na pewno bezpieczny dla kota

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
judith pisze:odkarzacz?? jaki![]()
Wełna pisze:no to ja się narażę, za opiniami zamieszczonymi na forum kupiłam Cat Best Eco + i jest to najgorszy żwirek, z tych które kupowałam, cena powalająca i napewno ten żwir nie jest jej wart, nie jest ani wydajniejszy, nie pochłania bardziej zapachu od żwirku kupowanego w markecie, dodatkowo jest wszędzie wrrr... beznadzieja...
covu pisze:judith pisze:odkarzacz?? jaki![]()
ja polecam cartech... jest przeznaczony do kuwety kociej wiec raczej bezpieczny... moje nie mialy problemu z nim...
http://animalia.pl/produkt.php?kat=41&id=3761
jest jest bardzojestem zadowolona jest lepszy niz hilton oczywiscie w mojej opini do kupienia byl a auchanach ale dawno nie wiedzialm i w makro cash-umoni_citroni pisze:A jest w Polsce zwirek Natusan firmy Masterfoods ? .
mircea pisze:sabianka pisze:O silikonowym żwirku juz kiedyś rozmyślałam ale ciągle się waham, czy faktycznie nie wania pomimo tego, że leży w kuwecie miesiąc? Ile takiego żwirku jest w opakowaniu i jak to cenowo wygląda?
Ja ma dodatkowe pytanko: moj kot ma zwirek silikonowy fresh&easy i oprocz tego, ze ten zwirek ma prawie same zalety, ma tez jedna spora wade: opakowanie wystarcza na 2 tygodnie![]()
- potem zwirek jest mokry, a zapach jest nie do zniesinia. Do 2 tygodni - rewelacja!, szczegolnie ten w krysztalkach, bo na rozsypanych kulkach mozna sie przejechac po podlodze
. Testowalam tez z silikonowych "Koci sekret" - i to samo.
Czy to moj kot tylko tak duzo sika, czy tez producenci po prostu oszukuja, piszac na opakowaniu, ze ma wystarczyc na miesiac???![]()
![]()
I jakie jeszcze znacie dobre "silikony"?
judith pisze:widziałam dziś HILTONA (żółta paka) silikonowego 18 zł za 3,8 kg
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 65 gości