Otylka tęsknie wypatruje przez okno.
Bagheera coraz chętniej schodzi do głaskania.
Wistra niestety nie dotarła.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mikela pisze:czy na Kocimskiej jest jakiś milbemax na zbyciu? Hela i Dehli muszą być powtórnie odrobaczone, poprzednim razem były właśnie tym, jak poinformowała mnie dr Duda. Tyle, że na Ruczaj mi paskudnie nie po drodze, a w okolicach kociarni jutro będę.
Tak BTW, mają one założone książeczki? Kojarzy ktoś?
annakreft pisze:mikela pisze:czy na Kocimskiej jest jakiś milbemax na zbyciu? Hela i Dehli muszą być powtórnie odrobaczone, poprzednim razem były właśnie tym, jak poinformowała mnie dr Duda. Tyle, że na Ruczaj mi paskudnie nie po drodze, a w okolicach kociarni jutro będę.
Książeczki są w szpitaliku, jakbyś jeszcze jutro była na kociarni, albo w piątek w okolicach 18 to moge dostarczyć zarówno książeczki jak i tabletki
mikela pisze:annakreft pisze:mikela pisze:czy na Kocimskiej jest jakiś milbemax na zbyciu? Hela i Dehli muszą być powtórnie odrobaczone, poprzednim razem były właśnie tym, jak poinformowała mnie dr Duda. Tyle, że na Ruczaj mi paskudnie nie po drodze, a w okolicach kociarni jutro będę.
Książeczki są w szpitaliku, jakbyś jeszcze jutro była na kociarni, albo w piątek w okolicach 18 to moge dostarczyć zarówno książeczki jak i tabletki
jutro będę w okolicach Bronowic, więc byłoby supergodzina obojętna?
jakoś tak chyba obie z Jolą zapomniałyśmy wtedy o tym, jak radziłaś, by wziąć tabletki od razu.
mikela pisze:ok, będę
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 820 gości