Nareszcie dramat nowo narodzonych kociąt się skończył
Teraz trzeba zadbać o stado dorosłych kotów
Potrzebne wsparcie...
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
zalkarol88 pisze:Witam, nazywam się Ela wiem, że to nie jest wątek, na którym powinnam pisać ale szukam osób, które mieszkają i dokarmiają koty na Starym mieście w Gdańsku. Od stycznia mieszkam w Gdańsku na ulicy Grodzkiej - niedaleko "Degustatorni" (Stare miasto) Widziałam tu wiele budek i osób dokarmiających koty (np koty z szerokiej ale nie tylko) W niedziele 2.06.2013 zdażyła się tragedia - moja nie wysterylizowana jeszcze kotka musiała jakimś cudem wydostać się z mieszkania (mieszkamy na parterze) szukam jej od tamtej pory non stop ale chciałabym się też skontaktować z ludźmi, którzy dokarmiają w tej okolicy koty - może ją zauważą, i mogliby mi pomóc. wysyłam link do ogłoszenia na trójmiasto.pl i błagam o pomoc...
http://ogloszenia.trojmiasto.pl/zwierze ... 43232.html
tel 505279105 lub 518515932
Nusia222 pisze:Na szczęście znalazła się właścicielka koteczkiKrówka już wróciła do swojego domu.
aga marczak pisze:Budki,które stawiałyśmy na tym podwórku przestawiono pod śmietnik.Koty są zdezorientowane i znowu przesiadują na samochodach...
nie dadzą spokoju tym kotom
Nusia222 pisze:No niestety, budki nadal stoją pod śmietnikiem. Bałam się, że kiedy zaczniemy je znowu przestawiać, w końcu ktoś z mieszkańców wkurzy się tak, że postanowi "zrobić porządek" z kotami. Wybrałyśmy więc mniejsze zło
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 198 gości