TYSKIE MRUCZKI XIII Koniec zła passa trwa- chorujemy :(:(:(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto wrz 10, 2013 19:27 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII - POMOCY, KOCIAK PILNIE SZUKA DT, DS

Caragh pisze:Łoo, jaki cudny różowy Nonio :1luvu:

Zdrówka maleńtasku :ok: :ok: :ok:

Cudny a jaki charakterny :twisted:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Wto wrz 10, 2013 19:29 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII - POMOCY, KOCIAK PILNIE SZUKA DT, DS

Alienor pisze:Śliczny jest i taki przedsiębiorczy :1luvu: .
Jakby co , mogę pożyczyć klatkę po mojej śwince morskiej, tylko trzeba by odebrać ode mnie. Niestety komunikacją taszczyć klatkę, kołdrę, koc i transporterek młodziaków, to za dużo na moją pochorobową kondycję :( .

Już mamy klatke , ale dzieki za chęć pomocy :lol:
Popytam czy ktoś by nie mógł po te rzeczy podjechać ...
A Ty kochana zdrowiej nam :ok:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Wto wrz 10, 2013 19:36 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII - POMOCY, KOCIAK PILNIE SZUKA DT, DS

phantasmagori pisze:Też uwielbiam różowe noski :1luvu:
A maluch przedsiębiorczy aż nadto :D Justa aby mu zmienić posłanko w klatce musiała mu podstawić łopatkę od kuwety.
Maluch atakował łopatkę, a Justa migiem zmieniała :)
Chyba będzie miał na imię Baltazar :wink:

Oj tak on mnie uczy refleksu :twisted: :roll: i już siedzi w klateczce a jaki waleczny i grozny :twisted: , u weta też chciał nas zjeść , oj dzielny z tego Baltazara chłop , a i jest też z nim wszystko ok te oczka to mu ze strachu tak latały a i to już tylko minimalnie uff

A Bona ma prawdopodobnie początki astmy :( dostała steryd i zobaczymy co dalej bedzie ...

I to bardzo wielkie podziękowania dla Miko-bs za transport do weta i za specer z Sarą i Larą :1luvu:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Wto wrz 10, 2013 19:56 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII - POMOCY, KOCIAK PILNIE SZUKA DT, DS

Dziś tez jest dla mnie ciężko dzień :cry: , bo to równy rok jak nie ma z nami Pedra [*] , psa który był niesamowity , miał swój temperament , ale i tez potrafił kochać jak szalony , był jedyny niepowtarzalny , często o nim myślę i tez tam mi na myśl przychodzi czy Pedro nie przyszedł w innym futerku , w futerku Maksa , bo Maks właśnie urodził sie w wrześniu , Maks ma niedowład tylnych nóżek a Pedro odchodząc miał 4 kończynowe porażenie , to nadal tak mocno boli :cry: :cry: :cry:
Proszę pamiętajmy o nim ...
Obrazek
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Wto wrz 10, 2013 20:19 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII - POMOCY, KOCIAK PILNIE SZUKA DT, DS

Justyś pamiętamy [i]
Kto go raz poznał, nie zapomni :1luvu:
Obrazek
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Wto wrz 10, 2013 22:01 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII - POMOCY, KOCIAK PILNIE SZUKA DT, DS

phantasmagori pisze:Justyś pamiętamy [i]
Kto go raz poznał, nie zapomni :1luvu:
Obrazek

Dziękuje , jest to dla mnie bardzo ważne , tak bardzo mi go brakuje choc psów mam stanowczo za dużo , ale Pedro to był Pedro i już ...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Wto wrz 10, 2013 22:07 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII - POMOCY, KOCIAK PILNIE SZUKA DT, DS

POMOCY !!!!
Dziś dostałam sma a od sąsiada że musi wracać w swe rodzinne strony bo jego matka jest bardzo chora a u niego w domu jest kot , zwykły czarny 4 letni kot , nie kastrowany , błagam o DT , DS bo jeśli się nic nie znajdzie to trafi na wieś lub do schroniska !!! . Znam tego kota i nie mogę go tak zostawić , właściciel obiecał go zaszczepić i wykastrować , ale co dalej , BŁAGAM O POMOC, BŁAGAM O DT , DS
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Śro wrz 11, 2013 13:05 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII - POMOCY, KOCIAK PILNIE SZUKA DT, DS

Justa&Zwierzaki pisze:POMOCY !!!!
Dziś dostałam sma a od sąsiada że musi wracać w swe rodzinne strony bo jego matka jest bardzo chora a u niego w domu jest kot , zwykły czarny 4 letni kot , nie kastrowany , błagam o DT , DS bo jeśli się nic nie znajdzie to trafi na wieś lub do schroniska !!! . Znam tego kota i nie mogę go tak zostawić , właściciel obiecał go zaszczepić i wykastrować , ale co dalej , BŁAGAM O POMOC, BŁAGAM O DT , DS

:cry: :cry: :cry:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Śro wrz 11, 2013 18:00 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII - POMOCY, KOCIAK PILNIE SZUKA DT, DS

Justa&Zwierzaki pisze:
Justa&Zwierzaki pisze:POMOCY !!!!

:cry: :cry: :cry:

Założyłam mu wątek , ale czy to cos da :cry: :cry: :cry:
Proszę Was podnoście go viewtopic.php?f=1&t=156552
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Śro wrz 11, 2013 18:37 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII - POMOCY, KOCIAK PILNIE SZUKA DT, DS

:!: :!: :!: :!: :!:
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Post » Śro wrz 11, 2013 19:26 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII - POMOCY, KOCIAK PILNIE SZUKA DT, DS

Domku przybywaj!!!

miko_bs

Od: Pt lis 30, 2012 22:34

Post » Czw wrz 12, 2013 11:38 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII - POMOCY, KOCIAK PILNIE SZUKA DT, DS

Justin jr już zdrowy, ale kłujemy się do jutra zgodnie z zaleceniem weta. Oba kociaki-miziaki szaleją i wsuwają aż miło. One na szczęście jedzą bezproblemowo, bo to co najgorsze to koci niejadek :roll: .
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Czw wrz 12, 2013 18:08 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII - POMOCY, KOCIAK PILNIE SZUKA DT, DS

Alienor pisze:Justin jr już zdrowy, ale kłujemy się do jutra zgodnie z zaleceniem weta. Oba kociaki-miziaki szaleją i wsuwają aż miło. One na szczęście jedzą bezproblemowo, bo to co najgorsze to koci niejadek :roll: .

Bardzo sie ciesze ze już zdrowy :lol: Wiem cos na temat niejadków , taki jest np dziadzio Fibi , a i niektóre z kotów też mi marudzą przy jedzeniu :roll:
Już prawie połowa września a tu domów dla nich nie widać :|

Mamy już foty Bazylego , wyśle je do kochanej Phantasmagori a ona jak tylko znajdzie chwilkę czasu to je wstawi bo ja nie potrafię :oops:

No a Baltazar to taki mały terrorysta , syczy , paca łapką ale jak już go mam w garści to sie wycisza a nawet je i da sie wtedy głaskać , nie jest źle , nadal sie oswajamy no i może kiedyś , ktoś go pokocha ?

Dziś myślałam że wybiegałam Sare , ale co tam :roll: , 3 kółka wokół dużego parku prawie cały czas biegła w galopie no i ''zamęczyła'' dwa psy a Sara by znów mogła iść szaleć :roll: Skąd ona ma tyle energii :twisted: No i przestała wymiotować jak zaczęłam jej gotować , jedynie Larysa i koty które maja ścisła diete to nie mogą dostać gotowanego ...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Czw wrz 12, 2013 21:06 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII - POMOCY, KOCIAK PILNIE SZUKA DT, DS

Obrazek
Oto i Bazylek fotki u niego na wątku: viewtopic.php?f=1&t=156552 Podnoście proszę!
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Post » Czw wrz 12, 2013 21:12 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII - POMOCY, KOCIAK PILNIE SZUKA DT, DS

Jeszcze parę dni i Baltazarek będzie miziakiem :D :ok:

A Sarę to byś musiała wziąć na trening hartów :roll: sztuczny zając i heja dookoła stadionu :ryk:
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

[poprzednia][następna]