Aniu bardzo się cieszę, że w tym całym nieszczęściu chociaż będzie im cieplutko

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
violet pisze:I co Aniu, czy budki spodobały się kotom?
kasia1568 pisze:teraz będzie coraz zimniej wiec i choroby się zaczną
. Ważne, ze ten lek przynosi efekty, moze i temu drugiwmu pomoze
![]()
Anna61 pisze:Otóż w przedszkolu numer 3 budka jeszcze nie stoi na terenie a w piwnicy, bo pani dyrektor stwierdziła, że jeszcze nie jest tak zimno na dworze dla kotów.
Ugryzłam się w język aby tej pani co przekazała słowa dyrektorki, nie powiedzieć co o tym myślę,poprosiłam tylko o jej ustawienie bo już noce są zimne.
Anna61 pisze:Następnie poszłyśmy na plac do szkoły sprawdzić następną.
Budka wygląda jakby ktoś specjalnie nogą zrobił wielką dziurę w ścianie tylnej, bo 3/4 ścianki było w środku.![]()
Kot nie miał prawa tam wejść bo ten płat uniemożliwiał tam wejście.![]()
Wyjęłyśmy ścinki polarowe i starałam się wcisnąć ten płat na swoje miejsce.
Należałoby odkleić folię i zlepić styropian, a potem nową folią okleić budkę na nowo.
pisiokot pisze:Nie dałoby się jej postawić w innym miejscu ? tak, żeby nie rzucała się w oczy i nikogo nie kusiła ?
wanilia03 pisze:Budkę zniszczyły zapewne porządne dzieci z porządnych rodzin.. a kto by inny . Mam zero uczuć do tzw "małych ludzi " wiem jacy potrafią być okropni . Złapałabym na gorącym uczynku to tłukłabym dzieciaka ile wlezie
mb pisze:wanilia03 pisze:Budkę zniszczyły zapewne porządne dzieci z porządnych rodzin.. a kto by inny . Mam zero uczuć do tzw "małych ludzi " wiem jacy potrafią być okropni . Złapałabym na gorącym uczynku to tłukłabym dzieciaka ile wlezie
Ja też![]()
Ale dorosłych debili też nie brak, niestety![]()
Ten biały biedak nie może się wyleczyć, bo do leczenia takich infekcji potrzeba domu i ciepła
Anna61 pisze:ludzie to uważają, że ktoś to już nie ma innych zajęć, jeden się zajmuje dziećmi a drugi kotami, jeden lubi dzieci a drugi koty, ale razem można wiele zdziałać dla właśnie tych drugich, wystarczy odrobina empatii i dobrej woli.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, sherab i 692 gości