A no i się pochwalę - nagrałam dzisiaj genialny filmik, co prawda jest nieco ciemny - bo to było przed chwilą a filmik nagrywany aparatem, ale na szczęście nagrał się dźwięk...
Mallizny dostały gotowanego kurzego cyca, no i chłopczyk średni, spokojniutki, grzeczniutki najpierw się napchał, a jak już nie miał siły jeść, to porwał największy kawałek i zaczął z nim biegać i buczeć na całe towarzystwo
A jak go postawilam z tym kawałkiem na łóżko żeby go nagrać, to zaczął "polować" na mięsko i buczeć, no cudo
Mam nadzieję, że jutro uda mi się wrzucić filmik i będzie coś na nim widać, bo jest słitaśny!
EDIT:
no nie mogę, teraz mam jeszcze bardziej słodki filmik(choć on może być totalnie ciemny niestety bo akcja rozgrywa siępod lawą) i foteczki - mój Bombik leżał sobie otoczony 4 kitkami, a teraz wszystkie się do niego tulą i on je myje, a mruczanko przy tym jest na cały pokój

Dotychczas Bombik oporządzał na raz co najwyżej 1-2 kociaki, jak więcej go otaczało to panikował i uciekał, a tu teraz taka scenka! no synuś mój jest niezastąpiony!