Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Modliszka1412 pisze:Witam Cię
Ja również mieszkam pod Krakowem i mogę zaoferować tzn jeśli będziesz chciała żebyśmy podjechały do mojej Pani wet jest rewelacyjna (ja pokryje koszty konsultacji) i podjadę po Ciebie i Kicię pod Twój dom pojedziemy do weta i potem zawiozę Was do domu (dysponuje samochodem)
Co TY na to ...??? Konsultacja u kogoś innego nie zaszkodzi
Monika_Krk pisze:Modliszka1412 pisze:Witam Cię
Ja również mieszkam pod Krakowem i mogę zaoferować tzn jeśli będziesz chciała żebyśmy podjechały do mojej Pani wet jest rewelacyjna (ja pokryje koszty konsultacji) i podjadę po Ciebie i Kicię pod Twój dom pojedziemy do weta i potem zawiozę Was do domu (dysponuje samochodem)
Co TY na to ...??? Konsultacja u kogoś innego nie zaszkodzi
O matko i córko Modliszka1412 - spadłaś z nieba , czy już długo przebywasz na ziemi ?
Roxy0311 - widzisz , cuda się robi na forum.
Jak to mówią "rzeczy niemożliwe załatwia się tu od ręki , na cuda trzeba ciut poczekać - no ale ... "
Modliszka1412 pisze:A transporter masz??? Czy trzeba będzie załatwić jakiś...??? Ja osobiście nie mam bo moja Kotka jeździ ze mną siedząc mi na ramieniu albo wylegując się za zagłówkami na tylnej półce
Monika_Krk pisze:Modliszka1412 pisze:A transporter masz??? Czy trzeba będzie załatwić jakiś...??? Ja osobiście nie mam bo moja Kotka jeździ ze mną siedząc mi na ramieniu albo wylegując się za zagłówkami na tylnej półce
Transporter jeśli trzeba- ja mogłabym pożyczyć - w sensie - torby na ramię dla kota - nawet na dłużej mogę pożyczyć - o takie -
kliknijcie aby powiększyć zdjęcie, tylko, że to miękka w sensie dna torba jest - nie wiem czy odpowiednia dla " urazowego kota"
no i nie stanie w niej jak jest duża - bo mój brytol wcześniej waga ciężka , teraz przy tej widocznej na zdjęciu "małpie szylkretowej"
schudł do 7,5 kg i nie wstanie w tej torbie. Obrócić się obróci.
Ogólnie torba dobra - ale ja jedziesz autem około 20 - 30 minut do weterynarza i tyle.
Transporterka pożyczyć nie mogę - bo Yoko ( ta moja przygarnięta kotka ciągle do lecznicy na różne zabiegi jeździ )
A torba wygląda tak ( kliknąć i powiększyć ) "
Edit : z tym, że ja mieszkam w centrum okolice ulicy Wrocławskiej.
Tą torbę mogę wypożyczyć na dłużej - w sensie nawet parę miesięcy- gdyby to było konieczne.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 72 gości