporterkiem-odpadnie więc odsyłanie transportera do mnie, bo ja musze miec dwa przy takiej ilości kotów.
Uffff!

Beatko kochana, a to wszystko dzięki Tobie!!!!!!!! :1luvu: :1luvu: :1luvu: -dzięki ogłoszeniom, które zrobiłas Miszce!!!!
Ostatnio edytowano Wto paź 22, 2013 20:52 przez kropkaXL, łącznie edytowano 1 raz
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Wto paź 22, 2013 20:20 Re: Wituś i Misza -Misza znalazł DS, Witusia nikt nie chce :

Super :ok:
Obrazek
PRAWDZIWE NEVY NIE MAJĄ W RODOWODZIE SOMALIJCZYKÓW!!!

NASZ WĄT: viewtopic.php?f=1&t=145040&start=780

Szura-najmysi mama

Od: Pon sty 22, 2007 19:46

Post » Śro paź 23, 2013 7:41 Re: Wituś i Misza -Misza znalazł DS, Witusia nikt nie chce :

Wsponiałe wieści :D Szczęśliwej podróży :ok: i niezmiennie za Witusiowy domek :ok:
Obrazek

bulba

Post » Czw paź 24, 2013 12:18 Re: Wituś i Misza -Misza znalazł DS, Witusia nikt nie chce :

Kasieńko Kochana, dziś zaglądam na Miau po bardzo długiej przerwie i się rozglądam :oops: I widzę wątek Twoich chłopaczków cudownie uratowanych :D Troszkę już o nich doczytałam na FB i cieszę się przeogromnie, że Miszka już do własnego domku jedzie :D :D :D
Natomiast Wituś to "moja grupa krwi" - rozbrajający absolutnie gapciuś :1luvu: Wiem, że niełatwo o dom dla takiego kotka, ale jak już się trafi to taki patrzący sercem i tego Wam życzę z całych sił!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kasieńko, jesteś przedzielna i przekochana :1luvu: :1luvu: :1luvu: Nigdy nie zawodzisz, ale wiem, że cena tego jest wysoka... :(
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Czw paź 24, 2013 13:31 Re: Wituś i Misza -Misza znalazł DS, Witusia nikt nie chce :

A jak Witusiński się czuje?
Za domek :ok: :ok: :ok:
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03