Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
joanna3113 pisze:Księżniczko, przecież jesteś śliczna, tylko ludzie tego nie widzą
ruda32 pisze:joanna3113 pisze:Księżniczko, przecież jesteś śliczna, tylko ludzie tego nie widzą
Nie jestem przekonana do tej pani z fb
joanna3113 pisze:ruda32 pisze:joanna3113 pisze:Księżniczko, przecież jesteś śliczna, tylko ludzie tego nie widzą
Nie jestem przekonana do tej pani z fb
Aniu czy cos wiesz na jej temat?
Zapytałam czy się zgadza na wizytę PA u niej i koleżanki, zero odzewu, podałam mojego maila.
CoToMa pisze:Przepraszam, że się wetnę, ale dla mnie to troche dziwnie wygląda niestety.
Pani, która pomaga w schronie, w którym na pewno jest teraz mnóstwo kotów potrzebujących (nie wierzę, że w Katowicach nie ma ani jednej szylkretki) chce wziąć 3 koty z innego schronu...
darialekarzyk pisze:Dziewczyny kto to jest ta IKA6, bo bym chciała wiedzieć na przyszłość.
darialekarzyk pisze:Dziewczyny kto to jest ta IKA6, bo bym chciała wiedzieć na przyszłość.
issey32 pisze:darialekarzyk pisze:Dziewczyny kto to jest ta IKA6, bo bym chciała wiedzieć na przyszłość.
Zbieraczka.
ruda32 pisze:issey32 pisze:darialekarzyk pisze:Dziewczyny kto to jest ta IKA6, bo bym chciała wiedzieć na przyszłość.
Zbieraczka.
Ja od razu Asi napisałam bo Krystyna K. To kojarzy się w jeden sposób
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510, Majestic-12 [Bot] i 1656 gości