*KSO*Kropeczka[*]Pusia znowu w domu. Czy teraz się uda??*

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw paź 25, 2012 18:05 Re: *KSO-Kropeczka umiera, Pusia podąży za nią! POMOCY!! ;(*

Prosimy o wieści i nie puszczamy :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Czw paź 25, 2012 18:37 Re: *KSO-Kropeczka umiera, Pusia podąży za nią! POMOCY!! ;(*

Kropka wizualnie chyba lepiej. Hania byla ja odwiedzic, mam nadzieje, ze cos napisze. Ja jutro bede dzwonic do wetow wiec moze cos wiecej ustale. Ze schronu nie bylo sygnalu by z Pusia cos zlego sie dzialo. Wciaz pozostaje pytanie co dalej z dziewczynkami :-(
Obrazek

Boo

Od: Pt lis 04, 2005 11:41

Post » Czw paź 25, 2012 18:56 Re: *KSO-Kropeczka umiera, Pusia podąży za nią! POMOCY!! ;(*

A co z tą ofertą z Poznania ?
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

olafen

Od: Pon kwi 07, 2008 14:23

Post » Czw paź 25, 2012 19:17 Re: *KSO-Kropeczka umiera, Pusia podąży za nią! POMOCY!! ;(*

Aga&Iskierka&Lady pisze:przypominam się z moją deklaracją i także poproszę nr konta ...

jak dziś dziewczynki :?:

Bardzo dziękujemy. :)

Już wysyłam PW.

-Buffy-

Od: Wto maja 15, 2007 20:14

Post » Czw paź 25, 2012 19:49 Re: *KSO-Kropeczka umiera, Pusia podąży za nią! POMOCY!! ;(*

olafen pisze:A co z tą ofertą z Poznania ?

hellelga pisze:...
sama szukam domu dla reszty

nie moge przyjąc
...

Bardzo dziękujemy za ofertę, ale mając na względzie obecny stan Kropeczki - wydaje nam się - że nawet najkrótsza podróż byłaby niewskazana.
Jak wczoraj napisałam - Kropeczka musi jeszcze jakiś czas pobyć w szpitaliku i przejść sporo badań.

Na dzień dzisiejszy, wiemy na pewno, że Kropcia nie ma problemów z nerkami.
Ale wyniki innych badań "wariują".
Wiemy też na pewno, że ma silną anemię i ostry stan zapalny. I w pierwszej kolejności należy się z tym uporać.

Ale co mnie dzisiaj bardzo ucieszyło, to to, że jak odwiedziłam Kropeczkę - to nie leżała bezwładnie tak jak wczoraj, tylko od razu podeszła do drzwiczek klatki i pięknie i głośno się przywitała. Oczywiście, koniecznie chciała wyjść, na co zgodził się Pan Doktor i Kropeczka szczęśliwa i zadowolona poszła zwiedzać lecznicę. Trochę na chwiejnych łapkach, ale sama.

-Buffy-

Post » Czw paź 25, 2012 20:00 Re: *KSO-Kropeczka umiera, Pusia podąży za nią! POMOCY!! ;(*

poproszę o nr konta

mikomikado

Od: Czw lis 04, 2010 17:40

Post » Czw paź 25, 2012 20:46 Re: *KSO-Kropeczka umiera, Pusia podąży za nią! POMOCY!! ;(*

mikomikado pisze:poproszę o nr konta

Już wysłałam na PW.

-Buffy-

Post » Pt paź 26, 2012 8:34 Re: *KSO-Kropeczka umiera, Pusia podąży za nią! POMOCY!! ;(*

Kropeczko, zdrowiej proszę! Pusia za Tobą tęskni i gdzieś na pewno czeka Wasz wymarzony wspólny domek.
Tylko jeszcze o sobie nie wiecie. Jeszcze ... :ok:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pt paź 26, 2012 9:09 Re: *KSO-Kropeczka umiera, Pusia podąży za nią! POMOCY!! ;(*

Racja.. na pewno gdzieś czeka ten wymarzony domek... Tylko musi Was znaleźć! Trzymam kciuki cały czas!!!! :ok:

joszko89

Od: Nie paź 09, 2011 14:13

Post » Pt paź 26, 2012 10:26 Re: *KSO-Kropeczka umiera, Pusia podąży za nią! POMOCY!! ;(*

Wciąż trzymam mocne :ok: :ok:

tamiss

Od: Śro lut 10, 2010 17:08

Post » Pt paź 26, 2012 14:10 Re: *KSO-Kropeczka umiera, Pusia podąży za nią! POMOCY!! ;(*

Uwga, bede sciubic na tycich klawiszach telefonu ;) Kropka czuje sie lepiej :) W lecznicy pozostanie przez weekend bo po pierwsze dyzur ma Doktor, ktory ja przyjmowal i prowadzil wiec bedzie ja jeszcze obserwowal i badal, po drugie dzis zepsul sie aparat do badania krwi a musimy sprawdzic co dzieje sie z anemia. Mysle, ze dobra wiadomoscia jest tez to, ze Pusia najwyrazniej nie bardzo przejela sie nieobecnoscia kociej przyjaciolki. Nie wiem co o tym myslec? Czy faktycznie 10 lat wspolego mieszkania moglo wcale az tak bardzo tych kotek nie scalic? Czy faktycznie moglyby isc do osobnych domow?

Tak czy siak z Kropka jest lepiej ale co jej jest? Cholera wie. Na pewno miala potwornie silny stan zapalny (26 tys. leukocytow) na pewno ma anemie. Zobaczymy co przynisa kolejne dni.

Bardzo dziekuje za wplaty jakie dotarly na OKK z przeznaczeniem dla Kropeczki! Jeszcze nie wiem jaki bedzie rachunek ale na pewno nie maly :(
Obrazek

Boo

Post » Pt paź 26, 2012 15:52 Re: *KSO-Kropeczka umiera, Pusia podąży za nią! POMOCY!! ;(*

24 tys. leukocytów miał mój Pralinek, kiedy do mnie trafił. Potem kilkakrotnie silne infekcje układu oddechowego i tasiemca.
Będzie dobrze :ok:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pt paź 26, 2012 17:45 Re: *KSO-Kropeczka umiera, Pusia podąży za nią! POMOCY!! ;(*

Nie puszczam :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Sob paź 27, 2012 19:12 Re: *KSO-Kropeczka umiera, Pusia podąży za nią! POMOCY!! ;(*

Może rzeczywiście dziewczyny mogły by iść do adopcji osobno? Był chyba taki przypadek w schronie... co babka tyle kotów oddała i dwie poszły razem i coś nie wyszło? Ale pytanie co będzie z Kropeczką jak wyjdzie ze szpitalika? Boo a Ty też wracaj do zdrowia, zima zaatakowała! :ok:

joszko89

Od: Nie paź 09, 2011 14:13

Post » Nie paź 28, 2012 19:17 Re: *KSO-Kropeczka umiera, Pusia podąży za nią! POMOCY!! ;(*

Jutro będę w lecznicy, będę pewnie coś więcej wiedzieć.

Tymczasem, także na opłacenie szpitalika Kropki mamy bazarek, o z takimi pięknymi rzeczami:
Obrazek

a bazarek jest o tu: viewtopic.php?f=20&t=147558
Obrazek

Boo

[poprzednia][następna]