anka22 pisze:odwołuję alarm , kotuś się znalazł, był srojdek w domu ale się tak zakomuflował ,że szkoda gadać uffffffffff
Super

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
anka22 pisze:odwołuję alarm , kotuś się znalazł, był srojdek w domu ale się tak zakomuflował ,że szkoda gadać uffffffffff
monikal4 pisze:DZISIAJ DOSTAŁAM TELEFON OD SYMPATYCZNEJ PANI ZE MA MOJEGO KOTA
PRZYBŁAKAŁ SIĘ DO DOBRYCH LUDZI !!!
I TYM SAMYM KOT ZNALAZŁ SIĘ PO PRZESZŁO 2 TYGODNIACH W DOMU
monikal4 pisze:DZISIAJ DOSTAŁAM TELEFON OD SYMPATYCZNEJ PANI ZE MA MOJEGO KOTA
PRZYBŁAKAŁ SIĘ DO DOBRYCH LUDZI !!!
I TYM SAMYM KOT ZNALAZŁ SIĘ PO PRZESZŁO 2 TYGODNIACH W DOMU
zjawka pisze:
Fredzio odnalazł się !
TiR pisze:
W nocy 24/25.04 zginęła Kotka w okolicach Płockiej 53 w Warszawie. Proszę o kontakt, gdyby ktoś ją widział, znalazł. Numer telefonu do właścicielki - 600 920 913
Kotka nie należy do mnie, tylko do koleżanki, przeklejam tu jej informacje. Wiem, że wczoraj była widziana w okolicach bloku
TiR pisze:Całe szczęście kotka się dziś znalazła, siedziała w zamkniętej piwnicy w klatce obok. Nikt nie wie, jak weszła do tej piwnicy, ale nie umiała z niej wyjść. Dobrze, że zaczęła miauczeć jak usłyszała głos swojej właścicielki.
Denerwujące jest to, że koleżanka usłyszała od ludzi, którzy mieszkają w tej klatce, że faktycznie widzieli kotkę chodzącą po ich klatce, ale nikt nie zadzwonił, mimo że ogłoszenia wisiały dookoła.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 62 gości