Kubuś-

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon sty 14, 2013 16:09 Re: Bo życie jest okrutne -Kubuś ..

sprzet to ma wiekszosc tylko gorzej u nich z podejmowaniem konkretnych decyzji...postawieniem diagnozy ,,,,
agula76

Post » Pon sty 14, 2013 18:02 Re: Bo życie jest okrutne -Kubuś ..

lidka02 pisze:Ten ale jak dzwoniłam mówili że mają sprzęt specjalistyczny do badania oczów..I dostałam adres od weta z Inowrocławia.

Lidka,gdyby każdy był specjalista od oczu to DRGarncarz nie jeździł by po Polsce i nie diagnozował kotów w miastach gdzie jest dobra okulistyka.Dla mnie to świadczy o tym,ze jest najlepszy...Wiele osób jeździ własnie do tych miast,gdy dowiaduja się,że on bedzie przyjmował.Dla mnie to o czyms świadczy
No ,ale to Ty podejmujesz decyzję ,a opinie czytasz i robisz z tym co uznasz...
BOZENAZWISNIEWA

Post » Pon sty 14, 2013 18:17 Re: Bo życie jest okrutne -Kubuś ..

Czy na prawdę w całej Wawie nie ma nikogo kto mógłby odebrać Lidkę z dworca PKP i podwieźć do Garncarza?
Obrazek

Kinnia

Od: Nie sie 19, 2012 21:12

Post » Pon sty 14, 2013 18:46 Re: Bo życie jest okrutne -Kubuś ..

BOZENAZWISNIEWA pisze:
lidka02 pisze:Ten ale jak dzwoniłam mówili że mają sprzęt specjalistyczny do badania oczów..I dostałam adres od weta z Inowrocławia.

Lidka,gdyby każdy był specjalista od oczu to DRGarncarz nie jeździł by po Polsce i nie diagnozował kotów w miastach gdzie jest dobra okulistyka.Dla mnie to świadczy o tym,ze jest najlepszy...Wiele osób jeździ własnie do tych miast,gdy dowiaduja się,że on bedzie przyjmował.Dla mnie to o czyms świadczy
No ,ale to Ty podejmujesz decyzję ,a opinie czytasz i robisz z tym co uznasz...

Bożena może i tak jest ale ja robie co mogę zrobiłam wszystko żeby nie pojechał do Niemiec wydałam na małego swoich 200zł dojazd i wet ..Jakos nie było chętnych żeby małego zabrać tam od weta i nie trafił do Niemiec ....Wiem że ludzie coś dali na małego podlicze i wpiszę ale ja mam swoich 24 koty w domu 20 i 7 psów , nie przeskocze pewnych rzeczy ....Robie co mogę , nie zostawiam go na pastwe losu , musze kupić znów mokre bo mu żuchwa się rusza nie może suchego , piasek i td wiesz jakie to koszty tak . ja nie pracuje , córa od dwóch miesięcy nie pracuje załatwiła sobie wyjazd na truskawki do Niemiec ale to w maju Mąż pracuje nie lubie stękać ale na pewne rzeczy po prostu człowieka nie stać Wiesz jakie mam koty psa trzustkowego itd ...Jade jutro do Torunia rozmawiałam z fundacją Kot mówili że to dobry wet , wydaje mi się że mały coś widzi chce zeby wet to potwierdził i zobaczymy....Dr Garncarz odpisał mi ze te krople co mały teraz dostaje są bardzo dobre ale można je dawać przez tydzień a potem Tobrex .....

lidka02

Od: Czw cze 09, 2011 9:22

Post » Pon sty 14, 2013 19:10 Re: Bo życie jest okrutne -Kubuś ..

dlatego od poczatku pisze zebysmy wszyscy Lidce w miare mozliwosci pomogli......sama sobie nie poradzi....to sa olbrzymie koszty kazda wizyta dojazd ..leczenie

do Torunia do dr Garsteckiego??? tylko tyle wiem ze ma certyfikat ..ale to juz cos

Kubus :ok: :ok: :ok:
agula76

Post » Pon sty 14, 2013 19:30 Re: Bo życie jest okrutne -Kubuś ..

agula76 pisze:dlatego od poczatku pisze zebysmy wszyscy Lidce w miare mozliwosci pomogli......sama sobie nie poradzi....to sa olbrzymie koszty kazda wizyta dojazd ..leczenie

do Torunia do dr Garsteckiego??? tylko tyle wiem ze ma certyfikat ..ale to juz cos

w Poznaniu ktoś zaoferował pomoc i nocleg
ja w warszawie pomogę ile mogę ale auta nie mam
Obrazek...Obrazek

ruda32

Od: Pt maja 21, 2010 21:56

Post » Pon sty 14, 2013 19:35 Re: Bo życie jest okrutne -Kubuś ..

ruda32 pisze:
agula76 pisze:dlatego od poczatku pisze zebysmy wszyscy Lidce w miare mozliwosci pomogli......sama sobie nie poradzi....to sa olbrzymie koszty kazda wizyta dojazd ..leczenie

w Poznaniu ktoś zaoferował pomoc i nocleg
ja w warszawie pomogę ile mogę ale auta nie mam

Wiem ruda wiem dziękuje ale Toruń jest nie daleko 60km , zobaczymy co wet powie ...Ma sprzęt przecież taki głupi nie jest..a kot sie smarka jeszcze kicha a do was by było prawie 5 h drogi..

lidka02

Post » Pon sty 14, 2013 21:03 Re: Bo życie jest okrutne -Kubuś ..

Jak by co, służymy autem w Wawie;]
Jeśli się okaże,że ten toruński okulista jednak nie za bardzo godny zaufania i trzeba będzie kombinować z wizytą u Garncarza, to chętnie dołączę do kombinatorów 8)

Gdyby wet przypisał Difadol, to mogę przesłać, bo mam całe, nienaruszone opakowanie.
ObrazekObrazek

Hikiko

Od: Sob paź 30, 2010 22:27

Post » Pon sty 14, 2013 21:12 Re: Bo życie jest okrutne -Kubuś ..

Hikiko pisze:Jak by co, służymy autem w Wawie;]
Jeśli się okaże,że ten toruński okulista jednak nie za bardzo godny zaufania i trzeba będzie kombinować z wizytą u Garncarza, to chętnie dołączę do kombinatorów 8)

Gdyby wet przypisał Difadol, to mogę przesłać, bo mam całe, nienaruszone opakowanie.

Dziękuje :ok:

lidka02

Post » Pon sty 14, 2013 21:47 Re: Bo życie jest okrutne -Kubuś ..

Kciuki za jutrzejsza wizyte zatem :ok: :ok:
Obrazek

Goyka

Od: Pt mar 14, 2008 10:47

Post » Pon sty 14, 2013 22:18 Re: Bo życie jest okrutne -Kubuś ..

:ok:

lidka02

Post » Pon sty 14, 2013 22:19 Re: Bo życie jest okrutne -Kubuś ..

Goyka pisze:Kciuki za jutrzejsza wizyte zatem :ok: :ok:

Też potrzymam.
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

edii

Od: Pon paź 04, 2010 18:05

Post » Pon sty 14, 2013 22:20 Re: Bo życie jest okrutne -Kubuś ..

Ja też będę z Wami myślami :ok:
Obrazek

alab108

Od: Wto lis 09, 2010 22:35

Post » Pon sty 14, 2013 22:21 Re: Bo życie jest okrutne -Kubuś ..

alab108 pisze:Ja też będę z Wami myślami :ok:

Może ciałem :mrgreen:

lidka02

Post » Pon sty 14, 2013 22:22 Re: Bo życie jest okrutne -Kubuś ..

Nie ciałem zostanę w domku :ryk:
Obrazek

alab108

Od: Wto lis 09, 2010 22:35

[poprzednia][następna]