~~~ Kornelek aka Festus W DOMU! Z milanowską kocią bandą ~~~

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie sie 26, 2012 17:24 Re: ~~~~ Kornelek szuka spokojnego domku, schr. Milanówek ~~

Anuk pisze:Kto ma facebooka, to prosimy o udostępnianie Kornelka:
http://www.facebook.com/photo.php?fbid= ... =1&theater

zapraszamy
"Nie nowina, że głupi mądrego przegadał; Kontent więc, iż uczony nic nie odpowiadał, tym bardziej jeszcze krzyczeć przeraźliwie począł; Na koniec, rzekł mądry, by nie być w odpowiedzi dłużny:
Wiesz, dlaczego dzwon głośny? Bo wewnątrz próżny."
(z I.Krasickiego)

meggi 2

Od: Sob lip 07, 2007 21:16

Post » Pon sie 27, 2012 9:30 Re: ~~~~ Kornelek szuka spokojnego domku, schr. Milanówek ~~

Kurcze, dobrze, że jest :ok: ale szkoda, że wali po oczach moimi danymi kontaktowymi. :roll:
Jakoś chciałam uniknąć, żeby mój telefon biegał sobie teraz po facebooku. :evil:
Zastanawiałam się nawet jak zrobić wydarzenie, myślałam o moim drugim adresie @ którego używam.

Na stronie Milanówka jest i to mi nie przeszkadza, ale strona www gdzie ktoś szuka kota. To nie to samo co facebook, gdzie teraz setki osób będą miały mój prywatny numer i email.
Obrazek Obrazek
W moim domu koty bawią się strzykawkami. A jednak patologia czai się gdzie indziej...

joshua_ada

Od: Pon gru 03, 2007 8:41

Post » Pon sie 27, 2012 9:39 Re: ~~~~ Kornelek szuka spokojnego domku, schr. Milanówek ~~

Proszę o usunięcie z plakatu oraz z treści ogłoszenia pod plakatem mojego telefonu i pozostawienie tylko adresu mailowego.
Obrazek Obrazek
W moim domu koty bawią się strzykawkami. A jednak patologia czai się gdzie indziej...

joshua_ada

Post » Pon sie 27, 2012 21:02 Re: ~~~~ Kornelek szuka spokojnego domku, schr. Milanówek ~~

ada, link ten mówi mi, że strona chwilowo niedostępna, więc może nikt nie miał jeszcze szansy zobaczyć Twojego nru

swoją drogą dajcie znać, jak poprawione wydarzenie będzie, to zrobimy reklamkę :)

Fleur

Od: Sob paź 01, 2005 21:51

Post » Pon sie 27, 2012 22:23 Re: ~~~~ Kornelek szuka spokojnego domku, schr. Milanówek ~~

Jest poprawione - na stronie FB Milanówka plakat w Pilnych Adopcjach.

Prośba - jeśli ogłaszacie Kornelka na mnie - podawać tylko mój e-mail. I dać mi znać, gdzie ogłoszony, żeby się nie zdublowało.
Obrazek Obrazek

joshua_ada

Post » Pt sie 31, 2012 22:45 Re: ~~~~ Kornelek szuka spokojnego domku, schr. Milanówek ~~

Ten link nie jest aktywny nie otwiera się. :(
"Nie nowina, że głupi mądrego przegadał; Kontent więc, iż uczony nic nie odpowiadał, tym bardziej jeszcze krzyczeć przeraźliwie począł; Na koniec, rzekł mądry, by nie być w odpowiedzi dłużny:
Wiesz, dlaczego dzwon głośny? Bo wewnątrz próżny."
(z I.Krasickiego)

meggi 2

Od: Sob lip 07, 2007 21:16

Post » Sob wrz 01, 2012 22:38 Re: ~~~~ Kornelek szuka spokojnego domku, schr. Milanówek ~~

meggi 2 pisze:

Ten link nie jest aktywny nie otwiera się. :(

Ten jest poprawny:
Obrazek Obrazek

Anuk

Od: Pon paź 15, 2007 20:58

Post » Śro wrz 05, 2012 20:09 Re: ~~~~ Kornelek szuka spokojnego domku, schr. Milanówek ~~

Prosimy o udostępnianie naszego cmentarnego Kornelka na Facebooku. W ten sposób zwiekszamy jego szanse.

NA PILNE LECZENIE KOTÓW Z CMENTARZA- KONTO
https://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=157308

mziel52

Od: Czw gru 27, 2007 20:51

Post » Śro wrz 05, 2012 20:16 Re: ~~~~ Kornelek szuka spokojnego domku, schr. Milanówek ~~

cały czas podczytuję i po cichu kibicuję Kornelkowi :ok: :ok:
Obrazek Obrazek

ewexoxo

Od: Nie wrz 12, 2010 10:38

Post » Czw wrz 06, 2012 7:51 Re: ~~~~ Kornelek szuka spokojnego domku, schr. Milanówek ~~

Kornelkowi :ok: :ok:

tamiss

Od: Śro lut 10, 2010 17:08

Post » Wto wrz 11, 2012 8:46 Re: ~~~~ Kornelek szuka spokojnego domku, schr. Milanówek ~~

Niestety, w sobotę kupy nadal kiepskie :( Będę dziś u weta z tymczasem, to podpytam co jeszcze badać, pod jakim kątem, jakie mogą być jeszcze podejrzenia...
Dostał betaglukan.
Zachowywał się bez zmian; pt. "A dajcie mi spokój. Mnie tu nie ma." :( :( :(
Obrazek Obrazek

joshua_ada

Post » Wto wrz 11, 2012 8:58 Re: ~~~~ Kornelek szuka spokojnego domku, schr. Milanówek ~~

:(

tamiss

Od: Śro lut 10, 2010 17:08

Post » Pon paź 01, 2012 21:36 Re: ~~~~ Kornelek szuka spokojnego domku, schr. Milanówek ~~

Kornelku, co u Ciebie kocie?

patkazal

Od: Nie paź 10, 2010 18:10

Post » Sob paź 06, 2012 20:57 Re: ~~~~ Kornelek szuka spokojnego domku, schr. Milanówek ~~

Kornelek zamieszkał w małej kociarni z Farcikiem, Marcinkiem i Kalafiorkiem - przybyły nowe koty i niezbędne były izolatki.
Wobec ludzi - bez zmian... :(
Obrazek Obrazek

Anuk

Od: Pon paź 15, 2007 20:58

Post » Sob paź 06, 2012 21:01 Re: ~~~~ Kornelek szuka spokojnego domku, schr. Milanówek ~~

Kurczę.. Dokąd będzie widział ludzi raz na tydzień pewnie niewiele się zmieni.. :( Gdyby nie to, że Ciekawska tak źle znosi zmiany i denerwują ją nowe koty, to specjalnie byśmy się nad Kornelkiem nie zastanawiali i już dawno byłby w domu.. Ale zdrowie rezydentów jest w tej chwili najważniejsze.. :(

patkazal

Od: Nie paź 10, 2010 18:10

[poprzednia][następna]