Kropek wciąż walczy .... DT na cito!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt paź 04, 2013 8:10 Re: Kropek.. połamany ...pilnie DT w Wawie po operacji

To i ja o nr. konta poproszę :ok:

zjawka

Od: Nie wrz 18, 2011 21:36

Post » Pt paź 04, 2013 8:26 Re: Kropek.. połamany ...pilnie DT w Wawie po operacji

zjawka pisze:To i ja o nr. konta poproszę :ok:

Fundacja Azylu Koci Świat,
05-190 Nasielsk, Kątne 59
rachunek bankowy nr. 47 1240 5312 1111 0000 5049 4208

Z dopiskiem Kropek
Obrazek

Ewa.KM

Od: Śro mar 20, 2013 23:32

Post » Pt paź 04, 2013 8:40 Re: Kropek.. połamany ...pilnie DT w Wawie po operacji

Ta lekarka Ava pracuje
"Przy Forcie"
ul. Obrońców Tobruku 27 lok.uż. 4, Warszawa
i
Animal Center
ul. Zamiany 12, Warszawa
Gdzie ma byc operacja?
Marzena mieszka przy Obrońców tobruku i zgodziła sie udostepic piwnice dla Kropka ale jak operacja na Ursynowie tj na Zamiany 12 to chyba lepiej szukac DT na Ursynowie, bo Bemowo i Ursynów to akurat po przekątnej.
Ostatnio edytowano Pt paź 04, 2013 8:53 przez Ewa.KM, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

Ewa.KM

Post » Pt paź 04, 2013 8:51 Re: Kropek.. połamany ...pilnie DT w Wawie po operacji

Kinnia pisze:dziewczyny .... własnie dostałam takie wiesci ....
- jedna z fundacji poreczy za Nas i dostaniemy odroczoną płatność .....
- ale warunkiem jest leczenie we wskazanej lecznicy ..... albo u Uznanskiej albo u kogoś o kim pierszy raz słyszłam Zdeb podobno kocioluby sa nim zachwyceni pomimo jego gruboskórności ...
- jutro dowiem sie gdzie mam zawieźć Kropka na operację

i .... fundacja poreczy ale nie zapłaci .... 1tyś sama operacja .... wiem, że to czubek góry lodowej jest ....

własnie Ania robi fb .... podam link

własnie dostałam info kto ma operowac Kropka jakas Ava Sawaszkiewicz ....

za chwilke reszta wiesci

dr Uznańska jest znakomitym lekarzem.
Avy Sawaszkiewicz nie znam, ale jeśli dr Uznańska z nią współpracuje to dla mnie jest to wystarczająca rekomendacja.
Podobnie zresztą rekomendacja Kociego Świata.
Kto się tłumokiem urodził, walizką nigdy nie będzie!
[...] jesteś tym, co jesz... kabanosem w majonezie"

ariel

Od: Wto mar 15, 2005 11:48

Post » Pt paź 04, 2013 8:52 Re: Kropek.. połamany ...pilnie DT w Wawie po operacji

Nowoczesniejsza przychodnia jest na Zamiany wiec pewnie tam bedzie operacja. Zamiany to Ursynów więc nie ma sensu wozic kota z Bemowa na Ursynów. Załozyłam watek DT na Ursynowie
viewtopic.php?f=1&t=157235
Obrazek

Ewa.KM

Post » Pt paź 04, 2013 9:23 Re: Kropek.. połamany ...pilnie DT w Wawie po operacji

dziewczyny jestescie bezcenne .....

dzieki, że pomagacie mi z tym watkiem ....

dziekuje wszystkim z całego serca za pomoc dla Kropka za kazdy nawet najmniejszy grosik, za ciepłą mysl, za obecność i życzliwe zainteresowanie .... ja wciąz widze, jak on sie bawi tymi płatkami kwiatów wiosna na trawniku .....
i mam coraz większa ochotę na glocka ...... nie ma we mnie w tej chwili juz nic oprócz złości i checi zemsty .....

Kropek był najbardziej płochliwym z 5 kociat bardzo miłej półdzikiej koteczki ..... karmiłam je na trawniku, pod swoim samochodem ..... mieszkałay jakis czas pod budką, która stoi obok parkingu - miały blisko do jedzonka bo samochód popsuty po prostu cały czas stał, nawet jak po nim skakały to nikt nic nie mógł powiedzieć, cichnełam wszystki 3 kocice mamę Kropka, ciocie Kitę i Kicię - taką maleńką delikatną trzecia koteczkę tez ciocie Kropka ..... ona była tak proludzka, ze chodziła za mężem, miałam gang i nic nie mogłam zrobić .... pisałam o tym w wątku gangu .... potem sie zaczęło .....
Kropek sie uratował ..... chorowac zaczał bardzo .... leczylismy mu silny KK prawie miesiąc był na antybiotyku ..... dał radę ... to radosny kociak .....

ten kto go pobił .....

bardzo chcę wierzyć, że ta lek. wet. ortopeda Ava S. ma praktyke w tego typu zespoleniach kosci i łapka Kropeczka będzie sprawna ..... jesli nie .... nie daruję i sobie i ......
Obrazek

Kinnia

Od: Nie sie 19, 2012 21:12

Post » Pt paź 04, 2013 9:44 Re: Kropek.. połamany ...pilnie DT w Wawie po operacji

To jest dobra lecznica. Specjalizuje sie w regabilitacji. Dr Ave chirurg ortopeda mozesz tu zobaczyć
http://www.animal-center.pl/onas.html
Kinnia jak jedziesz autobusem czy samochodem?
A zabiegów z rehabilitacji mają tyle róznych ze nie jedna przychodnia ludzka moze pozazdroscić. nawet akupunkturę i masaz relaksacyjny
Ostatnio edytowano Pt paź 04, 2013 9:47 przez Ewa.KM, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

Ewa.KM

Post » Pt paź 04, 2013 9:45 Re: Kropek.. połamany ...pilnie DT w Wawie po operacji

Leczę u dr Ady Uznańskiej - Kaczmarskiej wszystkie swoje koty od lat i operuję u dr Avy savaszkiewicz wszystkie swoje domowe i wolnozyjące koty od lat. Psiak Bianka 4 miał złamaną kośc biodrową czy coś takiego i dr ava zrobiła operację świetnie. Oczywiście najpierw konsultacja itp pewnie. Do dr Ady trudno się dostać - najlepiej w poniedziałki, jest cały dzień bez zapisów, od 10 do 20 ale kolejki sa ogromne, no jednak nie ma wyjscia. W poniedziałki popołudniu jest też dr Ava więc można połączyć wizyty. Ale pewnie i tak będziesz dzwonić.
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Pt paź 04, 2013 9:49 Re: Kropek.. połamany ...pilnie DT w Wawie po operacji

Przejrzałam wątek wstecz - kiedy ta wizyta? Dzisiaj? Dr Uznańskiej nie ma, ale chyba dr Sawaszkiewicz jest popołudniu... miały być jakies zmiany w dyżurach, ale nie wiem czy w końcu są.
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Pt paź 04, 2013 9:56 Re: Kropek.. połamany ...pilnie DT w Wawie po operacji

Zaznaczam, jak dojdzie wypłata, do poślę parę groszy... Jak ktoś powiedział "ziarnko do ziarnka"... Trzymam kciuki za Kropka

Sarah DeMonique

Od: Pt cze 04, 2010 11:10

Post » Pt paź 04, 2013 10:08 Re: Kropek.. połamany ...pilnie DT w Wawie po operacji

dziekuje bardzo Alessandra .....

Kropek dziękuje
Obrazek

Kinnia

Post » Pt paź 04, 2013 10:09 Re: Kropek.. połamany ...pilnie DT w Wawie po operacji

Marzenia11 pisze:Przejrzałam wątek wstecz - kiedy ta wizyta? Dzisiaj? Dr Uznańskiej nie ma, ale chyba dr Sawaszkiewicz jest popołudniu... miały być jakies zmiany w dyżurach, ale nie wiem czy w końcu są.

ja czekam na info z fundacji taki jest warunek poręczenia odroczone spłaty długu....
Obrazek

Kinnia

Post » Pt paź 04, 2013 10:58 Re: Kropek.. połamany ...pilnie DT w Wawie po operacji

Ewa.KM pisze:Nie bazarek zrobiła Spilett
viewtopic.php?f=20&t=157224
a ja podsyłam jako fanty, myszki ze strony kuzynki na fb
tylko nie wiem czy Spilet stamtąd moze sciagnąc zdjęcia czy na swoim bazarku wklei link?

Już wklejam :) Dla Kropka! :1luvu:

Spilett

Od: Śro wrz 25, 2013 14:57

Post » Pt paź 04, 2013 14:57 Re: Kropek.. połamany ...pilnie DT w Wawie po operacji

Na Allegro mozna kupowac cegiełki dla Kropka
http://allegro.pl/show_item.php?item=3601923941
Obrazek

Ewa.KM

[poprzednia][następna]