TYSKIE MRUCZKI XI-Borys zostaje w DS :) Gaja po wypadku :(:(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie sie 12, 2012 20:47 Re: TYSKIE MRUCZKI XI DŁUG U WETA 4000ZŁ BŁAGAM O POMOC!

Ja miałam na myśli dresiarzy pitbulami , większość z tych psów jest agresywnych i nieraz byłam świadkiem szczucia przez te słodkie pitblulki , bo taki dresiarz bierze psa tylko po to aby nim szantażować okolice, żeby sobie pobiegał za innymi psami, kotami :roll: Niestety jakiś czas temu Fibi był ofiarą takowego ataku prze psa pitbula bądź amstafa a był bez smyczy i kagańca a jego opiekunowie mieli super zabawę jak Fibi wył z bólu :evil: a Fibi był na smyczy , moja już nie żyjąca Tarunia tez miała okazje poznać pitbula od kolesi spod ciemnej gwizdy :evil:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Nie sie 12, 2012 20:53 Re: TYSKIE MRUCZKI XI DŁUG U WETA 4000ZŁ BŁAGAM O POMOC!

shanti_pryia pisze:Witam jestem wolontariuszką u Justy&zwierzaki,wyprowadzam psy,miziam kociaki,a wczoraj byłam przy adopcji jednej ze świnek,Fabi

Witaj na wątku tyskiej ferajny :1luvu:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Nie sie 12, 2012 20:59 Re: TYSKIE MRUCZKI XI DŁUG U WETA 4000ZŁ BŁAGAM O POMOC!

Justa&Zwierzaki pisze:Ja miałam na myśli dresiarzy pitbulami , większość z tych psów jest agresywnych i nieraz byłam świadkiem szczucia przez te słodkie pitblulki , bo taki dresiarz bierze psa tylko po to aby nim szantażować okolice, żeby sobie pobiegał za innymi psami, kotami :roll: Niestety jakiś czas temu Fibi był ofiarą takowego ataku prze psa pitbula bądź amstafa a był bez smyczy i kagańca a jego opiekunowie mieli super zabawę jak Fibi wył z bólu :evil: a Fibi był na smyczy , moja już nie żyjąca Tarunia tez miała okazje poznać pitbula od kolesi spod ciemnej gwizdy :evil:

Oj ci panowie, zazwyczaj w pojedynkę tchórzliwi, zakompleksieni i słabi, muszą się wspierać groźnym pieskiem :wink:
Na dobrą furę ich nie stać, więc jakoś sobie muszą przedłużyć penisa. :wink:
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Nie sie 12, 2012 21:01 Re: TYSKIE MRUCZKI XI DŁUG U WETA 4000ZŁ BŁAGAM O POMOC!

Justa&Zwierzaki pisze:Ja miałam na myśli dresiarzy pitbulami , większość z tych psów jest agresywnych i nieraz byłam świadkiem szczucia przez te słodkie pitblulki , bo taki dresiarz bierze psa tylko po to aby nim szantażować okolice, żeby sobie pobiegał za innymi psami, kotami :roll: Niestety jakiś czas temu Fibi był ofiarą takowego ataku prze psa pitbula bądź amstafa a był bez smyczy i kagańca a jego opiekunowie mieli super zabawę jak Fibi wył z bólu :evil: a Fibi był na smyczy , moja już nie żyjąca Tarunia tez miała okazje poznać pitbula od kolesi spod ciemnej gwizdy :evil:

Heh... :evil: :evil: :evil:
Dresy, to dresy... głąby, które mają z tego chorą satysfakcje :evil: :evil: :evil: Takie pajace właśnie urządzają psie walki :evil: :evil: :evil: Sam palcem nie kiwnie, bo by pewnie ze strachu w gacie narobił, ale tak to wielki pan :evil: :evil:

Justyś, a jak Fibiś z tym ogonkiem i łapkami?? :(
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Nie sie 12, 2012 21:11 Re: TYSKIE MRUCZKI XI DŁUG U WETA 4000ZŁ BŁAGAM O POMOC!

phantasmagori pisze: Oj ci panowie, zazwyczaj w pojedynkę tchórzliwi, zakompleksieni i słabi, muszą się wspierać groźnym pieskiem :wink:

lepiej nie można było tego ująć

shanti_pryia

Od: Pt cze 29, 2012 20:22

Post » Nie sie 12, 2012 21:14 Re: TYSKIE MRUCZKI XI DŁUG U WETA 4000ZŁ BŁAGAM O POMOC!

phantasmagori pisze:Oj ci panowie, zazwyczaj w pojedynkę tchórzliwi, zakompleksieni i słabi, muszą się wspierać groźnym pieskiem :wink:

:ryk: :ryk: :ryk: :ok: :ok: :ok:
"We don't apologize
But we can harmonize
Don't try to criticize

Caragh

Post » Nie sie 12, 2012 21:22 Re: TYSKIE MRUCZKI XI DŁUG U WETA 4000ZŁ BŁAGAM O POMOC!

Bartuś :D
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Post » Nie sie 12, 2012 21:26 Re: TYSKIE MRUCZKI XI DŁUG U WETA 4000ZŁ BŁAGAM O POMOC!

I przedstawiamy shanti_pryia ukochaną Cioteczkę zwierzaczków Justyny :ok:
Zobaczcie jak się zwierzaczki biją o jej względy :D :ok: Miki się aż na Pedrze położył :D :ok:

Obrazek
Obrazek
Obrazek
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Post » Nie sie 12, 2012 21:31 Re: TYSKIE MRUCZKI XI DŁUG U WETA 4000ZŁ BŁAGAM O POMOC!

:ryk: :ryk: No tak, cały Miki :mrgreen: Popatrzcie, gdzie jego łapka :mrgreen: No facet, no :twisted:
"We don't apologize
But we can harmonize
Don't try to criticize

Caragh

Post » Nie sie 12, 2012 21:43 Re: TYSKIE MRUCZKI XI DŁUG U WETA 4000ZŁ BŁAGAM O POMOC!

:mrgreen:
Caragh pisze::ryk: :ryk: No tak, cały Miki :mrgreen: Popatrzcie, gdzie jego łapka :mrgreen: No facet, no :twisted:

A zobacz na jego minę :D Jak by się co najmniej naćpał kocimiętki :ok: :D
Ostatnio edytowano Nie sie 12, 2012 21:47 przez phantasmagori, łącznie edytowano 1 raz
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Post » Nie sie 12, 2012 21:46 Re: TYSKIE MRUCZKI XI DŁUG U WETA 4000ZŁ BŁAGAM O POMOC!

izydorka pisze:
to zależy. Znam jedną panią, która po zgłoszeniach sąsiadów i zapłaceniu 3 mandatów już zawsze trzyma psa na smyczy. Ale to niestety rzadkość..., tak jak sprzatanie po psach...

z tym sprzataniem sie zgodze w 100%, choc fakt, sa wyjatki, jak opisywala Justyna. Ale na sasiednim osiedlu jakies 2 lata temu i w zeszlym roku chyba tez ale nie pamietam :oops: ... w kazdym badz razie wszedzie byly ogloszenia by sprzatac po swoich psach bo inaczej bedzie to karane... tymczasem na trawie pod blokami non stop mozna bylo "spotkac" psie odchody i nikt nie kwapil sie sprzatac tego, a workow widywalam mnostwo wtedy. Nie wiem jak w tym roku, ale chyba wreszcie jest czysto, bo akurat jak dotad nie zauwazylam niczego, a jestem tam bardzo czesto.

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Nie sie 12, 2012 21:50 Re: TYSKIE MRUCZKI XI DŁUG U WETA 4000ZŁ BŁAGAM O POMOC!

No zobaczcie jak zwierzaki oszalały na punkcie shanti_pryia a przychodzi od nie dawna do nas :lol: , psy ja juz wyczuwają na odległość i dostają szału radości :lol: ,Laryska by wnet z drzwiami poszła jak ją usłyszy, taka jest radość a Pedro i Fibi to samo a o kotach nie wspomnę :wink:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Nie sie 12, 2012 21:51 Re: TYSKIE MRUCZKI XI DŁUG U WETA 4000ZŁ BŁAGAM O POMOC!

phantasmagori pisze:A zobacz na jego minę :D Jak by się co najmniej naćpał kocimiętki :ok: :D

Tak! :ryk: Albo czegoś jeszcze mocniejszego :mrgreen: Dać facetowi biust do łapki, no :mrgreen: :ryk: :ryk: :ryk:
"We don't apologize
But we can harmonize
Don't try to criticize

Caragh

Post » Nie sie 12, 2012 21:53 Re: TYSKIE MRUCZKI XI DŁUG U WETA 4000ZŁ BŁAGAM O POMOC!

Miki, ty koci zboku :wink: :mrgreen:

Caragh pisze:
phantasmagori pisze:A zobacz na jego minę :D Jak by się co najmniej naćpał kocimiętki :ok: :D

Tak! :ryk: Albo czegoś jeszcze mocniejszego :mrgreen: Dać facetowi biust do łapki, no :mrgreen: :ryk: :ryk: :ryk:

Monia, az sie poplakalam ze smiechu przez ciebie :twisted: :ryk: :ryk:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Nie sie 12, 2012 23:50 Re: TYSKIE MRUCZKI XI DŁUG U WETA 4000ZŁ BŁAGAM O POMOC!

ROZLICZENIE LIPIEC MIAU.PL
P.Robert ------------------------- 100 zł
Honda11 dla Bony -------------- 30 zł
P.Walentyna dla Eustaszka ----- 80 zł
P.Kasia dla Mati ----------------- 50 zł
IZAZET dla Eustaszka ----------- 100 zł
Miłka dla Raffiego --------------- 50 zł
Magda23z dla Mati -------------- 25 zł
Izydorka + bazarek ------------- 50 zł
P.Tomasz ------------------------ 100 zł
P.Beata dla Mai ----------------- 20 zł
Wolontariuszki ------------------ 50 zł
:1luvu: RAZEM 655 zł :1luvu:

WYDATKI
20 kg Sanabell --------------------- 236.68 zł
Zwirek ------------------------------ 180 zł
5 pakietów ogłoszeniowych ------- 50 zł
Pampersy --------------------------- 21.19 zł
Pampersy --------------------------- 26.99 zł
Pampersy --------------------------- 53.98 zł
Reczniki papierowe ----------------- 26.97zł
Reczniki papierowe ----------------- 17.98 zł
Ryż ---------------------------------- 29,90 zł
Mieso indyk 20 kg ------------------ 80 zł
Razem 723.96zł
SKARBONKA U PHANTASMAGORI
Obecna ------------------- 30 zł
Mriviel ------------------- 50 zł
Phantasmagori ---------- 42.08zł
zakupiono gourmet mus 122.08 zł
STERYLIZACJA LARYSKI
Przystań Ocalenie ------------ 170 zł
Fundacja Cztery Łapy -------- 150 zł
Kaftanik
Phantasmagori -------------- 16 zł
Kociara 82 ------------------ 14 zł

Bardzo Wam wszystkim dziekuje za pomoc finansową :1luvu: ,za karme :1luvu: za pomoc w podnoszeniu wątków, za wszystko co robicie dla zwierzaków :1luvu:

Bardzo też chce podziękować fundacjom ktore mi pomogły ,
Przystani Ocalenie za pokrycie połowy kosztów sterylki Laryski :1luvu: , za pokrycie kosztów leczenia chorego Kacperka oraz Tygryska :1luvu:
Fundacji Cztery Łapy za pokrycie prawie połowy kosztów sterylki Laryski :1luvu:
Cichemu Kątowi za pełne utrzymanie sparaliżowanego Barusia :1luvu:

Szczególne podziękowania należą sie lekarzom z lecznicy FAUNA w Tychach na ul Żwakowskiej 48 dr Juli i Michałowi Mazur i dr Karolinie Włodarczuk za leczenie moich podopiecznych :1luvu: , za to iz mimo ogromnego długu mogłam nadal je leczyć , nawet te któe wymagają drogiego leczenia :1luvu:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

[poprzednia][następna]