RUDY ,PIĘKNY ,MIZIASTY FIV+ MA CUDOWNY DT SZUKAMY DS !

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw gru 13, 2012 21:53 Re: OKĘCIE UL.KAZIMIERZA WIELKIEGO WYRZUCONY RUDY KOT!DT NA

matko, jaki park.....mam nadzieję, że znajdę bidulka
jo.anna

Post » Czw gru 13, 2012 21:54 Re: OKĘCIE UL.KAZIMIERZA WIELKIEGO WYRZUCONY RUDY KOT!DT NA

a DORA nioe da rady z Wami jechac???
agula76

Post » Czw gru 13, 2012 21:56 Re: OKĘCIE UL.KAZIMIERZA WIELKIEGO WYRZUCONY RUDY KOT!DT NA

jo.anna pisze:matko, jaki park.....mam nadzieję, że znajdę bidulka

Google twoim przyjacielem - oglądałam tę ulicę w Google i tam jest jakiś park.
No bo jaki stół czy ławka przy ulicy???
Koci Doradca
Facebook @zrozumieckota

vivien

Od: Sob kwi 27, 2002 12:13

Post » Czw gru 13, 2012 21:58 Re: OKĘCIE UL.KAZIMIERZA WIELKIEGO WYRZUCONY RUDY KOT!DT NA

Dora ma namiary do tej pani która wzieła Rudzika i go na 2 dzien zaniosła spowrotem ..Ania dzwon do Dory
agula76

Post » Czw gru 13, 2012 22:00 Re: OKĘCIE UL.KAZIMIERZA WIELKIEGO WYRZUCONY RUDY KOT!DT NA

Dziewczyny !!!!! dzwoniłam, dora go już zgarnęła, zawiozła do lecznicy !!!! Za godzinkę ma tu być i wszystko nam napisze !!!! juhu !!! :piwa:

może next time będzie moja kolej ;)
jo.anna

Post » Czw gru 13, 2012 22:01 Re: OKĘCIE UL.KAZIMIERZA WIELKIEGO WYRZUCONY RUDY KOT!DT NA

:dance2: :ok:
Koci Doradca
Facebook @zrozumieckota

vivien

Od: Sob kwi 27, 2002 12:13

Post » Czw gru 13, 2012 22:02 Re: OKĘCIE UL.KAZIMIERZA WIELKIEGO WYRZUCONY RUDY KOT!DT NA

:dance: :dance2: :dance: :dance2: :dance:

Rudy juz jest bezpieczny, mam nadzieje ze na ulice juz nie trafi po raz drugi

szukamy DT GDZIE SIE DA....
agula76

Post » Czw gru 13, 2012 22:04 Re: OKĘCIE UL.KAZIMIERZA WIELKIEGO WYRZUCONY RUDY KOT!DT NA

będzie miał porobione badania, ta rana to po ugryzieniu przez psa o ile dobrze zrozumiałam, kot pełnojajeczny będzie pozbawiony klejnotów
jo.anna

Post » Czw gru 13, 2012 22:05 Re: OKĘCIE UL.KAZIMIERZA WIELKIEGO WYRZUCONY RUDY KOT!DT NA

agula76 pisze::dance: :dance2: :dance: :dance2: :dance:

żadnych ulic już nie będzie, przecież nie pozwolimy na to, prawda ?:)
jo.anna

Post » Czw gru 13, 2012 22:09 Re: OKĘCIE UL.KAZIMIERZA WIELKIEGO WYRZUCONY RUDY KOT!DT NA

jo.anna pisze:
agula76 pisze::dance: :dance2: :dance: :dance2: :dance:

żadnych ulic już nie będzie, przecież nie pozwolimy na to, prawda ?:)

NIE....NIE POZWOLIMY...

TAK JAK NIE POZWOLIŁYSMY KRÓWCE SIEDZIEC W SCHRONIE :dance: :dance: :dance: :dance:
agula76

Post » Czw gru 13, 2012 22:19 Re: OKĘCIE UL.KAZIMIERZA WIELKIEGO WYRZUCONY RUDY KOT!DT NA

Dora- porób Rudemu ładne fotki opis chwytajacy za serce :(.....

CatAngel oglasza na 130 stronach adopcyjnych - ja zapłace
agula76

Post » Czw gru 13, 2012 22:28 Re: OKĘCIE UL.KAZIMIERZA WIELKIEGO WYRZUCONY RUDY KOT!DT NA

Błyskawiczna akcja !
Obrazek

Ważne, że jest bezpieczny.
Domek dla Garfielda się znajdzie, rude mają powodzenie.

jo.anna chęci się liczą :1luvu:

a dla dory :
Obrazek
Ostatnio edytowano Czw gru 13, 2012 22:32 przez Monika_Krk, łącznie edytowano 1 raz
Z lęku przed rusycyzmem wielu naszych braci, nie mówi „kot się czai”, lecz „kot się herbaci” ---- Jan Sztaudynger
Obrazek...ObrazekA tu znajdziesz nasz koci wątek: http://tiny.pl/hk6cq

Monika_Krk

Od: Wto lis 27, 2012 12:51

Post » Czw gru 13, 2012 22:31 Re: OKĘCIE UL.KAZIMIERZA WIELKIEGO WYRZUCONY RUDY KOT!DT NA

oby !! btw, nie sądziłam, że mój małżon po całym dniu pracy będzie chciał jechać na drugi koniec miasta...:) a tu takie miłe zaskoczenie
jo.anna

Post » Czw gru 13, 2012 22:32 Re: OKĘCIE UL.KAZIMIERZA WIELKIEGO WYRZUCONY RUDY KOT!DT NA

jo.anna pisze:oby !! btw, nie sądziłam, że mój małżon po całym dniu pracy będzie chciał jechać na drugi koniec miasta...:) a tu takie miłe zaskoczenie

:ok:

za :ok: :ok: :ok: :ok: TŻ..to ja mam tylko takiego anty zwierzaka ..tez ze mna jezdzi ale co sie nagada:(:(..i nie pozwoli mi wziasc 3 kocia:(
agula76

Post » Czw gru 13, 2012 22:33 Re: OKĘCIE UL.KAZIMIERZA WIELKIEGO WYRZUCONY RUDY KOT!DT NA

jo.anna widzisz :D dzięki rudemu, dowiedziałaś się jak Twój mąż Cię musi kochać.
Brawo też dla niego, masz szczęście, dobry mężczyzna :D

"Chłop potęgą jest i basta, ale mniejszą niż niewiasta" - J. Sztaudynger
Z lęku przed rusycyzmem wielu naszych braci, nie mówi „kot się czai”, lecz „kot się herbaci” ---- Jan Sztaudynger
Obrazek...ObrazekA tu znajdziesz nasz koci wątek: http://tiny.pl/hk6cq

Monika_Krk

Od: Wto lis 27, 2012 12:51

[poprzednia][następna]