Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
shanti_pryia pisze:Witam jestem wolontariuszką u Justy&zwierzaki,wyprowadzam psy,miziam kociaki,a wczoraj byłam przy adopcji jednej ze świnek,Fabi
Justa&Zwierzaki pisze:Ja miałam na myśli dresiarzy pitbulami , większość z tych psów jest agresywnych i nieraz byłam świadkiem szczucia przez te słodkie pitblulki , bo taki dresiarz bierze psa tylko po to aby nim szantażować okolice, żeby sobie pobiegał za innymi psami, kotamiNiestety jakiś czas temu Fibi był ofiarą takowego ataku prze psa pitbula bądź amstafa a był bez smyczy i kagańca a jego opiekunowie mieli super zabawę jak Fibi wył z bólu
a Fibi był na smyczy , moja już nie żyjąca Tarunia tez miała okazje poznać pitbula od kolesi spod ciemnej gwizdy
Justa&Zwierzaki pisze:Ja miałam na myśli dresiarzy pitbulami , większość z tych psów jest agresywnych i nieraz byłam świadkiem szczucia przez te słodkie pitblulki , bo taki dresiarz bierze psa tylko po to aby nim szantażować okolice, żeby sobie pobiegał za innymi psami, kotamiNiestety jakiś czas temu Fibi był ofiarą takowego ataku prze psa pitbula bądź amstafa a był bez smyczy i kagańca a jego opiekunowie mieli super zabawę jak Fibi wył z bólu
a Fibi był na smyczy , moja już nie żyjąca Tarunia tez miała okazje poznać pitbula od kolesi spod ciemnej gwizdy
phantasmagori pisze: Oj ci panowie, zazwyczaj w pojedynkę tchórzliwi, zakompleksieni i słabi, muszą się wspierać groźnym pieskiem![]()
Na dobrą furę ich nie stać, więc jakoś sobie muszą przedłużyć penisa.
phantasmagori pisze:Oj ci panowie, zazwyczaj w pojedynkę tchórzliwi, zakompleksieni i słabi, muszą się wspierać groźnym pieskiem![]()
Na dobrą furę ich nie stać, więc jakoś sobie muszą przedłużyć penisa.
Caragh pisze::ryk:No tak, cały Miki
Popatrzcie, gdzie jego łapka
No facet, no
izydorka pisze:
to zależy. Znam jedną panią, która po zgłoszeniach sąsiadów i zapłaceniu 3 mandatów już zawsze trzyma psa na smyczy. Ale to niestety rzadkość..., tak jak sprzatanie po psach...
phantasmagori pisze:A zobacz na jego minęJak by się co najmniej naćpał kocimiętki
![]()
Caragh pisze:phantasmagori pisze:A zobacz na jego minęJak by się co najmniej naćpał kocimiętki
![]()
Tak!Albo czegoś jeszcze mocniejszego
Dać facetowi biust do łapki, no
![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, kamizares, sherab i 740 gości