Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
nivernn pisze:Poczytałem trochę postów owej starej baby w innych wątkach. Sugerowanie eutanazji 2 tygodniowych kociąt chyba nie świadczy o niej najlepiej. Pozwolę więc sobie reszty uwag również ani troche nie brać do serca.
A przez wyszukiwarkę do schroniska nie dojadę-stamtąd chyba nie wychodzą pieniążki na podróż. A po otrzymaniu maila, która z organizacji się mną zajmie? będą mnie ściagać i wymagać ode mnie kontaktu osobistego, z rodzicami. Stara a taka niemadra.Chyba powinnaś znać mniej więcej procesy postępowania w takich sytuacjach.
Czarna puma pisze:Czarna puma pisze:nivernn a mozesz podac linka,gdzie sa twoje ogloszenie o adopcji tego kota lub zamiescic jego zdjecie tu na watku?
to tez dla Ciebie jest jakis wielki problem?
Czarna puma pisze:Amika6 pisze:Czarna puma pisze:Czarna puma pisze:nivernn a mozesz podac linka,gdzie sa twoje ogloszenie o adopcji tego kota lub zamiescic jego zdjecie tu na watku?
to tez dla Ciebie jest jakis wielki problem?
Czarna puma, przecież na str 3 dostałaś odpowiedź gdzie zamieszczone było ogłoszenie
Wybacz,widocznie jestem analfabetka bo jakos nie widze takego ogloszenia:/
Cindy pisze:Chlopiec czuje sie zraniony - juz napisalam mu na pw zeby sie nie zrazal wypowiedziami niektorych forumowiczow, bo wiekszosc docenia to co zrobil.
Wyrazilam tez nadzieje, ze takie "przyjecie" na miau - nie zniecheci go do niesienia pomocy dla zwierzat na tym portalu
nivernn pisze:Nie. Żaden problem. Ale nie wiem po co Ci to, bo ode mnie kociaka na pewno nie wyadoptujesz.
Czarna puma pisze:nivernn pisze:Nie. Żaden problem. Ale nie wiem po co Ci to, bo ode mnie kociaka na pewno nie wyadoptujesz.
Wcale nie jestem zainteresowana adopcja kociaka od Ciebie:)chodzolo mi tylko o ogloszenie:) A tak na marginesie,czego oczekujesz tu na forum zakladajac ten watek?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 47 gości