5tyg Slepaczek-Dorcia44-potrzebna pomoc w leczeniu u drGarnc

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lip 28, 2013 20:57 Re: MALEŃSTWA CHORE OCZKA POMOCY-POTRZEBNE DT I FUNDUSZE NA

Za lepszy ciąg dalszy ich losów :ok: :ok: :ok: :ok:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Pon lip 29, 2013 15:43 Re: MALEŃSTWA CHORE OCZKA POMOCY-POTRZEBNE DT I FUNDUSZE NA

co z dzieciakami ? a zwłaszcza z czarnulkiem? jak stan oczek ,polepszyło się coś?
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Pon lip 29, 2013 16:02 Re: MALEŃSTWA CHORE OCZKA POMOCY-POTRZEBNE DT I FUNDUSZE NA

..... z tego nieszczęścia wielkie jest to, ze juz nie cierpią i cierpieć nie będą .....
.... dla mnie to jest bardo dużo ......
Obrazek

Kinnia

Od: Nie sie 19, 2012 21:12

Post » Pon lip 29, 2013 16:49 Re: MALEŃSTWA CHORE OCZKA POMOCY-POTRZEBNE DT I FUNDUSZE NA

maleństwa :(

zaznaczam, trzymam kciuki i będę śledzić ich losy. Sama mam niewidomego kota - jakby ktoś potrzebował rekomendacji z posiadania takowego to służę!
Obrazek

FUNDACJA STAWIAMY NA ŁAPY - NASZ WĄTEK NA FB https://www.facebook.com/stawiamynalapy/

katgral

Od: Pt gru 29, 2006 19:04

Post » Pon lip 29, 2013 19:53 Re: MALEŃSTWA CHORE OCZKA POMOCY-POTRZEBNE DT I FUNDUSZE NA

Rozmawiałam z wetką. Maluszki dobrze, jednak uważam że te dwa powinny trafić do okulisty, co fachowiec to fachowiec. Nie można Pani doktor nic zarzucić, jednak lepiej czegoś nie przegapić, aby później nie żałować. Z pewnością nie ma takiego sprzętu i doświadczenia co dr Garcarz.

iwoo1

Od: Pt sty 11, 2008 18:37

Post » Pon lip 29, 2013 21:37 Re: MALEŃSTWA CHORE OCZKA POMOCY-POTRZEBNE DT I FUNDUSZE NA

iwoo1 pisze:Rozmawiałam z wetką. Maluszki dobrze, jednak uważam że te dwa powinny trafić do okulisty, co fachowiec to fachowiec. Nie można Pani doktor nic zarzucić, jednak lepiej czegoś nie przegapić, aby później nie żałować. Z pewnością nie ma takiego sprzętu i doświadczenia co dr Garcarz.

Szukamy transportu do Wawy Dorota czy CZarny i jedna syjamka mogą trafić do Ciebie ? One maja oczka do leczenia u Syjamki jest sporą szansa że powieka sie cofnie będzie widziała żeby ją tylko nie zaatakowały zrosty na dobre

Na leczenie kotkow w lecznicy wpłynęło około 520 zł na konto lecznicy , jutro zamieszczenie dokładną listę wpłat czekam na wykaz

Teraz będą potrzebne fundusze na leczenie 2 kotkow u dr Garncarza, niewiadomąo czy CZarnuszek nie będzie miał oczka do usunięcia , kazdy kto bjedzie nosił sie z zamiarem wpłaty bezpośrednio już do Dt
agula76

Post » Pon lip 29, 2013 21:57 Re: MALEŃSTWA CHORE OCZKA POMOCY-POTRZEBNE DT I FUNDUSZE NA

Tak ,jak napisałam wcześniej ,jeżeli nie będzie innego dt. maluchy mogą przyjechać do mnie .
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Pon lip 29, 2013 22:23 Re: MALEŃSTWA CHORE OCZKA POMOCY-POTRZEBNE DT I FUNDUSZE NA

Dorota dzięki, CZarnuszek wymaga na cito okulisty, weta

Syjamka ma spore szansę na wyleczenie

3 syjamka ma oczka spoko szuka zatem domku , ktoś w lecznicy sie nia interesuje ale naradzie cisza

Przykre, że kociaki muszą jechać do Wawy sa że śląska, ani jednego domku:( Szkoda że tylko WAwa pomaga wszystkie wpłaty z Warszawy, dwie z Wrocławia ani jedna że śląska, a to moi drodzy sa nasze koty, z naszego terenu, ani nie moje ani Iwony , sosnowieckie koty
agula76

Post » Pon lip 29, 2013 22:29 Re: MALEŃSTWA CHORE OCZKA POMOCY-POTRZEBNE DT I FUNDUSZE NA

Aga,stolyca ponoć bogata....
jo.anna

Post » Pon lip 29, 2013 22:37 Re: MALEŃSTWA CHORE OCZKA POMOCY-POTRZEBNE DT I FUNDUSZE NA

jo.anna pisze:Aga,stolyca ponoć bogata....

Ania nie o to chodzi, nie bede sie wyzewnetrzniac poprostu zobaczę teraz kota chorego i niestety ale ją nie bede mu mogła pomoc, nie jestem instytucja nie działam w grupie pomagam czasem Iwonie a moja minimalna pomoc to kropla w morzu:(,
Nie mogę w nieskończoność prosić o dt a niestety ostatnie koty czyli ślepaczki, białaczki, teraz znów slepaczki o szybki dom trudno , schronisko grzmi na alarm że przepełnione a ją sie teraz pytam po kij do schronu dawać zdrowe być może wolnozyjace koty jak tyle chorych potrzebuje pomocy i nie ma dla nich miejsca
agula76

Post » Pon lip 29, 2013 22:43 Re: MALEŃSTWA CHORE OCZKA POMOCY-POTRZEBNE DT I FUNDUSZE NA

Aga, a czy schron zaopiekuje się chorym kotem ? np ślepkiem ? albo białaczką ? no sama powiedz
jo.anna

Post » Pon lip 29, 2013 22:51 Re: MALEŃSTWA CHORE OCZKA POMOCY-POTRZEBNE DT I FUNDUSZE NA

Czy one są u "Cioci Ewelinki" na Józefowskiej 100 ? Jak tak to podjadę jutro z datkiem na Czarnulka :)

AnusiaKatowice

Od: Pt lis 04, 2011 0:05

Post » Pon lip 29, 2013 22:58 Re: MALEŃSTWA CHORE OCZKA POMOCY-POTRZEBNE DT I FUNDUSZE NA

AnusiaKatowice pisze:Czy one są u "Cioci Ewelinki" na Józefowskiej 100 ? Jak tak to podjadę jutro z datkiem na Czarnulka :)

Tak :D dzięki, może zakochasz sie w CZarnuszku
agula76

Post » Pon lip 29, 2013 23:00 Re: MALEŃSTWA CHORE OCZKA POMOCY-POTRZEBNE DT I FUNDUSZE NA

Az sie serce kraja , tylko ze mam juz 3 kocury ... 3 miesiące temu szukałam czarnulka to za nic w swiecie znaleźć nie mogłam , teraz jak juz mam "komplet" to się takie biedactwo zjawia , ech , przewrotność losu ...

AnusiaKatowice

Od: Pt lis 04, 2011 0:05

Post » Pon lip 29, 2013 23:03 Re: MALEŃSTWA CHORE OCZKA POMOCY-POTRZEBNE DT I FUNDUSZE NA

AnusiaKatowice pisze:Az sie serce kraja , tylko ze mam juz 3 kocury ... 3 miesiące temu szukałam czarnulka to za nic w swiecie znaleźć nie mogłam , teraz jak juz mam "komplet" to się takie biedactwo zjawia , ech , przewrotność losu ...

Anusia, czteropaki też są :ok: wiem z autopsji :wink:
jo.anna

[poprzednia][następna]