Caragh pisze:Łoo, jaki cudny różowy Nonio![]()
Zdrówka maleńtasku![]()
![]()
Cudny a jaki charakterny

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Alienor pisze:Śliczny jest i taki przedsiębiorczy.
Jakby co , mogę pożyczyć klatkę po mojej śwince morskiej, tylko trzeba by odebrać ode mnie. Niestety komunikacją taszczyć klatkę, kołdrę, koc i transporterek młodziaków, to za dużo na moją pochorobową kondycję.
phantasmagori pisze:Też uwielbiam różowe noski![]()
A maluch przedsiębiorczy aż nadtoJusta aby mu zmienić posłanko w klatce musiała mu podstawić łopatkę od kuwety.
Maluch atakował łopatkę, a Justa migiem zmieniała![]()
Chyba będzie miał na imię Baltazar
Justa&Zwierzaki pisze:POMOCY !!!!
Dziś dostałam sma a od sąsiada że musi wracać w swe rodzinne strony bo jego matka jest bardzo chora a u niego w domu jest kot , zwykły czarny 4 letni kot , nie kastrowany , błagam o DT , DS bo jeśli się nic nie znajdzie to trafi na wieś lub do schroniska !!! . Znam tego kota i nie mogę go tak zostawić , właściciel obiecał go zaszczepić i wykastrować , ale co dalej , BŁAGAM O POMOC, BŁAGAM O DT , DS
Justa&Zwierzaki pisze:Justa&Zwierzaki pisze:POMOCY !!!!
Dziś dostałam sma a od sąsiada że musi wracać w swe rodzinne strony bo jego matka jest bardzo chora a u niego w domu jest kot , zwykły czarny 4 letni kot , nie kastrowany , błagam o DT , DS bo jeśli się nic nie znajdzie to trafi na wieś lub do schroniska !!! . Znam tego kota i nie mogę go tak zostawić , właściciel obiecał go zaszczepić i wykastrować , ale co dalej , BŁAGAM O POMOC, BŁAGAM O DT , DS
![]()
![]()
Alienor pisze:Justin jr już zdrowy, ale kłujemy się do jutra zgodnie z zaleceniem weta. Oba kociaki-miziaki szaleją i wsuwają aż miło. One na szczęście jedzą bezproblemowo, bo to co najgorsze to koci niejadek.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 762 gości