Wątek DO ZAMKNIĘCIA-dziękujemy

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lis 15, 2012 20:35 Re: ŚLEPACZKI cz.VI-Pilny dt/ds dla Busi -ogłoszenia str.1,

Oby, bo tam dłużej być nie może, to mała lecznica w hoteliku tylko dwa miejsca. Zresztą nie chcę żeby się wycofała i przestała ufać ludziom.

Busia ma dobre wyniki, jak na kotkę bezdomną, testy ujemne, pozostałe wyniki jutro będą.
pozostaje kwestia sterylizacji, ale musimy sprawdzić czy będzie już gotowa do zabiegu. Po tej zapaści boję się o nią.

Ale domek cały czas poszukiwany.
Obrazek
Kod:
Soniusia Obrazek Feluś Obrazek Obrazek ObrazekBusia już wśród kocich aniołków [*] http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=360

lula11

Od: Pon paź 31, 2011 10:32

Post » Czw lis 15, 2012 20:41 Re: ŚLEPACZKI cz.VI-Pilny dt/ds dla Busi -ogłoszenia str.1,

Poszły przelewy dla październikówych beneficjentów, podzieliłam to co miałam na koncie na pół i tak wysłałam. Mniej więcej wyszło po 112 złotych, bo tyle na koncie mieliśmy. Więc moje konto już zamknięte.

I nie wiem czy alessandra pisała, ale jest problem ze znalezieniem fundacji przez której konto byśmy zbierali dla slepaczków :( Może ktoś zna jakąś która by konta użyczyła? Zawsze się parę złotych zebrało na slepinki, a tak nic nie bedzie :(
19.11.10 - Tosia (*) - kocie dziecko, któremu los dał tak mało czasu
26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko
14.12.12 - Felciu (*) zawsze będziesz z nami
26.04.14 - Papaja (*) najsłodsza strachliwa królewna, takiej już nie będzie
31.07.17 - Rudolf (*) moja najukochańsza kocia pierdoła

AgaPap

Od: Pt sie 31, 2007 6:49

Post » Czw lis 15, 2012 20:55 Re: ŚLEPACZKI cz.VI-Pilny dt/ds dla Busi -ogłoszenia str.1,

wysłałam pw
Obrazek Obrazek

ewexoxo

Od: Nie wrz 12, 2010 10:38

Post » Sob lis 17, 2012 20:25 Re: ŚLEPACZKI cz.VI-Pilny dt/ds dla Busi -ogłoszenia str.1,

podsunę banerek jakby ktoś chciał

Obrazek

Kod: Zaznacz cały
[url=http://tiny.pl/hkjnv][IMG]http://i.imgur.com/QQ1hk.gif[/IMG][/url]
Obrazek Obrazek

ewexoxo

Post » Pon lis 19, 2012 11:53 Re: ŚLEPACZKI cz.VI-Pilny dt/ds dla Busi -ogłoszenia str.1,

Rezygnuje z członkostwa w Klubie,gdyz nie odpowiada mi nowa formuła klubu o czym pisałam wcześniej.Dziękuje za dotychczasową wpółpracę i życzę owocnych działań na rzecz ślepinek.Nie znaczy to,że nie będę angażowała się w pomoc potrzebujacym kotom,stary banerek zostawiam w podpisie
BOZENAZWISNIEWA

Post » Pon lis 19, 2012 12:01 Re: ŚLEPACZKI cz.VI-Pilny dt/ds dla Busi -ogłoszenia str.1,

Busia - jest jeszcze w lecznicy, w środę zostaną powtórzone badania nerkowe i podejmiemy wtedy decyzję o sterylizacji.
Pozostałe wyniki dobre testy ujemne.

Kotka szuka domu pilnie - jeszcze kilka dni może zostać w lecznicy. Oczko zarasta całkowicie, nie będzie miala usuwane,a co do zaszycia powiek to jeszcze wypowie się weterynarz.

Zrobiłam bazarek dla Busi, zapraszam :)
viewtopic.php?f=20&t=148212&p=9393679#p9393679
Kod:
Soniusia Obrazek Feluś Obrazek Obrazek ObrazekBusia już wśród kocich aniołków [*] http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=360

lula11

Od: Pon paź 31, 2011 10:32

Post » Pon lis 19, 2012 13:12 Re: ŚLEPACZKI cz.VI-Pilny dt/ds dla Busi -ogłoszenia str.1,

-zapraszamy do udziału w konkursie
- czekam na odpowiedź Fundacji względem konta
-prosimy o podpinanie bannerka konkursowego w podpisie
- dziękujemy Bożenko , że z nami byłaś i mam nadzieję,że czasem zajrzysz do ślepinek jako sympatyk :wink:

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Pon lis 19, 2012 18:26 Re: ŚLEPACZKI cz.VI-Pilny dt/ds dla Busi -ogłoszenia str.1,

a ja ze swojej strony prosze o podrzucenie czasem wątku konkursowego :wink:
Obrazek Obrazek

ewexoxo

Post » Wto lis 20, 2012 11:10 Re: ŚLEPACZKI cz.VI-Pilny dt/ds dla Busi -ogłoszenia str.1,

Mam nadzieję, że Fundacja zechce pomóc ślepaczkom poprzez udostępnienie swego numeru konta :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Bożenko, nie opuszczaj wątku, prosimy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Czw lis 22, 2012 13:19 Re: ŚLEPACZKI cz.VI-szukamy fundacyjnego subkonta dla nas

czy ktoś zna lub wie, kto na miau jest z vivy lub z nia związany, aby zapytac , czy oni sie zgodzą na załozenie subkonta?

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Czw lis 22, 2012 15:27 Re: ŚLEPACZKI cz.VI-szukamy fundacyjnego subkonta dla nas

no własnie :(
Obrazek Obrazek

ewexoxo

Post » Czw lis 22, 2012 21:18 Re: ŚLEPACZKI cz.VI-szukamy fundacyjnego subkonta dla nas

Kochani szukam Dt dla dwóch około 6 miesięcznych kotków, jeden nie widzi na jedno oczko, drugi na oba... :(
Kotów nie widziałam, znajdują się na terenie zakładu, na który nie można wchodzić. Pan ze stróżówki powiedział, że możemy je zabrać, ale koty chodzą po zakładzie i jak akurat na nie trafimy to możemy sobie wziąć.
Od innego Pana dowiedzieliśmy się, że na zakładzie całkowicie nie widomy kot jest bardzo popularny, bo to zabawne jak idzie i wali głową w ścianę.... My już nie mamy miejsca. Nie wiemy czy te koty się tak urodziły, czy to powikłania po kk. Niestety nie widziałam ich.... Będziecie o nich pamiętać?
Oba oswojone.

OlaLola

Od: Nie paź 21, 2007 9:33

Post » Czw lis 22, 2012 21:22 Re: ŚLEPACZKI cz.VI-szukamy fundacyjnego subkonta dla nas

sytuacja nieciekawa... można by ogłaszać, ale jak ogłaszać koty, których nikt nie widział :(
Obrazek Obrazek

ewexoxo

Post » Czw lis 22, 2012 22:08 Re: ŚLEPACZKI cz.VI-szukamy fundacyjnego subkonta dla nas

Dzisiaj o 18.05 pożegnałam dzielna ,kochana koteńkę-mamke maluszków jakie kilka lat temu uratowaliśmy ze schroniska we Wrocławiu.Kiziunia była mamka dla osieroconych kociatek jakim Klub pomagał ratować oczka.Wszystkie odeszły na białaczkę,która przywiozły do mojego domu ...
Kizia przedwczoraj do wieczora brykała,jadła,bawiła się i mruczała mi na łózku.Wieczorem nagle zasłabła.Wczoraj próbowalismy ja jeszcze ratować,niestety dzisiejszy dzień nie dał złudzeń,miała nieodwracalne zmiany neurologiczne,stan agonalny i pomoglismy jej odejść.Peknie mi chyba serce.W tym roku umarły mi 4 koty i zaginął Ruben,ile jeszcze tego cierpienia dam rade udźwignać?nie wiem :cry:
BOZENAZWISNIEWA

Post » Czw lis 22, 2012 22:13 Re: ŚLEPACZKI cz.VI-szukamy fundacyjnego subkonta dla nas

bardzo przykre :cry: niech jej lepiej będzie tam gdzie jest teraz :cry:
Obrazek Obrazek

ewexoxo

[poprzednia][następna]