Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lip 05, 2012 9:02 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

KITA - RZESZÓW pisze:
MIKUŚ pisze:
KITA - RZESZÓW pisze:Moja propozycja imion dla kopi Paris:
Yoko, albo Suri :kotek:

Yoko bardzo ładnie :mrgreen:

mi też się podoba :D ale chyba trzeba poczekać na inne propozycje :D

Nie czekamy na inne propozycje to egzotycznie brzmiące imię pasuje do tej panny :D
Obrazek

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Czw lip 05, 2012 11:18 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

Ilka kiedyś pisała, że 5.VII się broni, chyba dobrze zapamiętałam, choć teraz nie mogę znależć. Nie przyśniło mi się to? :oops:

Cudną ma imienniczkę. I ściuchraną, i zmordowaną.

elape

Od: Pon mar 21, 2011 17:52

Post » Czw lip 05, 2012 12:24 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

Ojej... biedny Dziadeczek serducho się kraje :cry:
mar_tika piękne zdjęcia robisz :ok:
Obrazek Obrazek Nefi - moje serduszko <3 Obrazek

LadyStardust

Od: Pon cze 25, 2012 21:02

Post » Czw lip 05, 2012 15:17 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

mry!
sik sik sik :D
no co, musze zaznaczyc teren, zeby wiedziec, gdzie mam wam kibicowac ;)

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Czw lip 05, 2012 17:15 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

melduję się
teraz jestem nieczasowa więc dlatego nie łapię dyżurów, bo oprócz tego że sezon urlpowy i często pracuję na tzw międzyzmianę co rozbija mi totalnie dzień to jeszcze intensywnie szukam samochodu i niestety idzie mi to ciężko

aange

Od: Czw mar 08, 2012 21:12

Post » Czw lip 05, 2012 18:41 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

Basiu masz PW

Kocięta oznaczone Kraków - Sosnowiec można usunąć z działu adopcje.

A ja mam 3 kota :)

Faoiltiarna

Od: Wto maja 29, 2012 7:27

Post » Czw lip 05, 2012 19:13 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

MIKUŚ pisze:Na kociarni od 2 dni panuje ciemność. Niedzielna burza i grad spowodowały duże straty!

1. Zalało Nas, zalewa i zalewać będzie, póki remontu nie przeprowadzimy. :cry:
2. Dach został uszkodzony. Tak bardzo uważaliśmy na NIego bo nie tani był, a wystarczy że przyszedł grad i mamy dziury jak ta lala :roll:
3. Prądu nie ma, jest gdzieś zwarcie, pradwopodobnie coś się zjarało :x

BRAK SŁÓW.

:roll: :roll: :roll: :roll: :roll: o kur....a, faktycznie zalamka

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Czw lip 05, 2012 20:41 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

LadyStardust pisze:Ojej... biedny Dziadeczek serducho się kraje :cry:
mar_tika piękne zdjęcia robisz :ok:

Dziękuję ,mam nadzieję że choć w części przyczynią się do znalezienia nowych domków dla naszych podopiecznych:)

mar_tika

Post » Czw lip 05, 2012 20:41 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

Faoiltiarna pisze:Basiu masz PW

Kocięta oznaczone Kraków - Sosnowiec można usunąć z działu adopcje.

A ja mam 3 kota :)

Trzymam kciuki za maluszki zaraz je ściągnę z albumu:)

mar_tika

Post » Czw lip 05, 2012 20:46 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

A tu kochani bazarek na dziadki.Bardzo proszę podrzucajcie każda złotówka jest cenna
viewtopic.php?f=20&t=143790

Po niedzieli na sterylkę pojedzie Mamuśka ,Yoko i mam nadzieję że kocia Ilka 8)

Elu koszt podarowanych paputków spieniężyłam .Zakupiłam na kociarnię mopa za całe 16,50 zł :mrgreen: Powiem ci że paputki są mega wygodne i na 120% zostaną docenione w jesieni.Ja sama zakupię dodatkowe 2 pary :wink:

mar_tika

Post » Czw lip 05, 2012 21:25 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

Cieszę się, że tak wysoko wyceniłaś moją produkcję. Muszę się brać do roboty, bo jesienią mogą być nabywcy, a tu robota nie idzie, bo włóczka klei sie do spoconych rąk. Jak ja bym chciała zmarznąć,..... Chyba otworzę lodówkę :wink: i zamieszkam a niej.

elape

Od: Pon mar 21, 2011 17:52

Post » Czw lip 05, 2012 22:20 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

elape pisze:Cieszę się, że tak wysoko wyceniłaś moją produkcję. Muszę się brać do roboty, bo jesienią mogą być nabywcy, a tu robota nie idzie, bo włóczka klei sie do spoconych rąk. Jak ja bym chciała zmarznąć,..... Chyba otworzę lodówkę :wink: i zamieszkam a niej.

A czy Ja też mogę zamówić paputki?
Czy jakieś kolory do wyboru? :mrgreen:
No i wreszcie czy się zmieścimy razem w tej lodówce :ryk:
MIKUŚ

Post » Czw lip 05, 2012 22:43 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

UWAGA
sluchajcie u mnie w bloku zaginela sunia jamnik dlugowlosy to staruszka slabo chodzi i niedowidzi gdyby ktos napotkal taka prosze o info

herzpl

Od: Czw mar 04, 2010 11:27

[poprzednia][następna]