Kotka ze złamanym kręgosłupem.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob paź 05, 2013 21:32 Re: Kotka po wypadku potrzebna pomoc, złamany kręgosłup!!!

Może być nawet 1 % szansy ważne że w ogóle :) Mam nadzieję, że ktoś się jeszcze dołączy i wszystko się dobrze ułoży a przede wszystkim Kicia wyzdrowieje :)
Obrazek

Roxy0311

Od: Czw wrz 19, 2013 11:47

Post » Sob paź 05, 2013 21:37 Re: Kotka po wypadku potrzebna pomoc, złamany kręgosłup!!!

No ! :ok:
To idę spać póki co , pamiętając o was. :ok:
Z lęku przed rusycyzmem wielu naszych braci, nie mówi „kot się czai”, lecz „kot się herbaci” ---- Jan Sztaudynger
Obrazek...ObrazekA tu znajdziesz nasz koci wątek: http://tiny.pl/hk6cq

Monika_Krk

Od: Wto lis 27, 2012 12:51

Post » Nie paź 06, 2013 1:12 Re: Kotka po wypadku potrzebna pomoc, złamany kręgosłup!!!

Trafiłam to dzięki Monice Krk :ok:
Takie posikiwanie to dobry znak , u mnie jak jeden z moich połamanców to tez nie tylko że nie sikał sam , ale i nie kupkał sam , miał połamana miednice i łapke i tez tylko dzięki niwalinowi i mojej cierpliwości stanął na nogi , podeśle i ci jego watek , będzie dobrze , dasz rade :ok:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Nie paź 06, 2013 15:35 Re: Kotka po wypadku potrzebna pomoc, złamany kręgosłup!!!

Przeczytałam całość :) Kochany Maluch :) Szkoda, że nie ma swojego domu stałego.

a u nas nadal spadek formy :( w kuwecie sucho, musze ja wyciskac... A juz tak dobrze szło ...
Obrazek

Roxy0311

Post » Nie paź 06, 2013 15:59 Re: Kotka po wypadku potrzebna pomoc, złamany kręgosłup!!!

Witam Cię

Ja również mieszkam pod Krakowem i mogę zaoferować tzn jeśli będziesz chciała żebyśmy podjechały do mojej Pani wet jest rewelacyjna (ja pokryje koszty konsultacji) i podjadę po Ciebie i Kicię pod Twój dom pojedziemy do weta i potem zawiozę Was do domu (dysponuje samochodem)

Co TY na to ...??? Konsultacja u kogoś innego nie zaszkodzi

Modliszka1412

Od: Pt paź 04, 2013 11:47

Post » Nie paź 06, 2013 17:05 Re: Kotka po wypadku potrzebna pomoc, złamany kręgosłup!!!

Modliszka1412 pisze:Witam Cię

Ja również mieszkam pod Krakowem i mogę zaoferować tzn jeśli będziesz chciała żebyśmy podjechały do mojej Pani wet jest rewelacyjna (ja pokryje koszty konsultacji) i podjadę po Ciebie i Kicię pod Twój dom pojedziemy do weta i potem zawiozę Was do domu (dysponuje samochodem)

O matko i córko Modliszka1412 - spadłaś z nieba , czy już długo przebywasz na ziemi ? Obrazek

Roxy0311 - widzisz , cuda się robi na forum.
Jak to mówią "rzeczy niemożliwe załatwia się tu od ręki , na cuda trzeba ciut poczekać - no ale ... " :ok:
Z lęku przed rusycyzmem wielu naszych braci, nie mówi „kot się czai”, lecz „kot się herbaci” ---- Jan Sztaudynger

Monika_Krk

Post » Nie paź 06, 2013 17:46 Re: Kotka po wypadku potrzebna pomoc, złamany kręgosłup!!!

Monika_Krk pisze:
Modliszka1412 pisze:Witam Cię

O matko i córko Modliszka1412 - spadłaś z nieba , czy już długo przebywasz na ziemi ? Obrazek

Roxy0311 - widzisz , cuda się robi na forum.
Jak to mówią "rzeczy niemożliwe załatwia się tu od ręki , na cuda trzeba ciut poczekać - no ale ... " :ok:

Ja jestem dopiero 3/4dni

A trafilam tu bo szukam domku dla kocurka znajdy bo moja kotka jest w stanie zaakceptowac tylko malenstwo takie do 5 tyg

Modliszka1412

Post » Nie paź 06, 2013 18:11 Re: Kotka po wypadku potrzebna pomoc, złamany kręgosłup!!!

Na prawdę cuda się zdarzają :) Bardzo dziękujemy :) Myślę że w przyszłym tygodniu da się to załatwić bo w tym mam dużo zajęć na uczelni a nie mam jak odrobić. Chyba, że coś uda się poprzekładać :)
Obrazek

Roxy0311

Post » Nie paź 06, 2013 19:01 Re: Kotka po wypadku potrzebna pomoc, złamany kręgosłup!!!

Roxy, przed chwilą wysłałam Ci parę groszy dla Kici. :) Trzymaj się i nie poddawaj, zobacz ile jest dobrych ludzi na świecie, pomożemy Ci :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

KACPER[*]22.05.2009-24.04.20011 ...JENNY[*] 25.07.2000-10.09.2013 .... LENKA-22.05.2009 ............... MAJA-13.06.2011 .............................ETNA- 30.01.2010
........................... Kocham Cię Jenny - wróć do mnie !

Gunia1

Od: Pt lip 12, 2013 22:06

Post » Nie paź 06, 2013 19:12 Re: Kotka po wypadku potrzebna pomoc, złamany kręgosłup!!!

Zaraz wysylam na PW nr telefonu, poprosze Cie o przeslanie sms zebym rowiez miala Twoj nr. Oby udalo sie w tym tygodniu. A s2oja droga to jesli zabralabym Cie z uczelini jak skonczysz zajecia zeby jechac po kotka to moze uda sie w tym tygodniu, moja wet jest od pon do srody od 12 do 20 . Z wyjatkiem wtorku bo ja niestey nie dam rady bo musze jeszcze z moja znajda jechac do kontroli z uszkami.

Modliszka1412

Post » Nie paź 06, 2013 21:40 Re: Kotka po wypadku potrzebna pomoc, złamany kręgosłup!!!

no i pięknie ..... super .... ekstra ..... miodzio ..... niuniu ..... cud ...

dajcie znac jak konsultacja i co dalej :D

to jest niesamowite po prostu ale prawdziwi jak widać ..... :kotek:
Obrazek

Kinnia

Od: Nie sie 19, 2012 21:12

Post » Nie paź 06, 2013 21:53 Re: Kotka po wypadku potrzebna pomoc, złamany kręgosłup!!!

A transporter masz??? Czy trzeba będzie załatwić jakiś...??? Ja osobiście nie mam bo moja Kotka jeździ ze mną siedząc mi na ramieniu albo wylegując się za zagłówkami na tylnej półce :P

Modliszka1412

Post » Nie paź 06, 2013 22:08 Re: Kotka po wypadku potrzebna pomoc, złamany kręgosłup!!!

Modliszka1412 pisze:A transporter masz??? Czy trzeba będzie załatwić jakiś...??? Ja osobiście nie mam bo moja Kotka jeździ ze mną siedząc mi na ramieniu albo wylegując się za zagłówkami na tylnej półce :P

Transporter jeśli trzeba- ja mogłabym pożyczyć - w sensie - torby na ramię dla kota - nawet na dłużej mogę pożyczyć - o takie -
kliknijcie aby powiększyć zdjęcie, tylko, że to miękka w sensie dna torba jest - nie wiem czy odpowiednia dla " urazowego kota"
no i nie stanie w niej jak jest duża - bo mój brytol wcześniej waga ciężka , teraz przy tej widocznej na zdjęciu "małpie szylkretowej"
schudł do 7,5 kg i nie wstanie w tej torbie. Obrócić się obróci.
Ogólnie torba dobra - ale ja jedziesz autem około 20 - 30 minut do weterynarza i tyle.
Transporterka pożyczyć nie mogę - bo Yoko ( ta moja przygarnięta kotka ciągle do lecznicy na różne zabiegi jeździ )

A torba wygląda tak ( kliknąć i powiększyć ) "
Obrazek

Edit : z tym, że ja mieszkam w centrum okolice ulicy Wrocławskiej.
Tą torbę mogę wypożyczyć na dłużej - w sensie nawet parę miesięcy- gdyby to było konieczne.

Monika_Krk

Post » Nie paź 06, 2013 22:41 Re: Kotka po wypadku potrzebna pomoc, złamany kręgosłup!!!

Monika_Krk pisze:
Modliszka1412 pisze:A transporter masz??? Czy trzeba będzie załatwić jakiś...??? Ja osobiście nie mam bo moja Kotka jeździ ze mną siedząc mi na ramieniu albo wylegując się za zagłówkami na tylnej półce :P

Transporter jeśli trzeba- ja mogłabym pożyczyć - w sensie - torby na ramię dla kota - nawet na dłużej mogę pożyczyć - o takie -
kliknijcie aby powiększyć zdjęcie, tylko, że to miękka w sensie dna torba jest - nie wiem czy odpowiednia dla " urazowego kota"
no i nie stanie w niej jak jest duża - bo mój brytol wcześniej waga ciężka , teraz przy tej widocznej na zdjęciu "małpie szylkretowej"
schudł do 7,5 kg i nie wstanie w tej torbie. Obrócić się obróci.
Ogólnie torba dobra - ale ja jedziesz autem około 20 - 30 minut do weterynarza i tyle.
Transporterka pożyczyć nie mogę - bo Yoko ( ta moja przygarnięta kotka ciągle do lecznicy na różne zabiegi jeździ )

A torba wygląda tak ( kliknąć i powiększyć ) "
Obrazek

Edit : z tym, że ja mieszkam w centrum okolice ulicy Wrocławskiej.
Tą torbę mogę wypożyczyć na dłużej - w sensie nawet parę miesięcy- gdyby to było konieczne.

Jutro zadzwonie do Roxi to zapytam jej i damy znać czy potrzebujemy czy mamy akis transporter \

A tobra wystarczy :)

Modliszka1412

[poprzednia][następna]